Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As dar pagalvojau gal tam pavyzdy kur nebuvo juostu gal ten dalis zakardu pamegzta?

Atsakyti

Man šie megztukai yra nerealiai gražūs. Bet baugu megzt, kad nesigautų nesąmonė.

Priedas  13744160_1755770188039540_1340406053_n_medium2.jpg   312,07KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  yarma_medium2.jpg   293,97KB   0 Parsiųsta kartų

http://www.ravelry.c...dip-dye-sweater

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 26 sausio 2017 - 19:45

Kerpena nematau kokio nr virbalais mezgi

Vaikio svarkeliui imsiu turbut 3.5, toks tvirtesnis mezginys gaunasi, o sau bloomsburiui gal net 4

:D Kažkas pavogė nr - mezgu 4 numerio virbalais.

Ir netgi galvoju ar nereikėjo imt didesnių, nes jau drebinu kinkas, kad siūlų pritrūksiu.  Bet 4,5 neturėjau, o 5  jau gal didoki.

O tie marginimai labai gražūs, galvoju gal net ir padryžuot eilutę kitą keičiant spalvą galima, o čia išvirkščios akys dar  padidina marguliavimą. Ir aišku atspalviai svarbu pačių siūlų - nes jei labai kontrastingi labiau ir linijos matysis.

Manau tokiam projektui sudėtingiausia būtų siūlų rast  vienodo storio - derančių atspalvių. Mano tam rodytam megztukui taip ir nutiko pirmiausia, o paskui dar patingėjau geriau siūlus pamaišyt, dabar daryčiau kitaip.

dar panagrinėjau tuos projektus tai va čia matosi, kad ten dryžuota ir net siūlai nėra, kad ten dėta iš kelių siūliukų.

14272227_232274847174989_1722690539_n_me

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 sausio 2017 - 20:27

Tos autorės marguliai megztiniai megzti iš vernitinės vilnalpakės "pusbrolių" :D tai jei mezga iš trijų siūlų... :rolleyes: lašinukai megztukai :D

Atsakyti
Rasytės toks sexy megztukas. Spalva tokia miela. Šarangės komplektukas irgi meilybinis. O man kūrybinės kančios. Reikia susidėlioti dryžiukus su razinkom.
Atsakyti

Nuosirdi, aš tai visada prirenku akikių toj skylėj ir kitoj eilutėj sumezgu po dvi. Jei daugiau akikių gaunas, tai dar vienon eilutėj sumezgu po dvi toj vietoj. Ir rankoves mezgu apvaliai, kad nereikėtų siūt  :ax: 

Tie marguliai tikrai gražūs  :wub: ir man atrodo, kad ten imamas vienas pagrindinis siūlas, ir prie jo pridedamos vis kitų atspalvių gijos, kurios kaitaliojamos dar ir tarpusavy. Bet čia tik aš taip manau, iš visų tų foto, kurias įkėlėt. Reiktų bandyt ir tiek arba pirkt kokį aprašymą  :ax:​ 

Atsakyti

rasyte, nu tikrai sexy sexy  :wub: aš tokio gyvenime neužsidėčiau be kokios maikės po apačia, bet tada ir grožis dingtų :) 

Atsakyti

Klausykit, gal kas turit švelniai rožinės vernito alpakos atliekamų pora kamuoliukų, ar bent vieną? 13/32077 čia kaip suprantu spalvos nr.

Aš jau dukrą įkalbinėjus visokius apačios marginimus daryt, bet nežinau...

Arba reikia viską ardyt ir megzt iš viengubo, tada turėtų išeit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 sausio 2017 - 22:34

Ei, neardyk... pasisakykit, kurios jamet ruzava, nes pas mane nebera...ir vernite nebera. Mano akim - grietinele prie jos tinka. Bet gal dar rasim sitos? 

Atsakyti

Kerpena, kaimyne grazins 2 vnt :) perduosiu.

Atsakyti

Jei reikia ir aš galiu gelbėti dėl ružavų alpakos siūliukų :4u:

Rasyte, ant savęs prašom pasirodyti, graži spalva :wub:

Ristina, nu jo, tavo diddarbiai galingi :wub:

Šarange, koks mielumas :wub:

Vargau kažkiek su rankove, išardžiau tas pririnktas akis, palikau skylutę, bet galvoju, gal ir negerai padariau, dar ardžiau dėl negražaus dryžavimo perėjimo, kažkada buvot įkėlusios kaip reikia dryžuot, kad perėjimų nesimatytų, plyz, jei turit, pasidalinkit.

Niumuk, ačiū labai :wub: :wub: :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 sausio 2017 - 23:56

Nuosirduk, ar tu is pirmos patrijos pirkai tu blankesniu ruzavu? Ar tik dabar? Cia skirtingi. Kaimyne grazins, nemezga. Tai viskas ok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 27 sausio 2017 - 00:08