Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

oba :blink:  nu.

dar viena nustebinusi

Atsakyti

Labai gražios spalvos baktuso  :wub: 

Atsakyti

Rimtai Restar? Nieko nebesuprantu :D​ 

Atsakyti

nu viskas . man vėl trrrrr..a :B

nu nes

nu nes

nesakysiu kodėl :B  bet patikėkit

baktuso spalvos :wub:  tradiciškai - iš ko???

Atsakyti

Nebent aš nemoku skaityti laiškų :rolleyes:

Atsakyti

Esu nustebusi, kad šįkart tik Olaiva atspėjo :). Tikra ragana :).

Aišku, darbelis toks be braižo, paprastas, tai ko norėt, gal tik siūlai gelbsti :). Trydaliojau tai ne be reikalo, bet džiaugiuosi, kad Nuoširdukui patiko. Galėsi su dukrom dalintis, jeigu ką, bonbonkėm tai tikrai :D.

O aš dar nustebusi, kad tuos siuntinius taigi naktim vežioja. Vakar tik po 8 vakaro išėmė, naktį Kaune atsidūrė, o paskui jau greit ir Tauragėj.

Žodžiu, Nuoširduk, ačiū tau už nerealų reportažą, ilgą neišdavimą, tikiuosi, kad bent kas tiks. Sumanymų buvo ne vienas, visi kitokie, negu gavosi galų gale, iš nevilties, kokia begalvė esu. Bet visą laiką apie tave galvojau, norėjau nudžiuginti. Sėdžiu išsišiepus :D, atslūgo nervas, dabar savo dovanėlės lauksiu.

Atsakyti

Aš tai apie Limit galvojau. O tikrai Restar?

Ir prašom Egloškei pasiaiškint, kodėl jau liniuka ilgo laiško parašyt negali :D 

Atsakyti

Siūlai iš Limit parduotuvės :).

Atsakyti

Restra, kas do siūlas toks gražus. įtariu, kad ir švelnus

nu būt nuodėmė, tokį grožį kažkaip užslapstyt

beje, ar tai tikrai nemoku ilgų nuoširdžių laiškų rašyt. mano mergaitė rizikuoja gauti nepasirašytą atviruką :D

Atsakyti

Geras, iš Restar laukėm kojinių  :D 

Liniuka, todėl, kad tu racionali, tiksli, o ne emocionali, kuri rašo laiškus, todėl, kad nereikia tau karūnos ir pan :D nors ir ne manęs klausi, bet ir aš ne iš tų turbūt :D

Atsakyti

Ačiū Tau, beveik karūnuotoji, nusiimk pagaliau tą karūną, eikš apkabinsiu, dovanėlė skleidė begalinę šilumą, o tas yra svarbiausia ir žinok, matyt jauti tą žmogus, nes va traukia tą baktusėlį ant kaklo užsidėjus sėdėt :wub: Drebulėle tu drebulėle, tiek visko pridėjusi ir dar drįsta stresint :) Net sunku apsakyti kokį malonumą apturėjau išpakuojant dovanėlę, dabar be juokų labai nuoširdžiai tariu AČIŪŪŪŪ :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :oro_buckis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 gruodžio 2017 - 14:58

Liniuka, 06 Gru 2017 - 12:53, para�ė:

Liniuka, 06 Gru 2017 - 12:53, para�ė:

Aš tai apie Limit galvojau. O tikrai Restar?

Ir prašom Egloškei pasiaiškint, kodėl jau liniuka ilgo laiško parašyt negali :D

:lol:

Nors aš tai irgi iš tavęs ilgo laiško nesitikėčiau - tu man tokia konkreti, nedaugiažodžiaujanti atrodai, bet ką ten gali žinoti.

Bet tie laiškai tai tikrai kartais išduoda. Seniai viename swape buvo dovanam, kur šiaip niekaip nebūčiau atspėjus, bet gavėja ir laiško fragmentą parodė, tai iš laiško 100 % buvo aišku, kas fėja,

Mano mergaitė atviruko iš vis negavo. :geda:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2017 - 15:00