aš tai likeriuką geriu iš saldainių,mezgu
Tuoj dainuosi...?
Siandien as buvau populiariausia spejimuose tikiuosi mano dovanos taip greit neatspesit
Du siuntinukai jau plasnoja paleisti link fėjų, tik nežinau ar spės iki rytojaus nuskrist
Užsienio siuntos jau savaitę bando nuvykt, bet sėdi kalėdiniuose kamščiuose Na bet gal ir nėra taip blogai, ilgiau ištęsime swapo džiaugsmus
Svarbu, kad iki gruodzio 17 ateitu, o tai per atastogas nagus nusigriausiu zinodama, kad manes paste laukia dovana
aš tai likeriuką geriu iš saldainių,mezgu
As i kompanija, bet is taureles su baileys , saldainiu irgi turiu kazkur
Tuoj dainuosi...?
knarksiu melodingai
Nu kaip smagu 😍😍😍
swapas trydaliojimai ir ta karūna tijeai ne vienai tinka.
kodel as ant silko piest nesugalvoju...apskritai kidel nesugalvoju
Aš tai gerų emocijų kupina vakaroju su mezginiu prie teliko
Žuviuk, aš dar norėjau apie malabrigus paklausti - iš kurių mezgei? Man pagal storį tai labiausiai tinka "sport", gal kokius kitus išbandei?
Mano foto versija
,
Šarange, kad tu puikiai mezgi - tikrai ne naujiena, bet kad tu ir išbandei tapybą, va čia tai kosTmosas Viena už kitą gražesnės dovanos, kokia išmonė, apgalvojimai...echhhh
Kai pagalvoji, ir man nebereikės naktinėti, liko tik džiaugsmingas laukimas
Fantastiškos bepirštės... ir skarelę nešiočiau....
ir tas Žuviuko kostmosas....
Jetau, nu visas dovanas būč prisitaikius
trydaliot tai netrydalioju dėl saviškės. Ką jau čia pritr..si. tiesiog esu nustebinta kitų idėjomis. Kai jau atrodo nebėr kur ir va prašom. Aš kaip ta Ingriduska- nu kodėl aš taip nesugalvoju.
bet žinot ką -taigi antros tokios kaip mano dovanos tai nebus. Nu tikrai. Ingriduska-ir tokios kaip tavo nebus. Va kame gerumas. Ir nesvarbu, kad bus paprasta, vistiek vienintelė!
Fantastika!
Einu susapnuosiu kokį kostmosą😁
Teisingai, Katuk, kiekvienos širdis skirtinga, svarbu būtų jos dalelė ;)
Nu bet įdomiai jaučiuosi, galiu eiti miegoti, bet nenoriu, įpratau naktinėti