As dar pagalvojau gal tam pavyzdy kur nebuvo juostu gal ten dalis zakardu pamegzta?
Man šie megztukai yra nerealiai gražūs. Bet baugu megzt, kad nesigautų nesąmonė.
13744160_1755770188039540_1340406053_n_medium2.jpg 312,07KB 0 Parsiųsta kartų yarma_medium2.jpg 293,97KB 0 Parsiųsta kartų
Kerpena nematau kokio nr virbalais mezgi
Vaikio svarkeliui imsiu turbut 3.5, toks tvirtesnis mezginys gaunasi, o sau bloomsburiui gal net 4
Kažkas pavogė nr - mezgu 4 numerio virbalais.
Ir netgi galvoju ar nereikėjo imt didesnių, nes jau drebinu kinkas, kad siūlų pritrūksiu. Bet 4,5 neturėjau, o 5 jau gal didoki.
O tie marginimai labai gražūs, galvoju gal net ir padryžuot eilutę kitą keičiant spalvą galima, o čia išvirkščios akys dar padidina marguliavimą. Ir aišku atspalviai svarbu pačių siūlų - nes jei labai kontrastingi labiau ir linijos matysis.
Manau tokiam projektui sudėtingiausia būtų siūlų rast vienodo storio - derančių atspalvių. Mano tam rodytam megztukui taip ir nutiko pirmiausia, o paskui dar patingėjau geriau siūlus pamaišyt, dabar daryčiau kitaip.
dar panagrinėjau tuos projektus tai va čia matosi, kad ten dryžuota ir net siūlai nėra, kad ten dėta iš kelių siūliukų.
Tos autorės marguliai megztiniai megzti iš vernitinės vilnalpakės "pusbrolių" tai jei mezga iš trijų siūlų... lašinukai megztukai
Nuosirdi, aš tai visada prirenku akikių toj skylėj ir kitoj eilutėj sumezgu po dvi. Jei daugiau akikių gaunas, tai dar vienon eilutėj sumezgu po dvi toj vietoj. Ir rankoves mezgu apvaliai, kad nereikėtų siūt
Tie marguliai tikrai gražūs ir man atrodo, kad ten imamas vienas pagrindinis siūlas, ir prie jo pridedamos vis kitų atspalvių gijos, kurios kaitaliojamos dar ir tarpusavy. Bet čia tik aš taip manau, iš visų tų foto, kurias įkėlėt. Reiktų bandyt ir tiek arba pirkt kokį aprašymą
rasyte, nu tikrai sexy sexy aš tokio gyvenime neužsidėčiau be kokios maikės po apačia, bet tada ir grožis dingtų
Klausykit, gal kas turit švelniai rožinės vernito alpakos atliekamų pora kamuoliukų, ar bent vieną? 13/32077 čia kaip suprantu spalvos nr.
Aš jau dukrą įkalbinėjus visokius apačios marginimus daryt, bet nežinau...
Arba reikia viską ardyt ir megzt iš viengubo, tada turėtų išeit.
Ei, neardyk... pasisakykit, kurios jamet ruzava, nes pas mane nebera...ir vernite nebera. Mano akim - grietinele prie jos tinka. Bet gal dar rasim sitos?
Kerpena, kaimyne grazins 2 vnt perduosiu.
Jei reikia ir aš galiu gelbėti dėl ružavų alpakos siūliukų
Rasyte, ant savęs prašom pasirodyti, graži spalva
Ristina, nu jo, tavo diddarbiai galingi
Šarange, koks mielumas
Vargau kažkiek su rankove, išardžiau tas pririnktas akis, palikau skylutę, bet galvoju, gal ir negerai padariau, dar ardžiau dėl negražaus dryžavimo perėjimo, kažkada buvot įkėlusios kaip reikia dryžuot, kad perėjimų nesimatytų, plyz, jei turit, pasidalinkit.
Niumuk, ačiū labai
Nuosirduk, ar tu is pirmos patrijos pirkai tu blankesniu ruzavu? Ar tik dabar? Cia skirtingi. Kaimyne grazins, nemezga. Tai viskas ok.