Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ratu mezgi? As sujungimo vietoj abu siulus istraukiu. Kurio reikia, ta i virsu patempiu.

Atsakyti

Tik dabar, iš pirmos ryškesnius ėmiau :4u:

Dar tokia kaip mini raukšlelė bandos prie pažasties dėtis, va ir galvoju, gal tos pririnktos akytės iš skylutės būtų pagelbėjusios, vien  žo, dirbau dirbau ir nieko gero :)

Ačiū, reikia pabandyti, aha, ratu mezgu rankovę, o kadangi dryžuotų nesu mezgusi ir susidūriau su šia problema :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 sausio 2017 - 00:14

Išardžiau šiandienos darbą :angel_sadangel:

Reikia išmokt gražiau :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakar pabaigiau suknelę, ir ... viską išardžiau. Nu taip blogai gavosi, kad tiesiog košmaras. Mezgiau iš pereinamų spalvų siūlų, susimetė tokie platūs kontrastingi dryžiai + dar modelis platėjantis nuo krūtinės į apačią, sėdimąją išplatino trim dydžiais  :cry2: Ir kaip aš nepagalvojau? Tikriausiai suknelių daugiau nemegsiu  :dry2: 4 mėn darbas šuniui ant uodegos  :bash: 

Atsakyti

Labas rytas Nuoširduk gal tiks [url="http://www.knitty.com/ISSUEff10/FEATff10TT.php%C2%A0"]http://www.knitty.com/ISSUEff10/FEATff10TT.php [/url] :mirksiukas:  Dontstop gal paskubėjai ardyti  :4u:

Oi kaip adresą iškraipė http://www.knitty.com/ISSUEff10/FEATff10TT.php 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 27 sausio 2017 - 08:00

Dontstop ajai..nepasiduok su suknelem, figura tavo gera tik modeli tinkama pasirink..kiseneta pvzvisoms tinka

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ingriga, ačiū labai, mano gelbėtoja :wub: Tik dar paaiškinkit kai ištrauki abiejų spalvų siūlą per paskutinę akį, kur dedama ta nereikalingos spalvos akis, kur ant virbalo galo pavaizduota, nu kokia aš atsilikus :hmm: :D

Donstop, gaila, bet aš irgi taip daryčiau, na jei matai, kad kažkas netinka, bet jei jau tu beveik visą buvai numezgusi, tai gaila labai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 sausio 2017 - 08:24

Labas rytas :4u:

Darbu kaip kiaule pasipjovus, o tyngiu kaip nezinau kas.. reik ir man vitamino D..tikiuos kita savaite jo ir gausiu, nereiks praustis po tenerifes lietumi, o leisti vejui plaukus kedent :B

rasyte, nu tikrai sexy sexy  :wub: aš tokio gyvenime neužsidėčiau be kokios maikės po apačia, bet tada ir grožis dingtų :)

Aciu, kodel gi ne. Nera ta nugara tokia jau atvira. O as dar toj vietoj mazdaug turiu tatoo, tai tai man taip kiek maciau visai graziai ji ten ziurisi :D

Rasyte, ant savęs prašom pasirodyti, graži spalva :wub:

Pasirodysiu jei tik megztinis vaziuos atostogauti :D

Sarange, tavo komplektukas labai pavasariskas :wub:  As geda peleda motina taip ir nenumezgiau kepures mazajai.. tiksliau numezgiau.. atiteko Emiles lelei :lol:

Einam kavos mergaites ir kimbam i darbus.. torta papuost reik, kalna drabuziu islygint ir supakuot :oh:

Atsakyti

Labas rytas ardytojos :)

Aš dar savo neišardžiau. Vakar nebemezgiau vakare, padėjau kad pailsėtų mintys ir nuspręsčiau ką daryti. Visokių variantų prigalvojau, gal nudidinau, nes matavau pagal dukros džemperį, kuris plonas, o kadangi mezginys storesnis, tai vos plačiau mezgiau, kad to laisvumo turėtų, gal išplovus dar išsileis akys, išsilygins akys ir dar praplatės.   Na bet jei koks kamuoliukas atsiras, gal viskas išsispręs paprasčiau.

Dar taip juokiausi  vakar.

Dukra norėjo, kad kaklas būtų toks praktiškai be apdailos, tai aš galvojau i-cordu apmegzti plonai. Vakar matuojamės ir aš sakau, kiek liko siūlo ir ką dar reikia numegzt. Ir paminėjau, kad dar truputį kaklui reikia. Dukra sako:

- Bet tai gerai, koks yra dabar. Sakau:

- Baik tu, man gėda taip palikt,( maždaug ne lygis.)

- Tai gerai, - ji sako - gali apmegzti, jei jau tavo lygis neleidžia, o kai nusifotografuosi ir savo mezgėjom parodysi,  nuardysi, jei man nepatiks. :lol:

Atsakyti

Dontstop ajai..nepasiduok su suknelem, figura tavo gera tik modeli tinkama pasirink..kiseneta pvzvisoms tinka

Kišenėtoji irgi buvo planuose, bet irgi iš Kauni, tai tokie pat dryžiai storinantys gausis... Teks ko gero Kauni vyrui užleisti megztiniui, o kišenėtoji - gal kada nors, ne anksčiau sekančio rudens  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas, kokios gražios gaivos įnešė Rasytė ir Šarangė :4u:  :wub: 

Atsakyti

aš vakar pradėjau vaikiui švarkeliuką, tamsus siūlas vakare nekas megzti nu bet reikia, be to iš dvigubo visai smagiai einasi...

turiu 4 pradėtukus ir vieną nebaigtuką...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 sausio 2017 - 09:25