Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet jie neseka prognoziu? Eiline kaimo bobele mato, kad giedryjas ir gali salt. 

Atsakyti

Gavau SMS :wub:

Informuojame, kad Jums atvyko siunta. Kadangi terminalas šiuo metu yra pilnas, kurjeris lauks prie terminalo nuo 12 iki 14 val. Rašau be karūnos :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Bet jie neseka prognoziu? Eiline kaimo bobele mato, kad giedryjas ir gali salt. 

jie tiesiog miega :) atsikelia ir randa staigmeną :)

Atsakyti

Sarange - tikrai taip... visi jos drabai kažkas užburiančio :wub:​ 

Atsakyti

jie tiesiog miega :) atsikelia ir randa staigmeną :)

Noreciau ir as taip miegot..... 

Atsakyti

Tai kuri, kažin, pirma pasirodys? Ar grūstis ant podiumo vėl bus :D.

Apie pusryčius nepasisakiau.

Tai aš dabar dažniausia košes valgau (kartais kiaušinius arba sumuštinius). Ką ten košes - birias kruopas kramtomos konsistencijos. Iš vakaro užsimerki, ryte tik užverdi ir paliek brinkti, kol visa kitą darai. Šiandien tobula perlinė ♥, man jos skaniausios ir sočiausios. Kiekvieną dieną stengiuosi skirtingas - soros, kynva, avižos, rudi/juodi ryžiai, grikiai. Ir tai ne nuo visų vienodas sotumas, bet jeigu būtų (būdavo) dribsniai ar vaisiai, tai išvis greit išalkstu, nuo stalo vos pasikėlus. Tovuli praietos savaitė sumuštiniai - naminė duona, svietas, česnako pasmulkinta, tada kepto buroko griežinys ir kokių salotų - grąžgarsčių ar pan, mes turėjom kartokų Frisee, tai jos labai tiko. Buvo pavojus apsiryt.

Atsakyti

Labas rytas,

na laukiam kas ką šiandien parodys  :angel_not:​ 

Olaiva, koks užrašas pas Kerpeną?

Atsakyti

nu iš esmės tai taip ir buvo, dar kokią 4 val girdėjau lijo ir gana smarkiai, tai matyt tik link 6 ir šaltelėjo.

kaip kelininkai sakė, nebarstė, nes lietus būt nuplovęs visą druską. o paskui matyt tuose pačiuose kamščiuose stovėjo su visa druska :D

bet tai kažkaip svarstau :hmm:  man nuo kaimo iki autostrados yr koks 10 km. ten tai nei mašinų gausa nuvažinėja nei koks barstytuvas pravažiuoja. bet kažkaip visai normaliai, nei vienos mašinos pakelėj, visos tvarkingai pasiekė greitkelį. o vat kodėl mieste iškart viens po kito. iškart, tiesiog sulig Vilniaus ženklu pirma avarija.

gal sakau specialiai ko nors papila apledėjimui :D

ir dar sakyčiau, kad mano 2 val. kelionė tai visa trumpa palyginsu su kitų.

vienas kolega netoli manės gyvena, tai sakė išvažiavo į darbą, sustojo pirmam kamšty ir grįžo atgal. nu kokia nauda, jei vistiek nejudi

dovanėlės dovanėlės :wub:

man tai tryda tokiais etapais, tai užeina, tai praeina..... :D

Atsakyti

12. 15 man pietų pertrauka, tai jau aišku lėksiu kurjerio gaudyt, tada parvažiuosiu namo, pasičiupsiu vyro planšetę ir grįšiu į darbą, lauksiu savo eilės, labai gerai vakar Olaiva pasielgė, kai išrišam vieną, galima tada pakuot kitą, pačios tą eilę paskirstysim, taip juk įdomiau, negalima užgožti nė vienos fėjos, jos taip stengiasi :wub:

Atsakyti

Ant kelių kompas, iš abiejų šonų po telefoną, gaudau žinutes, nors dažniausiai reklamos :).

Taip gražiai saulutė šviečia, gerai, kad po pirties tą langą nusivaliau :).

Atsakyti

katuk nu gerai kad dar tryda periodais tik, otai dehidratuotum visai

Atsakyti

Kelinta lijo nezinau, bet veja girdejau. Nors pas mus lijo vakare.

Ale cia kazkokia infekcine palata. Trydos aplink tik. Brrrr... 

Atsakyti