Rytoj Egloshke turėtų būti nudžiuginta
As vis dar skaitineju tema, pirmyn, atgal vartau puslapius, prajuokinot su tais klubais trydaliu.... 😀😀😀
Aš FB apžiūrinėju dovanas
Linutė nerašo, įdomu kaip kojinės, ar dydį pataikiau?
Šeimyną įspėjau, kad visą savaitę būsiu prilipusi prie kompo ir vargiai mane nuo jo atkrapštys, čia, kad nepagalvotų kad virtualų meilužį turiu
Ale išradingumui nėra ribų. Šarange,labai dailu ir subtilu.
Pasirodo ir mane įtarė.. Nu juk sakau - su manim šiemet nieko įdomaus ir originalaus:(
Ahoj, vidurnakčiais irgi galimA miagzti
As dar tarp sio surmulio pamirsau pasidziaugti Lietucio metiniu pokalbiu. Beveik super duper neikainojama moteris. o emocijas dar suvaldysi juk viski daug šįmet.
KGB siaip ne swap
ka valgot pusryciam kas netingit brukstelkit
prisijungiu prie šio pasidžiaugimo.
Kokia tu atidi, ingriduska
olaiva, miaaaagzzzk savo katuka ant pirstinukiu
Miauskis kooookssss. Išsisaugau.
lukštenk, lukštenk, o tai šeima nevalgius.
ir į parduotuvę niekas nenuvažiavo
Nieko nebus, kraustaus su visu kompu i virtuve
Lace, auuuu
ir pagaliau eilė didžiajam paketui taip norisi ištęsti tą dovanų lukštenimo malonumą iki begalybės
nuostabios, smulkiai dailiai numegztos riešinės Foto krečia pokštus - spalva lygi tamsi mėlyna, taip mano mylima navy...
wow wow wow
Oi Abelo, jei viską ir visos surašytume apie kūrybines dvejones jaučiu būt galima rasti daug medžiagos savęs nevertinimui, per aukštiems norams/tikslams ir išvis išpindėjimui ir nežinojimui ko norėt
o aš ką tik supratau kad ir manęs dovana laukia nu kai pir prieš metus buvo - kai pati įteikiau jau atsipalaidavus supratau kad dar ne viskas
Aha, mezgei visišką kostmosą, ir tau tikrai tikrai greitai pavyko.
Esi visiškas mažuliukas stebuklas. Esu laiminga, kad ir mane esi ištikus. Net nepavydiuuu Olaivai
Tai matyt šiandie jau galima eit miegot...
Nuo gerų emocijų irgi pasivargsta.
Įdomiausia bus, kai Lietutis gaus ir ims vidury nakties rodytis.
Nu kas kas, aš pažiūrėsiu ir teks man atspėt. Prieš tai už visą klubą drebato atadirbus.
Labanakt
Šarange, tapyba ant šilko.... https://www.youtube....h?v=iMs9feeSknk
Neturi tu sąžinės, matyt, netilpo, kai talentus likimo fėjos sukrovė.
Nu ką pradedam laukti šios dienos stebuklų Aš į tridalių klubą nesijungiu. Nekeliu sau reikalavimo būt tobuliausia, išradingiausia, kūrybiškiausia, meistriškiausia ir visokia kitokia iausia Žinau, kad dovaną gaaminau su meile, galvodama apie mergaitę ir tikiuosi ji tai pajus. O dėl kokios netobulos akies ar siūlgalio - nu kam nepasitaiko
Bet vis tiek šarangė viską nunešė su PIRMU blynu
Labos, kosTmonautės
Negaliu eit miegot, kol jūsų nepavijau Nerealios dovanos šiandien Prisidedu prie kiekvieno pagyros žodžio, be galo be krašto gražu
Kai aš gausiu dovaną, tai galėsit ir naktį parefrešint bifffkį Arba kelt anksti Aš dažniausiai čia pareinu paryčiais.
Gadget ir 3 ryto gali megzt
Mano dovanėlė kely dar. Buvo streso su siuntimais, tikiuos, kad dabar jau laimingai vis artyn ir artyn. Ir tyliai džiaugiuos, kad daugiau vėluojančių yra, nes graužiaus. Nors man žadėjo, kad šią savaitę bus
Ačiū už palaikymą ir pasidžiaugimus Širdis dainuoja
Labas rytas,
kol nėra kvy,tai reikia greitai pasidarbuoti,nes paskui vėl ne autocadą naudosiu,o operoj F5
kaip trūksta miego paskutiniu metu...rodos ryte pabundu vos vos tik užmigus,o laikrodis jau 6,20 rodo...košmaras...
nerandu laputės sagės bet radau bumbulą ir dar kažką,ko ieškojau,tai reiškias ir lapė pasirodys kažkadaaaaaaa
Stoviu tooooookiam kamštyyyyyyy.... Vilnius lede ir viename dideliame kamštyje per 20 min. pajudėjau kokių 50 metrų. Liko tik kokių 17 km
Kur mano mezginys???
Nuoširduk, kojinės kaip tik Atrodė tokiis nedickos, bet apsimoviau, viskas puikiai Pasimaiviau ir garbingai pasidėjau laukti šalčių
Labas rytas
pasirodo siandiena vel bus duzges dovanu.
Liniuk bijau vaziuot net. As gi jau menuo kaip kamsciuose del tilto remonto. Vaziuoju ratais kvadratais. Vakarais pro Katedros Kaledu miesteli
acha juk Lietutis gaus nakti. Jei is penktadienio i sestad ar is sestad i sekmad.tai ok. Bet siokia diena miegosiu.
as kaip Olaiva zadintuvas kaip nesusipratimas.
Lietuti uztat tavo dovana is pakuotes atspesim. Va taip juk Amerikė ne juokas.
matysim antspaudu melejuona.
Einu piest veido ir laukti dovanu jusiskiu