Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, labai mane nudžiuginai  :4u:  :4u: Viskas labai maniška - dailu, smulku, neperkrauta, bet jokių bereikalingų "siusiu-mumu"  :wub: 

Atsakyti

Abelo - nuo Olaivos

Olaiva - nuo Zuviuko

Kerpena

Gadget3

Liniuka - nuo Nuoširdi

Šarangė

Egloshke

Restar

Katuks

Šilingė

Ingriduška

Saulėlydis - nuo Kerpenos

Ligvita - nuo Rasytes

Faraway

Lace - nuo Šarangės

Zuviukas

Limit

Nuoširdi

Jurgite03

Rasyte

Vasaros lietus

Freke

Oi dar kiek daug laukia  dovanų.  

Aš bijau gauti rytoj arba poryt, nes nežinau, kaip nufotografuočiau. Grįšiu vėlai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 gruodžio 2017 - 21:02

Grazios dovaneles!!!

Jau niekam nepavyks taves aplenkti trydaliavime :)

Šiaip tikrai sutinku, aš neaplenkiama, bet swapas - stebuklų metas ir kažkam pavyko tai padaryti  :D

Atsakyti

Šarange, subtilu, dailu :wub: :wub: :wub: Tik sakyk, ar ant šilko tapei pati??? Nu labai gražu, o jeigu dar ir pati tai darei, tai tada jooo :wub: 

Atsakyti

Šarange stebini..tu dar ir tapytoja.

super dovana Laciska

Atsakyti

Ką praleidau?  :D 

Aš ką tik iš mokyklos,,,,  :blink:  Kokioj geroj paskaitoj buvau apie emocijas, net negalėjau temos sekt, biski pasijungiau klasėj, bet kai pamačiau kiek puslapių....  :blink:  Grįžtu skaityt, kaip viskas vyniojosi :D 

Atsakyti

Sarange aš apšalus <3 tu dr ir piešt taip moki????? tai KO tu NEmoki :D  suuuper super super  :wub:  :wub:  :wub:​ 

jau nuo riešinių nugriūt norėjos, o čia skarelė  - nu belenkaip gražu ir beje, labai norima išbandyti - gali daugiau papasakok :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 05 gruodžio 2017 - 21:28

NU vienu žodžiu, negaliu dabar susikaupt visko perskaityt atidžiai, tik permečiau spėjimus ir išrišimus :D 

Idomi patirtis, kaip ir Kerpenai, kad nelabai išrišot, labai tyčia pėdų nemėčiau, tiesiog taip gavosi... Kad pas mus nebėra omnivos pačtomato, žadėjo gražint, bet taip ir negražino iki termino, tai teko išsiust iš Kauno.

Dėl saldainių tai truputį gėda, bet galiu pasiteisint tuo,kad neišrištumėt, šiaip Lace buvo minėjus, kad nereik saldumynų tai apie tai ir negalvojau, bet paskutiniu momentu topt, o kaip vaikai??? tai teko suktis su tuo ką radau barely...  :blush-anim-cl: 

Nors gavau labai kietą riešutėlį - Lace, bet ką gaminti buvo iškart aišku, nes jos skonis labai aiškus ir konkretus, taigi labai ačiū, kad neliko vietos mano interpretacijoms, užsikabinau už kodo mėlyna ir šilkas :D

Iškart norėjau tapyt ant šilko, bet neįsivaizdavau kaip, norėjau net kursus susirast, bet nepavyko, tada bandžiau mest tą mintį, ir numezgiau bepirštes kol galvojau, tačiau kažkaip banalu atrodė, tai vėl  paskui grįžau vėl prie pirminės minties, užsisakiau priemones, pasiyoutubinau ir surizikavau... Prašoviau su spalvom, nes neužsisakiau skiediklio a nei baltos spalvos, pasirodo vandeniu negalima :D tai gavosi kas gavosi, ai, bet pasiguodžiau, kad nebūtina nešiot ir nebūtina suprast mianą,:D ypač pirmą blyną, perdaryt nebeturėjau ant ko, nes vieną žaliavos gabalėlį sugadinau su kontūru...Žodžiu, meditavau ir galvojau apie tave, Lace,  mintyse linkėjau tau tokio relakso, ko dabar tau trūksta, kokį aš apturėjau...  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Mes kai piesem ant silko tai vandeniu dazus skiedem 🤔

Atsakyti

Riešinių spalva  tai irgi cirkas, ėmiau rogutinį meriną, bet kadangi mezgiau vakarais, tai man pačiai atrodė, kad jos juodos, kažkada važiavom į Kauną ir pasiėmiau megzt mašinoj dienos šviesoj, o gi žiū  :blink:  vienas kamuoliukas ne to atspalvio, nu bet sakykim, kad taip ir reikia, melanžas  :D

Saldainiai ne mano, Lidlo, bet tikrai neblogi, senybiniai tokie, o kadangi buvo gerai apvalgyta, tai teko improvizuot, bet sakau, truputį sarmata... :D

Freke, nežinau, gal kaip kokie, bet yotubėj sakė ir ant pakuotės rašė, kad negalima :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 gruodžio 2017 - 21:41

:wub:  Šarange

Atsakyti

Žuviuk, tavo dovana waw, nuo spalvų ir  siūlų prabangybės iki technikos  :wub:​ 

Atsakyti