Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir man paskutinis....

užsimaniau mezgime įvairovės, vaiku megsiu megztuką uniforminį, nes gi pametė švarkeliuką

Atsakyti

Bus megztukas iš kažkurio rašto :rolleyes:

O man kaip tik tas paskutinis, nilabai :D

Savo vaikui niekaip uniforminio megztuko nenumezgu. Noriu su cinkeliu, o tas cinkelis ir nesusigalvoja :happy:

Atsakyti

Aloha :4u:   Islendu is kanapiu :rolleyes:  geda peleda..viska stebiu, viska matau, alia nerasau :B :unsure:   Islindau tai aisku, kad su priezastim :D Baigiau atostogu megztuka, kuris gali but, kad atostogaus namie :lol: Dar dregnas, tai negaliu matuotis ir tart galutinio verdikto :ax:   Liniukos pyniuotis labai jaukiai susirode :wub: Ristinos diddarbis tikrai didelis, ir i chalata nebut panasus, jei butu trumpesnis, nu arba boba per zema tam chalatui :hmm: :rolleyes:   Pinta- ruzavi sveikinimai :wub: Mano ruzavoji jau stojas kur tik gali isikibti (7su puse men)tai nebeliudna..reiks pirkt salma :hmm: :unsure:

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 26 sausio 2017 - 15:59

Kas per paponešis, kad taip į rūbą "išsimuša" :hmm:

Priedas  3b1fccbcf347f5cd6e118591ebsq--odezhda-plate-rozy-na-sinem.jpg   130,46KB   0 Parsiųsta kartų

Rasyte, tas atostoginis, tai "adijalas"? :bigsmile:

Atsakyti

Ristina, uzlipai ant mozolio :B :P Adijalas guli ramiai baigtas spintoje su nesukaisiotais siulais, bet baigtas :yahoo:

Atostogini ikeliau i redaguota zinute, kazkaip senai keliau foto i sm..pamirsau kaip :unsure:

Atsakyti

Riedu kažko labai palėtintai. Bet yra wi-fi, tai gerai.  Jeigu bus kas naujo - nenutylėsiu. Nebuvau nuo šeštadienio...

Ristinos darbštumas pribloškiantis. Pastabos jau išsakytos. Man megzti chalato tai nereik :). Nors originalo tiek spalva, tiek modelis atrodo puikiai ant merginos.

Tokia visia kitokia diena, palyginti su vakar, ir šalta, ir blausu labai....

Atsakyti

150311_Nemo_-_6_medium2.JPGmailin06_medium2.jpgDSCF8917_medium2.JPGIMG_8407_medium2.JPGAnhang_12_medium2.jpgATT_1416321807219_20141118_155158_mediumIMG_0221_medium2.JPGIMG_3061_medium2.JPGa17_medium2.jpg

unnamed__8__medium2.jpg

Šita moteriškė kažkuo į Ingriga panaši man :)

Atsakyti

Rasyt kokia spalvaaa  :wub:

o koks siūlas?

Atsakyti

Rasyt kokia spalvaaa  :wub:

o koks siūlas?

Siulas tai nelabai koks, kitam megztukui ieskociau kazko kitko, nes pats modelis tai patiko :rolleyes:

Mezgiau pagal aprasyma, ten buvo nurodyti drops paris ( 100 proc.medvilne).

Atsakyti

O kuo nepatiko siūlas?

Atsakyti

sveikos,

Gyvenu tempu neblogu, tai ir su jumis nespėju :) Ikriukas siaučia po namus kaip reikiant:)

va ir  Qqutės klausimą tik dabar pamačiau :) nu gi dviguba mezgiau 2,5 ir 2,75 virbalais :)

Atsakyti

Rasytės megztukas toks tikras Rasytės :super:  mano kaspinuočio liko rankovės. ir kaspinas.

Ristina, o man gal šiandien pirmas raštas gražiausias.

nu bet kaip fainai spalvos susidėliojo

Atsakyti