Manyciau tave apgavo.😊 bet vistiek ziauriai graziai gavos😍😍😍😍😍😍
Šarange, nerealiai... labai labai "laciška"
Ale, kaip smagu,kad pasipasakojat apie visokias dvejones ir kūrybinius procesus kažkaip dar labiau kalėdiškas šitas mūsų reikalas tampa
As tai biski pabumbet noriu. Bet negaliu dabar.... kai galesiu praeis 🤣😁😂
Abelo mačiau klausei apie kiaušinienė virtą taip galiu pasakyti tiek, kad tik taip mandrai surašiau namiškiam tieisog verdu ir tiek
o bet tačiau esu mačiusi kip islukstenta zalias kiausinis yra verdamas maistineje pleveleje ir tada ko ero gaunasi virta kiausiniene. tas reikalas net pavadinima turi, bet as ne kulinare - nepamenu
ech.... swapasssss ramiau miegot galėsiu nėra to blogo kas neišeina į gerą (aš čia apie rytinius savo nustebimus nesulaukus auklės) ta proga swapas užsidarė ir gavau pamegti ir dar apsipirkt spėjau gausiai - nes jau kuris laikas košę iš kirvio verdu
Oi Abelo, jei viską ir visos surašytume apie kūrybines dvejones jaučiu būt galima rasti daug medžiagos savęs nevertinimui, per aukštiems norams/tikslams ir išvis išpindėjimui ir nežinojimui ko norėt
o aš ką tik supratau kad ir manęs dovana laukia nu kai pir prieš metus buvo - kai pati įteikiau jau atsipalaidavus supratau kad dar ne viskas
As tai biski pabumbet noriu. Bet negaliu dabar.... kai galesiu praeis 🤣😁😂
Ne bumbėt susirinkom
Kaip ten ryt kažin-bus daug?
Ir man tai įdomu su užsieniais. Kaip ten reikalai juda?
Pinta - tu gi visko turėtum žinot - papranašauk apie rytjų ir apie užsienius smalsuolėms
Du siuntinukai jau plasnoja paleisti link fėjų, tik nežinau ar spės iki rytojaus nuskrist
Užsienio siuntos jau savaitę bando nuvykt, bet sėdi kalėdiniuose kamščiuose Na bet gal ir nėra taip blogai, ilgiau ištęsime swapo džiaugsmus
Ne bumbėt susirinkom
Tai va. Tyliu 😑🤐👻
Kitų fėjų planų nežinau, arba dar neišsiuntė, arba išsiuntė ir nori likti paslaptingos
Tai matyt šiandie jau galima eit miegot...
Nuo gerų emocijų irgi pasivargsta.
Įdomiausia bus, kai Lietutis gaus ir ims vidury nakties rodytis.
Oi, kiek daug šiandien emocijų, ryt dar bus... Bus kai gausiu, bus, kol lauksiu, kada mano gaus, kaip reaguos išpakavus... Kai pamatysiu kitų fantastines dovanas... Šiandien rimtai pasiimu triznės karūną ... ir net draugių klubas yra
Nieko neįtarinėjau, kas man dovanos, o va šiandien net antrą kažkodėl įtariu, t.y. tarp dviejų renkuosi, įdomu, ar intuicija paves, ar ne.
Su Šarange nedraugauju, partizanė kokių reta, gyvenime nebūčiau sugalvojus ant šilko tapyt, išvis piešti, siūti, oi ne, iš manęs to niekada nesulauksit...
Abelo, brūkštelėk man, ar kada įmanoma tau skambtelėti? nes labiausiai nerimauju dėl mažės, įdomu, ką jos ten tie tyrimai rodo, sėdi namie, bet niekas nesikeičia, gydau tik nosį, bet be rezultato, LOR prieisim 12.13...