Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mūsų katukas pirmą kartą va taip įsirioglino į eglę, 2 metus neužkliuvo, o trečiais pabandė, tik suskambėjo žaisliukai, puolėm eglę laikyti, o jis ten ramiai, beveik snausti pradėjo :)

Na ir ką daryti, jei aš nuo 10 iki 11 važiuoju su vaikais į spektakliuką, ir tikriausiai jau bus lukštenama dovana :B

O dėl humoro jausmo, aš visada jį turėjau, gal tik pergyvenimai visokie dėl sveikatos jį užgožia :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 gruodžio 2017 - 09:19

Koks sniegas? Kokios kaledos???? Lyja kaip kokia liepa🤔😮🤐

Mano vyras kaip tik važiuoja traukiniu į Klaipėdą. Tai parašė, kad Jonavoje buvo balos ir lietus, o jau Kėdainiuose balta nuo sniego.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2017 - 09:21

Pas mus tik bjaurus lietus :rolleyes:

Atsakyti

Mano Gija pirmais metais nurinko egle. Antrais tik apacias. Siemet ziuresim kas bus. Bet manau uzpakalio neuzkels ant egles

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mane ko gero jau kelinti metai iš eilės darbonė depresija metų gale, laukiu atostogų, ūpo jokio... Gerai šiemet, bent gruodis polaisvis nuo visų koncertų ir vakarėlių. 

Darau tokį ilgą ir nuobodų bandymą, tai tarpais vis įlendų čia, kad tik nieko nepraleisčiau :D

Pas mus ryte lyta buvo, o dabar jau sninga, net drebia... :santa: 

Vakar vakare numezgiau tik angelą į darželį, kurį pamiršau nunešt  :oh: 

Šiandien vakare su vaikais eisim į kalėdinio namelio su nykštuku atidarymą.

Atsakyti

labas rytas :)

sindien grozio diena :D rank kuke, veido kauke... lukia dr ir pedu kauke :) mazylis tik sake neno mama :D nepatiko turbut kaip atrodau :D slepais :D

Atsakyti

Kol refrešinau,palei nosį buvo mano keksiukas margas ir mohera,tai ir susukau kartu :) dabar tas spalvų perėjimas mažiau matosi,bet...dabar matosi taip,kaip atrodys sumegztoj skaroj,toks rūkelis  :wub:  375 gr keksiukas :) nagai niežti imt ir megzt,bet sąžinė neleidžia :hmm: 

DSC_1262_medium2.JPG

DSC_1264_medium2.JPG

DSC_1257_medium2.JPG

Atsakyti

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti

Amerika Amerika kidel tu taip toooli :wub:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Olaiva, o jau gražu gražu :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Išlekiu :4u:

Atsakyti

Olaiva, o jau gražu gražu :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Išlekiu :4u:

žinok man ir pačiai žEUrEI gražu  :wub:​ 

Atsakyti

Eina sau koks grožis :wub:

Susuk ir man tokį :rolleyes: