Tai kitais metais, Kerpenai nereiks galvot ką daryt, vėl kašelioką Bus visa Kerpenos kašeliokų sekta
Tai kitais metais, Kerpenai nereiks galvot ką daryt, vėl kašelioką Bus visa Kerpenos kašeliokų sekta
aha, o jei pasikartoja
O jeigu gausių kurią tą pačią, tai jau reikės ką kitą galvot.
Tai galėsi tada numegzt kašelioką
Su tuo swapu vos pas gyd. nepavelavau
O jeigu gausių kurią tą pačią, tai jau reikės ką kitą galvot.
sugalvojau
jei gauni tą, kuriai siuvai - veli
o jei tą, kuriai vėlei - siuvi
nu aš tai visai ne prei chebros. nepamiršau, akd ir aš turiu gauti. visokios žinutės pypsi telefone, tai jau vis širdis suspurda - gavau!? o ten tik visokios sąskaitos ir reklamos
O aš ko tai negalvoju, kad turiu gaut, gal man užteko šiandien emocijų nuo to, kad mano gavo.
Mano vaikai vakar sakė - eik pas gydytoją dėl tų vočių. Tai pažiūrėjau dabar - anksčiausias laikas pas šeimos gydytoją - sausio 18. Tai iš kur man žinoti ar dar kelsis tuo metu tos votys, ar kaip tik tuo metu kas išsikėlę bus.
O aš ko tai negalvoju, kad turiu gaut, gal man užteko šiandien emocijų nuo to, kad mano gavo.
Mano vaikai vakar sakė - eik pas gydytoją dėl tų vočių. Tai pažiūrėjau dabar - anksčiausias laikas pas šeimos gydytoją - sausio 18. Tai iš kur man žinoti ar dar kelsis tuo metu tos votys, ar kaip tik tuo metu kas išsikėlę bus.
gali bandyt pas dermatologą. siuntimo nereik.
arba pasismailini liežuvį, skambini pas šeimos gydytojo registratūrą ir sakai, kad karščiuoji ir panašiai. jie turi turėti laikų ekstra atvejam.
O paciai daktarei pasiskambint negalima? Bent telefonu pakonsultuotu. Ar kraujo tyrima israsytu
Ne, ne muzikos, čia dėl dainavimo chore tikriausiai
Kerpena, ale tavo krepšio dailumas, kiek čia kantrybės įdėta Dar viduje iki smulkmenų viskas apgalvota
Ačiū dar kartą pagyroms, ypač vėlimui, dar norėjau padaryt nuotraukų iš proceso, bet būtumėt pamatę kas man iš pradžių gavosi, tai tikrai nebūtumėt sakiusios pirktinis. Pasisekė, tiesiog
Olaiva, nu laukiam tavosios dovanos kraštelio, kad galėtumėm paspėlioti
Aš jau ir šiaip baisiai sunkiai ryžtuosi pas gydytojus eit, o kad dar ploninčiau liežuvį, nežinau, kas turi būt. O skambinti vaikų gydytojai tai galėčiau - ta tai davus savo mobilų ir visada sako, kad jai galima skambinti. O savo tai iš vis pora kartų mačius, nežinočiau net kaip jai paskambint. Nors gal ir yra kur kokie telefonai, bet nedrįsčiau.
Su seserim pakalbėjau, tai j man pasakė tepalą, kuriuo vaikui tepė ir dar kokius vitaminus liepė jos vaikui gert, tai ir aš nusipirkau. Gal kartais pasveiksiu ir be gydytojų.
Aha, Olaiva ko tai dingo.