Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, labai laukiu rezultato to susisukimo. Ką megsi?
bus skara.kažkadaaaaaaaaa ryt prašvis,pafotkinsiu,nes po to į keramiką varysiu 

bet žinok dailiai gavosi ♡ lygiom akim reiks megzt su kokiom.kitokiom eilutem,bet va stubure ir krastuose nenoriu tu uzmetimo skyliu.reiks ravelry paklaidžioti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 06 gruodžio 2017 - 22:15

Nuoširduk, kaip tu moki gražiai pateikti :wub:​ , dabar net man gražu ir imu tikėt, kad gal visgi pataikiau...

Atsakyti

Toj vietoj, kur aš labai noriu jus sukviesti, prie pirties su kubilu pradėjo ir nakvynei skirtas patalpas statyt. Tobula vieta mezgėjom vasarą :B :wub:

Atsakyti

Nuoširduk, kaip tu moki gražiai pateikti :wub:​ , dabar net man gražu ir imu tikėt, kad gal visgi pataikiau...

Tiesiog norisi atsidėkoti savo Fėjai :wub: Juk visos patiriame tą jausmą, taip norisi išsipirkti už visas sudegintas nervų ląsteles :wub:

Ačiū visoms :wub: Labai smagu :wub:

Atsakyti

Nuoširduk, gražią dovaną gavai. Smagi šilta savaitė čia :wub: :angel2:. Negaliu nueit miegoti neužsukusi....

Atsakyti

Saulėlydi :) puikios žinios dėl pirtinimosi vasarai :)

Atsakyti

Vasaros dnr banko rinkimui pasiruošę?

PS Jokių gražių žinučių negavau. Kol kassss. Mano dienos pilnos genijų ir veiklos, bet šventam išvyniojimui rasiu laiko, rasiu. Gal dar kokią karūną gausiu?

Nuoširdukiuk, labai gražios tavo baltuso nešiojimo nuotraukos, ir pats baktusas - gražuolis! Aišku, gražiai moteriai viskas tinka. Dar man buvo labai smagu skaityti, kai prasimušė tavo linksmumas pro visus drrrebbbatto. Toliau taip :lietuva: 

Lietuti, atskiras pastebėjimas tinkamai subalansuotų saldaininių suknių įvaldymui  :4u:  :4u:  :4u:  Gerai tau sekasi, tiesiog puikiai.

Atsakyti

Labas rytas :) 

gadget, kol neįsiswapino diena, papasakok, ką dėjai į savo advento kalendoriaus maišeliokus? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 07 gruodžio 2017 - 07:02

labas rytas,

duonytė kepa  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :wub: 

lauke sniegi daug

ar slidu kazin?

Siandiena gausiu zinute gal stebuklo kupina.

egle namie jau pastatyta. Kvepia tik nepuosta dar. Iki lubu...

Atsakyti

o aš taip ir matau mūsų eglutėj sėdintį katinuką :D pagal jo daromas zbitkas namuose,tai eglutė tik gulinti galės būti :D

Atsakyti

Lyg ir neslidu - gatvės šlapios. Nebent dabar sniego prisirinko, bet kai aš važiavau prieš 7 tai nebuvo slidu.

Atsakyti