Lace, čia 2 malabrigų sluogelės
+ 6 Grikio plaukai vietoj moheros
tie šilti kai ant koju užgula iškart nustoju skųstis šalančiomis galūnėmis
veltui tada išmečiau...
Pasiutiška popietė , vyro brolis atėjo į svečius, o aš kompo nepaleidžiu, dar perduos anytai, kokia aš kompoholikė . Laukiam Lace pasirodymo.
Restar, beje galėtum pamokinti kaip lengvai gyventi daugiavaikėje šeimoje mamai??? nes su Grikiu tai mes su vyru jaučiames kaip su 3 vaikas būdami, o kartais ir daugiau nes Vėjas irgi pilnumo ir pilnatvės jausmus su kaupu užpildo
šiandien ta proga, kad buvau su vaiku kuris viskuo domisi vaistinėje.... apsipirkome be eilės nes tas per puse minutes isgriove puse lentynu turinio ir nuėjo už prekystalio pas vaistininkes pradejo vandens buteilukus nešioti nu niekaip negalėjo ignoruoti kad mama su vaiku greit aptarnavo
Niu dabar lauksim Laces ant podiumo
Visa diena prie kompo
Oi, nežinau, man rodos, kad ir vargo nebuvo . Gyvenu, kaip ir kitos, svarbu savęs nepamiršti. Tai sveiko egoizmo man netrūksta, moku ir pagalbos paprašyti ir sau laiką pasiimti, ir numoti ranka, kas atrodo nesvarbu. Nes kitaip neišeina . Reikia daugiau vaikų, kad tai suprastum . Vaikai greitai auga, ir iššūkiai keičiasi, bet gi apsipranti pamažu. Tobuliausias laikas buvo, kai gimė Saulutė, ji buvo tobulas kūdikis, dičkis dar ne paauglys, dvyniai irgi mažučiai meilučiai, euforijoj buvau ilgokai. O jeigu dar vietos būtų daugiau ar pinigų, tai išvis vargo nematyčiau.
oi Žuviuk nuvirtau kaip ta žiurkė
Jau ir as slepiuos po lapais. Kokio grazumo dovanos simet. Kitais metais jau bijosiu swape dalyvaut...
Abelo - nuo Olaivos
Olaiva - nuo Zuviuko
Kerpena
Gadget3
Liniuka nuo Nuoširdi
Šarangė
Egloshke
Restar
Katuks
Šilingė
Ingriduška
Saulėlydis nuo Kerpenos
Ligvita nuo Rasytes
Faraway
Lace
Zuviukas
Limit
Nuoširdi
Jurgite03
Rasyte
Vasaros lietus
Freke
Pagal sąrašą, tai bus dar nukritimiškų dovanėlių.