Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ne arti NY, įtariu, kad iki manęs irgi skraidins :) 

Paštas rašo, kad iš manęs jau išskridus  :rolleyes: Dabar reik laukt, kada LT iš maišo ištrauks ir į sistemą įves.

Lietuti vis noriu paklausti kaip į tavo mezginius aplinkiniai reaguoja  :hmm:

Kaip į pirktinius :D Šiandien dukra į darželį atbėgus nubėgo mokytojai pasigirt:

- Aš su nauja suknele! Man mama padarė :)

- Norėjai pasakyt - nupirko? Aha, labai graži...

- Ne, nenupirko, padarė!

Kai pritariamai linktelėjau, kad aš mezgu, tai išsižiojo :D

O šiaip čia laisvai gali su bulvių maišu vaikščiot. Niekas niekaip nereaguoja į aprangą. Nei teigiamai, nei neigiamai. Pirmus šykščius komplimentus išgirdau po metų, kad “tu visada gražiai atrodai...”

Lietuti nu tai..negalim karunos siust ameriken nes pavogs pakeliui

Todėl negąsdinkit  :B Liks sekta be karūnos, o paštas išvis strigs, jei kokia pačtinykė tryyyy* karūną nešios.

Ingriduška, aš pati negaliu patikėt, 4 jau maniškei  :wub: Kokia ji jau didelė ir protinga  :wub: 

Atsakyti

Grįžau visai nudususi po eilinės ilgos beprotiškos dienos... kažkaip net visai buvau pamiršusi apie swapą.  :oh: ir bevalgydama vakarienę staiga prisiminiau  :bigsmile: ir net nusigiedrijau dūšioj :wub:  su tokiu malonumu visą valandą skaičiau šios dieno nuotykius  :wub:  net savigaila nebepuolė, kad ir vėl nesudalyvavau smagume, buvo tiesiog gera, kad ir aš esu dalis šito Kalėdinio stebuklo...  :wub: 

dovanėlės šiemet labai gražios, kartelė belenkiek užkelta, jau kitais metais reiks kokį ribojantį iššūkį sugalvoti, nes jau tuoj megztiniais ir sukniom iš prabangybinių siūlų keisimės  :unsure: spėlioti man sunkiai sekėsi, bet užtai kažkaip su kiekviena dovanėle vis aplankydavo jausmas, kad jinai būtent tai mergaitei "subalansuota".  :wub: net Restar neatspėjau, nors paskui, kai pasakė, prisiminiau, kad manęs apie baktuso kraštelį klausinėjo.  :oh: 

Tai va... Karūnos iš Ingriduskos neatiminėsiu, bet širdy vis sukirba abejonė ir man...  :oh: 

Atsakyti

Neveltui pilnatis.... nes net ir Lace pasidave TAM virusui... 

Atsakyti

Bet kai as tundra...😑😑😑😑😑.. as tik FB pamaciau kokius saldainius sauleltdis siunte 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Atsakyti

Dar tundrų karūnas galima bus dalinti :). Ir visos swapininkės privalomai turės pirtin atvažiuoti :D.

Ak, kiek dar gražių dovanėlių laukia ir smagu, kad ne visos iškart subyrės, o bus bent koks tarpelis.

Atsakyti

Tai jau be konkurso man palikit ta karuna.🤣👑👑👑

Restar o i pirti DNR priduot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 06 gruodžio 2017 - 20:43

Lai lai angelai, laimės man pavydi :wub:

Pridėta:

• Priedas  sm.jpg   273,61KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.jpg   133,61KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  3.jpg   145,59KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

nuoširdi - labai  labai tau tinka. :wub: Ir tie kutosėliai, taip gerai atrodo.

Tai šiandien jau turbūt galima eit miegot?

Ryt anksti keltis. Ir dar su mašina teks važiuoti. Tikiuosi nebus tokie keliai, kaip šiandien, nes aš vis bijau tų slidžių kelių ir vengiu važinėti - taip per tiek metų ir nepripratau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2017 - 21:50

Nuoširduk, super tinka  :wub:

Ir pritariu Lace, kad jaučiasi, jog kiekviena dovana apgalvota, išjausta, subalansuota kiekvienai individualiai,o ne pagal kažkokį šabloną :) taip beprotiškai skirtingos, kaip kiekviena iš mūsų :)

Atsakyti

o aš sutaupiau šiandien 25€  :lietuva:  vyrui pasigyriau,sako kažkur kažką pigiau nusipirkai? :D o aš susisukau siūlus margučius. to  bu  la  :wub:​ 

Atsakyti

Olaiva, labai laukiu rezultato to susisukimo.

Ką megsi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2017 - 22:05

kaip sušalau vakare sode,brrr..pasidariau arbatos,įsipyliau cinamoninio viskio,mmm...eisiu Šarangės vaišint su šituo skanėstu :D

Atsakyti