Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jezau Marija Pinta kaip gerai kad Olaiva kliuvo neman. Nes butu tik plaukai ciūcikų. 

Olaiva nuostabiai tau tinka ir mezgi graziai ir meldiesi nuosirdziai😍😍😍😍 Tu maža Žuvyte kokį nuostabu Daigta pagaminai. Eina peklon kaip grazu😘 As dalyvausiu kik neismesit su savo minusiniu leveliu ir didelia dusia ir smailiu liezuviu😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 gruodžio 2017 - 18:08

Ne savo, oi ne savo noru praleidau Olaivos pasirodymą...Grįžtu iš darbo, vyras su dukra apsirengę manęs laukia, neleido net įeiti, sako važiuojam, aš dar spardžiausi, galvoju Olaiva foto kelia, bet manęs niekas neklausė...tai va, padovanojo man aukso žiedelį su akmenukais :wub: Prieš lygiai 25 metus mudu susipažinom, tai va... ne į temą, bet irgi emocija...

Žuviuk, nu nerealus tavo užmanymas, atlikimas, visiškai niekur nematyta technika, nu PASAKA O NE DOVANA :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Olaiva, ar jauti kaip tavo skruostai dega ir visos tau pavydi? :B Džiaugiuosi, kad mano dovana išlukštenta iki tokių grožių, nes negalėčiau nesikrimsti :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 gruodžio 2017 - 18:27

Nuoširduk man judu tokie amžini jaunavedžiai. Ilgiausių metų Jums😍😍😍

Atsakyti

Mezgu begalYbines rankoves su vyno taure (gyd. išrašė) ir laukiu Laces pasirodymo  :D 

Atsakyti

Lace! Lace! Lace!

Atsakyti

Žuviuk, labai įdomus tavo mezginys, Neturiu net supratimo kaip numegztas, žiūrėjau žiūrėjau ravelry - ne tai susiūta vietomis, ne tai sumegzta...

Dabar lauksim Lace pasirodymo.

Atsakyti

As dar tarp sio surmulio pamirsau pasidziaugti Lietucio metiniu pokalbiu. Beveik super duper neikainojama moteris. o emocijas dar suvaldysi juk viski daug šįmet. 

KGB siaip ne swap

ka valgot pusryciam kas netingit brukstelkit

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 gruodžio 2017 - 18:42

kas rytą verdu avižinių dribsnių košę ant vandens su druska ir sviestu

Atsakyti

Lace

niu moteryte...

zinau kokia tu reikli nuotraukom

Bet nevisi tos kantrybes pruda turi...

Atsakyti

Plakam koktelius: vanduo, bananas, avokadas ir spinatai. 

Kai speju buna kose. 

Savaitgaliu visi nekantriai laukiam, nes tradicija yra kiausinie - visiems pagal pageidavima:) kam virta kam plakta kam skyta kam paprasta :)

Atsakyti

Nuoširduk man judu tokie amžini jaunavedžiai. Ilgiausių metų Jums😍😍😍

Mudu tokie iš dinozaurų laikų, kaip aš mėgstu sakyti :B Ačiū :wub:

Laukiam Lace pasirodymo, galvoju ar spėsiu iki parduotuvės grietinėlės sulakstyt.

Kol neatsibos man labai skanu išsivirti grikių, o tada keptuvėje pakepinu turimų daržovių, visokių, cukinija, brokolis, paprika, morkos ir etc. Bet čia labiau vakarienei mėgstu. Pastebėjau, kad aš labai nebenoriu mėsos, gaminu ją, bet pati nenoriu valgyti, čia man kažkas naujo...

Atsakyti

Sveikos gyvos, nugriuvusios ir nuraudusios :)

aš prie tų nugriuvusių ir apledėjusių nuo dovanų  :wub: ir dar prie tų, kurios kampe kūkčioja su savo paprastuoliškais reikalais  :unsure: žodžiu, prie sektos  :D 

Gaila labiausiai, kad paspėliot nespėju per darbus :( bet šiemet nė vienos ir nebūčiau atspėjus kol kas. Bent jau ne iš pirmo karto. Tyliai sau stebiu už kadro ir kartu su jum džiūgauju :) faina būt sektoj! :)

Atsakyti