Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

a tai kodėl kaklas  kitoks ? toks užsakymas?

spalva graži.

man tai rankovs kažkokios iki kelių :D  bet matyt manekenas ne to dydžio.

Restar, tai viskas aišku. kai turi atmazkių, ir tikrai rimtų. kaip tavo reikaliukai ten? gal yra dar kokių pagerėjimų?

Atsakyti

a tai kodėl kaklas  kitoks ? toks užsakymas?

Taip reikėjo :rolleyes:

Atsakyti

Taip reikėjo :rolleyes:

Kartais klientų stilizacijos sugadina vaizdzialį :hmm: atrodo dar labiau chalatas  :D 

Atsakyti

Kartais klientų stilizacijos sugadina vaizdzialį :hmm: atrodo dar labiau chalatas  :D 

kartais ir mūsų pačių stilizacijos tą padaro :D

Atsakyti

niugi kiek primezgusios :)

lietucio sukneles vakar nepagyriau. tinka tau, grazu :)

liniukos  kacmyrelinis tai  wow, atimciau  ir susisukciau i ta minkstuma.

olaivos pintinele , ujei kiek pyniojimo . bus grazu

ristinos melynumas grazus del spalvos. o zinant kiek vargai su pynemis, su susiuvimais, ajajajai....

Atsakyti

kartais ir mūsų pačių stilizacijos tą padaro :D

:D nesiginčysiu :D

Atsakyti
Ačiū už pyniuočio pastebėjimą. Aš tai žiauriai juo patenkinta, labai man tas raštas gražiai žiūrisi. Ir vis galvodavau, kad pynės pūkų prideda, bet kažkaip nesijaučia ant šito. Ristinos paltukas man gražus ir visai ne chalatiškas. Nors pritariu, kad originalo kaklas gražesnis. Ech tie klientai...
Atsakyti

Ristina, čia kaip suprantu, tas kur anksčiau rodei dar nesusuktom pynėm - tai įspūdingai susipyniavo. :wub: O kaklo atnara, tarsi per laisva jam. Nebent nešiotoja bus stambesnė už bobą, gal labiau išsitemps tada

Atsakyti

a tai kas nors gal aiškiai pasakyt, šita tema tikrai nesibaigs? tą naująją jau kaip ir galima išmest iš favoritų, ar dar palaikyt :D

Atsakyti

Žakardai :D sakyčiau, neblogai atrodo melanžas raštuose.

Priedas  013.JPG   106,96KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  011.JPG   299,31KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  010.JPG   292,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, gražus kringeliuotis, spalva irgi graži, gal originale ir gražiau žiūrisi, ar dėl spalvos ar dėl kaklo, bet čia jau ne tavo bėdos  :D

Mano entuziazmas ir gera savijauta vėl blėsta...  :oh:

Ristina, čia kažkas bus ar žaidi>? Man paskutinis gražiausias :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 sausio 2017 - 15:42

a tai kas nors gal aiškiai pasakyt, šita tema tikrai nesibaigs? tą naująją jau kaip ir galima išmest iš favoritų, ar dar palaikyt :D

Katuk aš supratau, kad reikia pačioms prašyti temą uždaryti  :hmm:  Gal po 100psl. einam į naują  :unsure: 

Atsakyti