Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt,

pynių kad užderėjo ir užderės. Liniukos jaukumas švelnumas ♥ man irgi suskatino norą kašmyrą pajudint. Bet aš jo noriu lygiu mezgimu.

Olaivos karakulis :). Bet tai kaip greit tu raitai tuos viražus :blink: , aš rytais zombė, tai megzdavau tik baisios nemigos laikais iš ryto...

O šiaip - neturiu kada liūdėt ar sustot. Tai paprasta. Eini ir eini, darai ir darai, paskui griūvi į lovą, o atsikėlus vėl tas pats.

Atsakyti

Aš truputį nesektiška., nes nepyniška ir nekašmyriška, kažkaip neprisijaukinu tų dviejų reikalų, o bet tačiau pažiūrėt labai gražu...  :wub: 

Man šiandien darbiniam tamsiam tunely nušvito šviesa, gal net turėsiu mezgimo savaitę  :rolleyes: Ir iškart gamybiniai reikalai pajudėjo, koks stebuklas ta šviesa, nors dar vakar tokia tamsa buvo......... :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas 

Gal prašom temą 100psl. uždaryti  :hmm: 

Lietučio suknelė :super: Liniukos megztinis labai dailiai supyniuotas  :wub: 

Olaivos pynės  :super: tu iš dviejų pyniuoji  :hm: 

Atsakyti

O šiaip - neturiu kada liūdėt ar sustot. Tai paprasta. Eini ir eini, darai ir darai, paskui griūvi į lovą, o atsikėlus vėl tas pats.

sakai, per mažai veiklos turiu :D 

iš dalies teisybė, bet iš kitos pusės kai nieko nenori, tai net ir tą turimą veiklą stumi stumi tolyn, nu jeigu tik gali aišku :D

betgi kai kuriuos gali.

pvz, galėčiau gi vakarais krautis lentynas, rūšiuotis daiktus ir panašiai. nenoriu, nepasivelku. ir realiai nieks gi nuo to nenukentės, jei nepakrausiu :rolleyes:  tai vat ir atidedu.. ir daug tokių visokių reikalų...

Atsakyti

Labas rytas 

Gal prašom temą 100psl. uždaryti  :hmm:

Lietučio suknelė :super: Liniukos megztinis labai dailiai supyniuotas  :wub: 

Olaivos pynės  :super: tu iš dviejų pyniuoji  :hm:

taip,is dvieju ;)

Atsakyti

Katuk - aš tau nieko nesakiau :). Apie save sakiau. Tiesiog yra dabar tokių svarbesnių reikalų, kad nebejaudina nei nevalytos dulkės, nei netvarkytos lentynos :).  Nors tokių darbų aš niekada nenoriu dirbti, net kai laiko turiu. O dabar - legalus atmazas :).

Atsakyti

Nepasivelku... :B puola kažkokia tai zarazzza :B

Pynės sakot :D baigaiu savo diddarbį.

Bet kažko tai man jis nieko gero.. :huh2:

Priedas  3.jpg   204,53KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  006.JPG   213,14KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  003.JPG   252,87KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  5.jpg   143,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

dailus pyniuotis  :) tik labai jau kaklo atnara gremėzdiška

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 26 sausio 2017 - 10:52

Ateis savininkė, gal pakeisim tą kaklą. Man jis irgi nepatinka :unsure:

Atsakyti

Ristina, darbo daug ir dailu. Tik, kad neatrodytų kaip chalatas....

Atsakyti

Čia tai diddarbis  :blink: 

Atsakyti

Priedas  IMG_8029_1024x1024.jpg   73,65KB   0 Parsiųsta kartų

Pagal tokį megzta. Nuuuu... mano supratimu, čia ir yra chalatas :D

Atsakyti