Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Aš irgi prie sektos nuotaikų - nusprendžiau savo testuojamą išardyt ir visai kitaip padaryt  :B Iš tų siūlų jau trečias kartas bus. Ot tobulai atitaikyti siūlai moteriškom nuotaikom :D

Rasytės megztukas labai dailus  :wub: Aš irgi dar neišdrįsčiau nuoga nugara užsidėt. Bet dar užaugsiu iki tiek, kad išdrįsiu ką nors panašaus turėt  :B 

Šiandien truputį mezgiau. Ot darbas čia, vis dar stebiuos - turėjau vieną skambutį per dieną: 8:00 paskambinau, 18:00 padėjau ragelį. Didžiąją dienos dalį prasėdėjau pririšta prie rozetės per pakrovėjo ilgį  :oh: Ryt irgi lenciūginio šuniuko diena nusimato. Nors tiek, kad namie į tarpus, kai kompu dirbt nereikia, virbalais pamojuoju  :ax: 

Atsakyti

turiu 4 pradėtukus ir vieną nebaigtuką...

Pas mane 5 pradėti, 3 iš jų ant tų pačių virbalų poros  :lol:  Reikia pagaliau nusipirkti dar bent vieną porą (nr 3 pas mane einamiausi, keliaujantys nuo vieno pradėto mezginio ant kito)

- turėjau vieną skambutį per dieną: 8:00 paskambinau, 18:00 padėjau ragelį. 

Kaip tai  :blink:  10 val trukmės vienas pokalbis? O valgyt kaip, o į wc? :D​ 

Atsakyti

Pas mane pradėtukų-nebaigtukų irgi daug. Net nežinau kiek :D

Donstop, kultūriniai darbo ypatumai :) Turim vieną skubų projektą, conference call visai dienai kelias dienas iš eilės (darbo per nuotolį ypatumai, išsibarstę mes per visą US). Vienu metu koks 15 žmonių kabo. Būna kartais 40 žmonių vienu metu. Jei tuo metu nešneki, paspaudi Mute mygtuką, kad pašalinių garsų nebūtų kitiems ir lengviau klausytis. Kai kalbi, tada jau įsijungi. Valgyt, į tualetą ir visur kitur su telefonu. Amerikiečiai tai vadina asmeninio gyvenimo ir darbo balansu - gali gyventi asmeninį gyvenimą ir dirbti tuo pačiu metu  :D Pvz., šiandien nevažiavau į darbą, nes tiek nusikalus ir dar nemiegojus (dukrytei kojytes skaudėjo, abi nemiegojom), kad supratau, jog negaliu vairuot. O dirbti vistiek reikia. Ir dirbi... 

Atsakyti

Sveikos,

Ačiū už komentarus komplektuko, šiaip čia buvo eksperimentas, nebuvo tikslo, kad tų linijų nebūtų, tiesiog derintos dvi spalvos ir viskas, megzta iš 5siūliukų merino, pirmas keitimas 4:1. antras  2:3, trečias 1:4. Jei atspalviai būtų artimesni, mažiau perėjimai matytusi.

Atsakyti

sarangut, tai viskas ok. Grazu :wub:  tik vat apie tas linijas, kaip padaryt , kad ju nesimato kitur  pamastyt norejos . muset, kad kai spavos labai artimos  , maziau akin krinta .

rasytes grazus plikanugaris. lauksim antmodelines foto su tatoo :)

Atsakyti

labas,

vat jo, man norisi pabandyt, ar įmanoma padaryt, kad tų linijų nesimatytų. gal tikrai mintis dryžinti po vieną eilutė, o dar jei išvirkščiom, tai gal kažkas ir gautųsi į tą pusę :hmm:

Šarange, čia tik taip sutapo, kad į temą mezginį parodei :D

eisiu pirkti vitamino D :B  aišku, geriausia būtų tyrimus pasidaryt, o ne eksperimentuot, ale bet taip gi greičiau ir lengviau :D

nu nes tas nuovargis jau pradeda už-knis-ti

Atsakyti

Aš gėriau vitamino D ampulę, sako, kad visiems jo trūksta, nežinau, gal kažkokią įtaigą sau ir pasidarai, bet kad labai jaustųsi, mane tai stresas ir nervai valgo, su tuo nesusitvarkau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 sausio 2017 - 11:08

katuk o gal pasidaryk vistik tą tyrimą?

man irgi reik pasidaryt

nes bo radau straipsni kad jei truksta labai vitamino d o mes savo nuoziura geriam profilaktines dozes o ne gydomasias tai visai sau nepadedam, kaip mirusiam krapyla ne daugiau tada

nu straipsnis aišku delfy, ale ne durnai atrodo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 sausio 2017 - 11:12

qqte tai reikia B.O.N. ampolikę sugerti ir ramu 3 mėn  :mirksiukas: 

Atsakyti

Gal kuri primins iš kur audioknygas nemokamai atsisiusti  :hmm: 

Atsakyti

Ingriga tai reikia žinot kad trūksta kad gert ampulikes ir kiek trūksta...

Atsakyti

Manau su tokia žiema visiems trūksta  :ax: 

Atsakyti