Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai likeriuką geriu iš saldainių,mezgu :D

Atsakyti

Tuoj dainuosi...? :D

Atsakyti

Siandien as buvau populiariausia spejimuose :) tikiuosi mano dovanos taip greit neatspesit :)

Atsakyti

Du siuntinukai jau plasnoja paleisti link fėjų, tik nežinau ar spės iki rytojaus nuskrist  :hmm:

Užsienio siuntos jau savaitę bando nuvykt, bet sėdi kalėdiniuose kamščiuose  :sad: Na bet gal ir nėra taip blogai, ilgiau ištęsime swapo džiaugsmus

Svarbu, kad iki gruodzio 17 ateitu, o tai per atastogas nagus nusigriausiu zinodama, kad manes paste laukia dovana :wub:

aš tai likeriuką geriu iš saldainių,mezgu :D

As i kompanija, bet is taureles su baileys , saldainiu irgi turiu kazkur :D

Atsakyti

Tuoj dainuosi...? :D

knarksiu melodingai :D

Atsakyti

Nu kaip smagu 😍😍😍

swapas trydaliojimai ir ta karūna tijeai ne vienai tinka.

kodel as ant silko piest nesugalvoju...apskritai kidel nesugalvoju

Atsakyti

Aš tai gerų emocijų kupina vakaroju su mezginiu prie teliko  :wub: 

Žuviuk, aš dar norėjau apie malabrigus paklausti - iš kurių mezgei? Man pagal storį tai labiausiai tinka "sport", gal kokius kitus išbandei?

Atsakyti

Mano foto versija

IMG_3599.CR2_medium2.jpg,

IMG_3607.CR2_medium2.jpg

IMG_3638_medium2.JPG

Atsakyti

Šarange, kad tu puikiai mezgi - tikrai ne naujiena, bet kad tu ir išbandei tapybą, va čia tai kosTmosas :wub: :wub: :wub: Viena už kitą gražesnės dovanos, kokia išmonė, apgalvojimai...echhhh :wub: 

Kai pagalvoji, ir man nebereikės naktinėti, liko tik džiaugsmingas laukimas :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 gruodžio 2017 - 22:58

Fantastiškos bepirštės... ir skarelę nešiočiau....

ir tas Žuviuko kostmosas....

Jetau, nu visas dovanas būč prisitaikius :D 

trydaliot tai netrydalioju dėl saviškės. Ką jau čia pritr..si. tiesiog esu nustebinta kitų idėjomis. Kai jau atrodo nebėr kur ir va prašom. Aš kaip ta Ingriduska- nu kodėl aš taip nesugalvoju.

bet žinot ką -taigi antros tokios kaip mano dovanos tai nebus. Nu tikrai. Ingriduska-ir tokios kaip tavo nebus. Va kame gerumas. Ir nesvarbu, kad bus paprasta, vistiek vienintelė!

Fantastika!

Einu susapnuosiu kokį kostmosą😁

Atsakyti

Teisingai, Katuk, kiekvienos širdis skirtinga, svarbu būtų jos dalelė ;)

Atsakyti

Nu bet įdomiai jaučiuosi, galiu eiti miegoti, bet nenoriu, įpratau naktinėti :D

Atsakyti