Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Galima bus ir apie mezgima pabendraut 😀

Atsakyti

Tai ingridushka leido jos feja paspelioti 😁galim bandyt. 

Arba mano, arba katuko. Kuri ten uzsienietes laukia???

Atsakyti

Labos

jaučiat, kad jau pietų metas, o aš dar dirbt nepradėjau  :oh: Kitais metais užsiblokuosiu visą savaitę kalendoriuj :D

Dar pašnekėkit apie pavogtus siuntinius ir gausit ta tryyyy*** karūną į Amerikę priority paštu siųst  :B  :mega_shok:  :mega_shok: Ir taip pergyvenu bilekiek. 

O aš savo fėją įtariu jau gerą mėnesį  :ax: Ir dar niekas iš jos negavo  :B Pasakysiu paskui, ar pasitvirtino.

Atsakyti

Spėkit kas mano fėja?

Tai gal as  :D​ 

Atsakyti

Jei podiumas laisvas, tai atnešu paprastutį sarafaną pasirodyt. Staiga žiema atėjo, vakar buvo +20, šiandien +8, tai buvo proga apsirengt. Tik kad mano manekenė nenusiteikus buvo pozuot stovėdama  :)

Ne dovana, neapsigaukit  :D

222_medium.jpg

333_medium.jpg

Atsakyti

Nu tai jūs prieš kitą swapą sakykit, nes mes kaip tik gaminam dalykėlius dnr identifikavimui :D 

Atsakyti

Lietuti vis noriu paklausti kaip į tavo mezginius aplinkiniai reaguoja  :hmm: 

Atsakyti

Lietuti nu tai..negalim karunos siust ameriken nes pavogs pakeliui

Atsakyti

Antroji užsienietės dovanėlė perskrido Atlantą ir dabar New Yorke :yahoo: . Ar toli Lietuti nuo ten gyveni??? Kada galime tikėtis jos pas tave?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 06 gruodžio 2017 - 19:17

Kvyyyyyy

Šiandien mano diena švystelėjo dviem genijais!!!!

O čia... Emocijos, gėris, grožis ir karūnos  :wub: 

Šiandienos fèjos yra magdalenos - stebuklingo  skonio maži pyragiukai.

Einu dar pasidžiūgaut.

PS o dnr mėginių pirty imti eisim? Na, kad būtų duombazė. Vienas papildomas stulpukas "mano dnr".

Jouuu...

Atsakyti

:D :D :D ojei ojei, kad prisijuokiau :D karūnos, gumos tempėja, tokios meilios dovanos su tikrais laiškais  :wub: ir dar ant galo DNR duombazė  :lol:  :lol:  :lol: jūs visos NEREALIOS!!!  :wub:​ 

Atsakyti

Nu ka biski neidomu kad perskrido Atlanta. Nors siaip butu baisu ir apmaudu dingusi dovana bet man kaip per dailuji ciuozima vistiek norisi kad kas bedarydami suktuka nugriutu :D  as galvojau kad mano feja Lietutis.. Dabar manau gal Katukelis koks Faraway tinka puikiai. Jamam sita feja. Lietuti nerealus grozis sarafano. Toks saldaininis zefyrinis kaip ten jie marshalow. Makalai kokio didumo man ji dar vis atrodo turi but 2m

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 gruodžio 2017 - 19:35