Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na gerai gerai prisipažinsiu :) 

Galvojau greičiau išrišit, nes gi sakiau, kad jau keletą swapų turėjau idėją ir tik šiemet pasitaikė tinkamas žmogus :)  Superinei tortų kepėjai gi reikia prijuostės ane? :D 

Rasyte, su nuoširdžiausiais apkabinimais ir linkėjimais :wub: Tikiuosi nors kiek pradžiuginau :rolleyes: 

Atsakyti

Šiaip tai Qqtė niekur nėjo, o tik adresą paskolino, kuris pasirodo labiausiai ir išdavė :D 

Atsakyti

Linute, gal turi to megzto grožio nuotrauką, ten kas? :wub:

Atsakyti

faina idėja, Liniuka.

nu ir apie siūlą pasisakyk :D  bo nes gražus

Atsakyti

Uoj nu negaliu prisikikenau :D 

o tai skant tikrai kodėl negalėjau aš savanoriškai apdovanot Rasytės

kaip sako štob nikto nedagadalsa?

o šiaip tai Liniuka man žinant užrašė mano adresą :D mėgino pėdas sumėtyt, nelabai gavosi taip išeina :D

Atsakyti

Sakiau kad Liniuks, aš žinot iš ko spėjau kad man tai užsienis iš smalsumo, o jai tai realiai šikna svilo :)))))

Atsakyti

Neturiu fotkės. Ten tojs kaip baktusas tik megztas kitu principu iš kampo iki vienos kraštinės. Ot aiškiai parašiau :D 

Atsakyti

Na gerai gerai prisipažinsiu :)

Galvojau greičiau išrišit, nes gi sakiau, kad jau keletą swapų turėjau idėją ir tik šiemet pasitaikė tinkamas žmogus :)  Superinei tortų kepėjai gi reikia prijuostės ane? :D

Rasyte, su nuoširdžiausiais apkabinimais ir linkėjimais :wub: Tikiuosi nors kiek pradžiuginau :rolleyes:

Linute :wub:  Slapuke tu :wub:

Labai labai aciu :wub: Baktusas toks minkstutis ir svelnutis, kaip tik man, kuri bijo visokio kandimo :wub:

Prijuoste - jega :rolleyes: :wub:

Aplink saldumynus eile jau rikiuojas :hihihi:

Nu buvo tikras detektyvas, dar zadejau rasyt, kad feja trb pirko crocsus, nes uzmaciau uzrasa ant vidisnes pakuotes puses :hihihi:

Aciu dar karta :clap_1:

Ir tikrai zinau, kad kita met as dalyvausiu.. nes jausmas yra nerealus :wub:

Atsakyti

nu kaip prijuoste but tikus ir spalvos tokios wauuuu

Liniukai labai šauniai

Atsakyti

Nu mes gi visos namų šeimininkės :).

Beje, išbandžiau šiuos sausainius https://www.lamaista...ir-grazus-58734, ir kadangi kepime esu didesnė avantiūristė, negu mezgime, tai iškepiau pirmą sykį naktį, ir iškart supakavau :) Man jie per saldūs, bet kadangi Nuoširdukui kalorijų reikia tik daugiau tai pagalvojau, kad su nesaldžia arbata suvalgys :).

Atsakyti

Rasyte, dar prie progos parodyk pilną to megzto dydį ir grožį, nu labai įdomiai atrodo, ir spalvos :wub:

Atsakyti

Suvalgys suvalgys, ir dar kaip suvalgys :flirt2:

Dukrytė parašė, mamyte aš visą laiką sėdžiu su tom gražiom pirštinytėm, jaučiu spaudimą :hihihi:

Atsakyti