Galima bus ir apie mezgima pabendraut 😀
Tai ingridushka leido jos feja paspelioti 😁galim bandyt.
Arba mano, arba katuko. Kuri ten uzsienietes laukia???
Labos
jaučiat, kad jau pietų metas, o aš dar dirbt nepradėjau Kitais metais užsiblokuosiu visą savaitę kalendoriuj
Dar pašnekėkit apie pavogtus siuntinius ir gausit ta tryyyy*** karūną į Amerikę priority paštu siųst Ir taip pergyvenu bilekiek.
O aš savo fėją įtariu jau gerą mėnesį Ir dar niekas iš jos negavo Pasakysiu paskui, ar pasitvirtino.
Spėkit kas mano fėja?
Tai gal as
Jei podiumas laisvas, tai atnešu paprastutį sarafaną pasirodyt. Staiga žiema atėjo, vakar buvo +20, šiandien +8, tai buvo proga apsirengt. Tik kad mano manekenė nenusiteikus buvo pozuot stovėdama
Ne dovana, neapsigaukit
Nu tai jūs prieš kitą swapą sakykit, nes mes kaip tik gaminam dalykėlius dnr identifikavimui
Lietuti vis noriu paklausti kaip į tavo mezginius aplinkiniai reaguoja
Lietuti nu tai..negalim karunos siust ameriken nes pavogs pakeliui
Antroji užsienietės dovanėlė perskrido Atlantą ir dabar New Yorke . Ar toli Lietuti nuo ten gyveni??? Kada galime tikėtis jos pas tave?
Kvyyyyyy
Šiandien mano diena švystelėjo dviem genijais!!!!
O čia... Emocijos, gėris, grožis ir karūnos
Šiandienos fèjos yra magdalenos - stebuklingo skonio maži pyragiukai.
Einu dar pasidžiūgaut.
PS o dnr mėginių pirty imti eisim? Na, kad būtų duombazė. Vienas papildomas stulpukas "mano dnr".
Jouuu...
ojei ojei, kad prisijuokiau karūnos, gumos tempėja, tokios meilios dovanos su tikrais laiškais ir dar ant galo DNR duombazė jūs visos NEREALIOS!!!
Nu ka biski neidomu kad perskrido Atlanta. Nors siaip butu baisu ir apmaudu dingusi dovana bet man kaip per dailuji ciuozima vistiek norisi kad kas bedarydami suktuka nugriutu as galvojau kad mano feja Lietutis.. Dabar manau gal Katukelis koks Faraway tinka puikiai. Jamam sita feja. Lietuti nerealus grozis sarafano. Toks saldaininis zefyrinis kaip ten jie marshalow. Makalai kokio didumo man ji dar vis atrodo turi but 2m