Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, čia 2 malabrigų sluogelės :) 

Atsakyti

+ 6 Grikio plaukai vietoj moheros :D

Atsakyti

tie šilti :) kai ant koju užgula iškart nustoju skųstis šalančiomis galūnėmis :)

Atsakyti

veltui tada išmečiau...

Atsakyti

Pasiutiška popietė :), vyro brolis atėjo į svečius, o aš kompo nepaleidžiu, dar perduos anytai, kokia aš kompoholikė :D. Laukiam Lace pasirodymo.

Atsakyti

Restar, beje galėtum pamokinti kaip lengvai gyventi daugiavaikėje šeimoje mamai??? :D nes su Grikiu tai mes su vyru jaučiames kaip su 3 vaikas būdami, o kartais ir daugiau :D nes Vėjas irgi pilnumo ir pilnatvės jausmus su kaupu užpildo :D :D :D

šiandien ta proga, kad buvau su vaiku kuris viskuo domisi vaistinėje.... apsipirkome be eilės :D nes tas per puse minutes isgriove puse lentynu turinio :) ir nuėjo už prekystalio pas vaistininkes pradejo vandens buteilukus nešioti :D :D :D nu niekaip negalėjo ignoruoti kad mama su vaiku :) greit aptarnavo :D

Atsakyti

Niu dabar lauksim Laces ant podiumo :wub:

Visa diena prie kompo :oh:

Atsakyti

Oi, nežinau, man rodos, kad ir vargo nebuvo :). Gyvenu, kaip ir kitos, svarbu savęs nepamiršti. Tai sveiko egoizmo man netrūksta, moku ir pagalbos paprašyti ir sau laiką pasiimti, ir numoti ranka, kas atrodo nesvarbu. Nes kitaip neišeina :). Reikia daugiau vaikų, kad tai suprastum :). Vaikai greitai auga, ir iššūkiai keičiasi, bet gi apsipranti pamažu. Tobuliausias laikas buvo, kai gimė Saulutė, ji buvo tobulas kūdikis, dičkis dar ne paauglys, dvyniai irgi mažučiai meilučiai, euforijoj buvau ilgokai. O jeigu dar vietos būtų daugiau ar pinigų, tai išvis vargo nematyčiau.

Atsakyti

oi Žuviuk nuvirtau kaip ta žiurkė  :wub: 

Atsakyti

Jau ir as slepiuos po lapais. Kokio grazumo dovanos simet. Kitais metais jau bijosiu swape dalyvaut...

Atsakyti

Abelo - nuo Olaivos

Olaiva - nuo Zuviuko

Kerpena

Gadget3

Liniuka nuo Nuoširdi

Šarangė

Egloshke

Restar

Katuks

Šilingė

Ingriduška

Saulėlydis nuo Kerpenos

Ligvita nuo Rasytes

Faraway

Lace

Zuviukas

Limit

Nuoširdi

Jurgite03

Rasyte

Vasaros lietus

Freke

Atsakyti

Pagal sąrašą, tai bus dar nukritimiškų dovanėlių.

Atsakyti