Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Šiandien daug kur apgaulingas ledas ir kamščiai.  Nors centre kaip ir neapledėję. Bet prie namų gatvės slidžios, matėm ne  vieną avariją.

Ai,  įsimečiau fotoaparatą dėl viso pikto - maža kada kur kokią fėją sutiksi šiais laikais. Nors ir rankinukas sunkus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2017 - 08:16

prisiminiau iš ko juokiausi važiuodama vakar,kai saulėlydis parašė,kad krizena jos fėja taip gražiai. prisiminiau,koks užrašas pas Kerpeną skyriuj :D

Atsakyti

maža kada kur kokią fėją sutiksi šiais laikais. Nors ir rankinukas sunkus.

:lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Nerealiai pasisakei  :wub: 

Kaip laiku vakar šiltus neslidžius batus nusipirkau!!!

Atsakyti

pamezgam :)

PB090051_medium2.JPG

14533596_724308634387922_720157971771398

DSCF2540-2_medium2.jpg

image_medium2.jpeg

P1060564_medium2.JPG

Blog.Toph.2_medium2.jpg

Blog.Toph.7_medium2.jpg

24312367_898261016995137_603840702145622

24862569_10155737229525499_6223411688472

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Sapnuoju kad gaunu dovanėlę, pradedu pakuoti... ir , rupūžė, žadintuvas suskamba :B

Miego norisi ir man :rolleyes:

Vakar katinas pirmą kartą į eglę įsikorė, sėdim virtuvėje, tik eglutės žaisliukai suskambėjo, bet eglė liko stovėti vietoje, įsitaisė pamiegojimui vietelę :D

Atsakyti

aš šiąnakt spėjau susapnuoti,kaip jūrų kiaulytę rinkausi,net kailiuko švelnumą jutau.ech,gal reiks Luknei nupirkti...ir sau tuo pačiu,trūksta namie kvyksės

Atsakyti

LAbas rytas

pas nuoširduką kurjeris pakeliui, o Egloshkes dovanele jau paččtomate  :rolleyes: 

Atsakyti

Mielosios nevarykir streso

o tai ir nufotkint dovana jau ziuriu levelis😂

Atsakyti

Daugiau siuntų numerių nežinau, tai gal ir ne be reikalo Kerpena fotoaparatą nešiojas  :D gal pasipils dar paslaptingų dovanėlių

Atsakyti

Ingriduska, kad dabar tau stresą varo?

Atsakyti

Labas rytas,

Jungiuosi, prie nemiegojusių klubo, rodos, nemiegojusių, nors ir miegojau, bet kažkaip pabudau tikrai pavargus...

NOriu dar pasidžiaugt kokioj geroj paskaitoj vakar mokykloj buvau Lidijos Laurinčiūkienės paskaita ''Emocijų kultūra"

Gal kai kam ir žinoma šita moteriškė, bet superinė, 2h visi klausė sėdėjo ir nekrutėjo, net SM ir FB nieks nenaršė :D

Tėvų susirinkime aišku, buvo labai nedaug tėvų ir tik tų vaikų, apie kuriuos nelabai yra ką pasakyt, nebent pagirt... o va tiems, kuriems tikrai reikėjo būt ir ypač paskaitoj, aišku nebuvo... :unsure: 

Apie kamščius Vilniuj jau girdėjau visais kanalas ir pasidžiaugiau,eilinį kartą, kad  aš ne ten...  :4u: 

Nu ką, laukiam dovanų, kol kas tik jos šiom dienom veda į priekį :D

Atsakyti

aš tai taip įsivaizduoju,kad swapo kaip čia pavadinus na ta,kur ne tik makaluoja,bet jai išsiuntus reikia ir kodukus siuntos siųsti,ir prisiduoti kada tą dovanėlę paleidai keliauti.na ji gi fėjų fėja turi būti :) tuomet daugiau intrigos,mums visad praneša naujienas kas kur keliauja :wub:​ 

Atsakyti