Šarange, labai mane nudžiuginai Viskas labai maniška - dailu, smulku, neperkrauta, bet jokių bereikalingų "siusiu-mumu"
Abelo - nuo Olaivos
Olaiva - nuo Zuviuko
Kerpena
Gadget3
Liniuka - nuo Nuoširdi
Šarangė
Egloshke
Restar
Katuks
Šilingė
Ingriduška
Saulėlydis - nuo Kerpenos
Ligvita - nuo Rasytes
Faraway
Lace - nuo Šarangės
Zuviukas
Limit
Nuoširdi
Jurgite03
Rasyte
Vasaros lietus
Freke
Oi dar kiek daug laukia dovanų.
Aš bijau gauti rytoj arba poryt, nes nežinau, kaip nufotografuočiau. Grįšiu vėlai.
Grazios dovaneles!!!
Jau niekam nepavyks taves aplenkti trydaliavime
Šiaip tikrai sutinku, aš neaplenkiama, bet swapas - stebuklų metas ir kažkam pavyko tai padaryti
Šarange, subtilu, dailu Tik sakyk, ar ant šilko tapei pati??? Nu labai gražu, o jeigu dar ir pati tai darei, tai tada jooo
Šarange stebini..tu dar ir tapytoja.
super dovana Laciska
Ką praleidau?
Aš ką tik iš mokyklos,,,, Kokioj geroj paskaitoj buvau apie emocijas, net negalėjau temos sekt, biski pasijungiau klasėj, bet kai pamačiau kiek puslapių.... Grįžtu skaityt, kaip viskas vyniojosi
Sarange aš apšalus <3 tu dr ir piešt taip moki????? tai KO tu NEmoki suuuper super super
jau nuo riešinių nugriūt norėjos, o čia skarelė - nu belenkaip gražu ir beje, labai norima išbandyti - gali daugiau papasakok
NU vienu žodžiu, negaliu dabar susikaupt visko perskaityt atidžiai, tik permečiau spėjimus ir išrišimus
Idomi patirtis, kaip ir Kerpenai, kad nelabai išrišot, labai tyčia pėdų nemėčiau, tiesiog taip gavosi... Kad pas mus nebėra omnivos pačtomato, žadėjo gražint, bet taip ir negražino iki termino, tai teko išsiust iš Kauno.
Dėl saldainių tai truputį gėda, bet galiu pasiteisint tuo,kad neišrištumėt, šiaip Lace buvo minėjus, kad nereik saldumynų tai apie tai ir negalvojau, bet paskutiniu momentu topt, o kaip vaikai??? tai teko suktis su tuo ką radau barely...
Nors gavau labai kietą riešutėlį - Lace, bet ką gaminti buvo iškart aišku, nes jos skonis labai aiškus ir konkretus, taigi labai ačiū, kad neliko vietos mano interpretacijoms, užsikabinau už kodo mėlyna ir šilkas
Iškart norėjau tapyt ant šilko, bet neįsivaizdavau kaip, norėjau net kursus susirast, bet nepavyko, tada bandžiau mest tą mintį, ir numezgiau bepirštes kol galvojau, tačiau kažkaip banalu atrodė, tai vėl paskui grįžau vėl prie pirminės minties, užsisakiau priemones, pasiyoutubinau ir surizikavau... Prašoviau su spalvom, nes neužsisakiau skiediklio a nei baltos spalvos, pasirodo vandeniu negalima tai gavosi kas gavosi, ai, bet pasiguodžiau, kad nebūtina nešiot ir nebūtina suprast mianą, ypač pirmą blyną, perdaryt nebeturėjau ant ko, nes vieną žaliavos gabalėlį sugadinau su kontūru...Žodžiu, meditavau ir galvojau apie tave, Lace, mintyse linkėjau tau tokio relakso, ko dabar tau trūksta, kokį aš apturėjau...
Mes kai piesem ant silko tai vandeniu dazus skiedem 🤔
Riešinių spalva tai irgi cirkas, ėmiau rogutinį meriną, bet kadangi mezgiau vakarais, tai man pačiai atrodė, kad jos juodos, kažkada važiavom į Kauną ir pasiėmiau megzt mašinoj dienos šviesoj, o gi žiū vienas kamuoliukas ne to atspalvio, nu bet sakykim, kad taip ir reikia, melanžas
Saldainiai ne mano, Lidlo, bet tikrai neblogi, senybiniai tokie, o kadangi buvo gerai apvalgyta, tai teko improvizuot, bet sakau, truputį sarmata...
Freke, nežinau, gal kaip kokie, bet yotubėj sakė ir ant pakuotės rašė, kad negalima
Šarange
Žuviuk, tavo dovana waw, nuo spalvų ir siūlų prabangybės iki technikos