Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas ;)

Kažkaip tykiai metus pradedu. Ramiai. Kai kuriuos metų diddarbius nuveikiau: radau nukištas superžirkles, patrumpinau naujas užuolaidas vaikų kambariui, pasisiuvau kelioniniam mezginiui tašiuką. Ajooo, ir raudoną suknią megzt pradėjau ;)

Perskaičiau lietutį, nustebau.

Atsakyti

Lietuti - nustebau ir aš. labiau nustebau ne dėl fakto, o dėl to, kad turėjau keistą nuojautą prieš tau išvykstant.... bet ne gi tokiom nuojatom dalinsies... 

Laikykis, mergyt.... buvau tame etape, tik lengvesnėje formoje - be atsakomybės uodegyčių.... mintimis su tavimi...

Atsakyti

gadget, kas per suknia?

pas mane kol kas pelenų rožė eilėj :D po to jau ir raudonumas :D

Atsakyti

Labas labas labas :wub:

O jei aš tą dryžiuką megzčiau reglanu, vaizdas suprastėtų? Ar geriau bandyt kaip originale apvaliai su akių platinimu? Išvis aš žiūriu į tuos margius malabrigus ir nežinau kaip aš čia jais susigundžiau, niekada margių sau nemėgau, bet bent pradžią pabandysiu :)

Atsakyti

Beje, ką šiąnakt sapnavau, ogi, kad ruošiausi mezgėjų meetui, vis ruošiausi, skubėjau, kažką veikiau, vis nespėjau, jau ir Niumai skambinau, ar dar nesiskirsto mezgėjos, kad dar manęs palauktų, paskui jau lyg atvažiuoju aš į tą susitikimą, bet taip šaltai tik pasisveikinam, ir NIEKO daugiau, tai kažkaip atsibudau ir iškart pagalvojau, nu jei realiai dar pavyks kada susitikt, tai jau žinokit, visas išbučiuosiu :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 04 sausio 2017 - 12:28

Nuoširdi, tau tikrai reiktu vėl kada susitikti  :mirksiukas: o dėl dryžuoto, tai imi patinkanti modelį, kad ir kišenėtosios viršų ir dryžuoji  :D 

Atsakyti

Sakiau iš vienspalvių kažką panašaus gal bandyčiau, tik minusas, kad po striuke tokie nepatogūs...

Pridėta:

Atsakyti

Nuoširdi, jei norisi tai imk ir megzk. kol numegsi, tai jau ir pavasaris ateis, galėsi nešiot be striukės.

bet ne piktai

mažuliukus mezginius paimi ir sugalvoji ir numezgi ir gaunas, o sau kažkaip jau kelintą kartą renkies renkies, dūsauji dūsauji ir po kiek laiko vėl iš naujo :D nebesigrūzink, imk ir megzk, bele ką, nu nesigaus kažkas geidžiamo, tai arba išardysi arba parduosi arba padovanosi. vistiek nuo tų dūsavimų mezginys neatsiranda, tai ar taip ar kitaip jo nebus. o vat jeigu gausis, tai dvigubą malonumą apturėsi. keisk požiūrį teisiog.

Atsakyti

Pafotkinau savo naujų metų projektą, pavadinimas gimė ekspromtu, žiūrint į tuos pūkus, rieves ir pagal orą tinka "Pūga" :D

IMG_8041_medium2.JPGIMG_8048_medium2.JPGIMG_8052_medium2.JPG

Atsakyti

Kadangi vakar parodžiau kampuką, tai šiandien jau kaip ir reiktų viską išrodyt :D

f3898a95a8e1.jpg

Iš arčiau raštas ir faktūra.
ab7d81dfc0ea.jpg
Daug apmąstymų kilo dėl praskiepo... :unsure: padariau kaip išmąsčiau.
4af871fd9f61.jpg
7118db333383.jpg
Ir ant "gyvos" bobos :D nors nesimato nieko :huh2:
7b60d666ea47.jpg

Atsakyti

"gyvai bobai" tai labai tinka :good: apskritai, labai fainas dalykas.

Šarange, o tu išduok, koks čia tas pūginis siūlas?

Atsakyti
Šarangė net ne kampuką, o tik plėmelį. Kas čia per daiktas? O sijonas labai liuks. O skeltukas išvis būtinas? Ech prisiminiau savo nebaigtą siūti sijoną... Ir suknelę... Nu gėda... Nuoširdi renkasi modelį. Nu beveik anekdotas. Besivoliojantis smailikas. Nepiktas.
Atsakyti