Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man atrodo, kad siūlas Zauberball Sofos kampas

Atsakyti

Na tuo ir žavus tas swapas, galvoji, kad visas pažįsti, bet kiekvienas kartas vis kitoks. Puiki dovana :4u: 

Bet Nuoširdukas jau net iki piktumo nervus ištampė su tuo gumos tempimu :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Nu va.. kol pietus uzkaiciau, cia jau ir issiryskino viska :4u:

Labai jauki dovanele Nuosirduko :wub: Restar kam cia tie saves plakimai be reikalo :B :D

O as ..o as... kantrybe issioperavus :angel2: taigis .. :wub: 

Atsakyti

Rasyte, pasiėmei?

Atsakyti

Podiumas laisvas, Rasyte :D

Atsakyti

Neįmanoma dirbt šiandien :wacko:

Atsakyti

pirmą žvilgsnį į neišpakuotą užmečiau ir kažkodėl Restar :))

Atsakyti

žinokit aš dirbu :pleasantry: Tai tas, tai anas ateina, tenka SM langą žemyn nuleisti, o dar foto mažinau per programą, tai soriuks, taika :lady:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 gruodžio 2017 - 15:04

Liniuka, jau kitos paaiškino :D  Aš ilgus laiškus  priskirčiau Restar ir Ingriduskai. Dar Kerpenai.

Atsakyti

Atsikele mazoji, vaika po pazastum ir i pasta nutaisius katiniuko akis is Sreko filmuko :rolleyes: Eile kilometrine, bet laukiu kantriai.. Taigis.. pagaliau dovana mano rankose :wub: Ir tada mano akys jau kaip nebe katiniuko, o ant kaktos :blink: nes siuntejas sektante, kuri nedalyvauja swape :unsure: :hmm: Griztam namo, mazaja paperku skanumynais, kad ramiai leistu ispakuot, alia vistiek teko virtuvej ant stalvirsio fotkes daryt :D Ispakavus dezute tokia

Priedas  7C05808E-0BB2-4877-88C4-8EE909BB4363.jpeg   191,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Į mane tai jau bobos šnairuoja, kad kiaurą dieną telefoną minkau :D  

Restar, nu jau baktuso spalvos :wub: 

Atsakyti

Bus dabar dar vaizdų, ar galima iš namų išeit  :hmm:

Oi  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 06 gruodžio 2017 - 15:07