Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kitos dovanėlės tik rytoj, matau nespės jau niekaip šiandien

Atsakyti

Mes grįžom iš gydytojos: vienai nosiaryklės uždegimas, kitam gerklė ir sloga. Gavau nedarbingumą iki penktadienio, tai galėsiu ramiai Swapu džiaugtis.

Atsakyti

O as galejau ir anksciau pradet nulupinet lipnia juosta nuo dezutes :D radau prikibusi Liniukos plauka :hihihi: buciau atspejus tada :hihihi: :hihihi: :hihihi:

Atsakyti

nu tai galima eiti sirgti :B

Atsakyti

Haaa, gavau SMS - sąskaita už mobilų atėjo  :lol:  :oh:

Atsakyti

Aš nieko negavau dar. Įdomu, ar jau galima eit gyvent NUO kompo, ar budėt iki nakties :D. Dabar galvoju, kad, jeigu jau išgyvenau, tai gal ir kitąmet dalyvausiu... :). Beje, Nuoširduk, labai fainai tarp tų eglučių nufotkinai, aš pati, aišku, kad nespėjau, ne tas man galvoj buvo :).

Atsakyti

O as galejau ir anksciau pradet nulupinet lipnia juosta nuo dezutes :D radau prikibusi Liniukos plauka :hihihi: buciau atspejus tada :hihihi: :hihihi: :hihihi:

nu Liniukos plauką manau visai galima supainioti su mano :D

Atsakyti

bej, aš tai visai neatmetu galimybės, kad kur nors dovanoj įmezgiau savo plauką :hihihi:

Atsakyti

Liniukos tiesesnis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2017 - 16:56

Sedziu ir krizenu.. perverciau visus puslapius atgal kol vargau as cia su sm ir foto :D

O sektantes tai visos nemirtingos :wub: spejam is pakuociu, plauku.. kitamet ir DNR is imegztu plauku istirsim :hihihi: :hihihi: :hihihi:

Atsakyti

rasyte, tu turbūt į facebook'ą sukelsi?

Atsakyti

rasyte, tu turbūt į facebook'ą sukelsi?

Jau :angel2:

Atsakyti