plaukai jau pro langą važiuojant išmesti nebuvo kaltūno,toks baltas,trumpas,auau
baltas trumpas tai Grikis
Aš jau į Saulėlydžio dovanėlės spėliojimus nespėjau, nes darbe susitikimą turėjau, važiuodama namo, kalbėjausi su savim, kad kitąmet neverta dalyvauti, nes dovanos tik didyn ir rafinuotyn, o aš gi negimsiu iš naujo... O šita dar labiau varo nepilnavertiškumo kompleksus.... Dovanos kosminės kosmiškiausios... Nu nieko, bus ir paprastesnių .
Nepergyvenk, bus
Lygis tikrai kyla....
Sveikos
ta proga, kad ryte susiruošus darban ir taip ir neišėjus (nes mažasis serga, o auklė pasirodo reanimacijoj) nusprendžiau kad reikia nors ko nors gero šiandien tai kodėl nepabuvus fėja-niekadėja
Paštomatą ne iš karto radom tuščią. Mažasis mašinoj rėkė mano rankos šąlo saugyklos išmatavimus ne tuos parinkau bet ka gaminti jau per kelias dienas žinojau. kiek sunkiau buvo su siūlais nes spalvitetai mūsų skirtingi.... bet kas tilpo į dumblinus atpalvius ir kažką ryškaus - tas susimezgė į mane pakerėjusį snood'ą.
o kad juoda ne pati tinkamiausia spalva pakavimui turint baltaplauki augntinį.... supratau tik pakuodama. preš ti pergyvenau kad Grikiai ant snood'o voliosis todė kruopščiai nurinkinėjau tuos kelis išdavikus matyt dar liko
Tikiuosi patinka tinka ir bus mylimas linkėjimai vaikams;)
Žinokit ir man reikia
spalvos kurias gavau buvo storesnio siūlo gijomis... todėl teko ir paardyti ir perskaičiuoti šiek tiek bet pasiėmus ploną siūlą turėtų gautis kazkas fantastiškai trapaus.
dė storesnio siūlo man trūko to trapumo... tai kiek pergyvenau... nu bet kadangi cia reikėjo netolygaus perėjimo ir vienos spalvos margumo, tai jau likau prie dabartinio vairanto cia gal kokia Limit galėtų paporinti kur plonas isūliukas viena spalva dazytas bet margas
aš aišku dar iri kiek mažesnį dariau, nes užsakovei patinka inspiros tipo kaklašildžiai
o čia kelias į Barseloną https://www.ravelry....snood-barcelona
Gerai, kad bent aš ne viena verkikė . Aš kiekvieną kartą noriu išbandyti kokią naują techniką ar pan, kol negaunu mergaitės. O gavus, vis man kitokios vizijos kažkodėl piešiasi, nors tu ką...Norėjau pamadravot, bet siūlas nuvylė, tai mečiau ir jį, ir idėją... Žuviuk - mažai tavo mezginių matom, bet tu jau kai numezgi, tai superypatingai, tas tavo meete matytas megztukas ♥.
Ačiū už liaupses nesijaučiu aš jų labi čia verta bet tepat medum tepat.... sėdžiu išsišiepus pasirodo bet kurią būčiau nudžiuginus o aš dar pergyvenau
Restar, mezgu tikrai neperdaugiausiai paskutiniu metu 2 vaikai, šuo, darbas... nauji namai ant nosies ir mūa buvo pabėgus, bet prieš swapą grįžo dabar toliau karamelizuoju dičkio megztuką ir jau svajoju kai jį baigsiu ir dar mažajam kloną padarysiu - megzsiu su pasimėgavimu suknelę iš nukauto grobio pirties metu arba kaspinuotį prie savo odinuko sijonuko.... labai jau prašosi jis į spintą