Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :)

gadget, kol neįsiswapino diena, papasakok, ką dėjai į savo advento kalendoriaus maišeliokus? :)

Mėgstamus saldainius, želinukus giminukus, džiovintus vaisius, mini belgiškus vafliukus, ćiulpinukus, saldainius pinigiukus (fui šokolads, beeeet galima draugam nunešt).

Kai ką pakavau į plastikinį maišiuką, ir tada į medžiagiuką.

o aš taip ir matau mūsų eglutėj sėdintį katinuką :D pagal jo daromas zbitkas namuose,tai eglutė tik gulinti galės būti :D

Bet kaaaaip išpuošta bus eglutė!!!

Arba tvirtink eglę prie lubų. Mano katė, kai dar aną turėjom, laigė po eglę ir nenuvertė. Bet vazoninė eglė buvo, aukštumo kaip visada... Aj ne, pernai teko pripjaut viršūnę. Vyrui žemesnės nedailios buvo.

Atsakyti

Arbačikės su priedais įsiswapėjimui (puikus žodis, Abelo!)?

Priedas  127fe7391b7bc80d7f5a12f00193c9f7--tea-party-table-tea-tables.jpg   112,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Khm...

Radau kvepalus. Privalumus.

Drakiaus bučkis vadinasi.....

Cartier.

Priedas  132949.jpg   124,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ačiū, pakomentavusioms, labai smagu :wub: :wub: :wub:

Lietučio mergytės sarafaniukas man toks balto šokolado glajus, toks švelnutis ir gražutis :wub: (čia per swapo kvyyy, nepagyriau )

Mūsų Kalėdų eglutė su tikru žaisliuku :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 gruodžio 2017 - 08:50

Labas rytas, lijo visą naktį...

Atsakyti

Bet šitoj nuotraukoj, tai nors nušauk, neįžiūrėjau to gyvo žaisliuko. Facabook'e žiūrėjau. Paskui buvo įkelta, kur matėsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2017 - 08:46

labas rytas

pas mus taip gražiai sninga :)

ėjom į mokyklą, šalia ėjo toks truputį didesnis vaikas, gal trečiokas :D nu tai žmogus taip džiaugėsi sniegu...kvykavo garsiai ;D uoj kaip sniiiinga!KALĖDOS!ir burna tas snaiges gaudė liežuvį iškišęs :D  :wub:​ 

Atsakyti

Aš atsikėliau šiandien 5, tai buvo šlapios gatvės, jokio sniego, mano mašina, kuri vakar stovėjo apšalus, buvo atitirpus. Paskui gal po pusvalandžio ar keik daugiau žiūriu kieme mašinos pabalo. Ai ne tik mašinos, ir pats kiemas. Tada įžiūrėjau, kad sninga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2017 - 08:48

Sveikos, koks nuostabus rytas! Taip ir norisi į kokį mišką pasivaikščioti.

Mane nuo mano dovanėlės teskuria Olandų g. kamštis, kurio noriu išvengti, tai važiuosiu apie 10 val. arba kai mažė atsibus, žiūrint kas anksčiau nutiks.Galiu vieną trumpam palikt, tik nenoriu miegančios, neperspėtos.

Atsakyti

Labas rytas. Jamu tą riooožinį įsiswapėjimo priedą  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Už lango matau tikrą snygį  :rolleyes:

Atsakyti

Katuk, ar neturi kitos veiklos??

https://www.15min.lt...igus-646-891830

Atsakyti

Pro langą tikrai gražiai sninga, bet lauke tai tokia drėgmė. :)

Tai laukiam ant scenos Restar dabar? Ar dar kuri pirmesnė bus?

Atsakyti