Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jėtau jėtau nu kur buvau kai kantrybę dalino, nu nei lašo nei vieno lašiuko

iš vis kur aš buvau kai kas ką dalino....

kažkokiam storėjimo kambary, todėl gavau šikną, liaškas, žandus , rankas abi kaires, kantrybės 0, kojas X forma, nu .....

Saulėlydi ką tu manai ? nuo ko?

vaivaivai,

taigi liežuvių smailinimo taške buvai :D

Atsakyti

nuo Kerpenos manau

Atsakyti

Saulelydzio dovana nuo Kerpenos. As taip manau.

Atsakyti

Saulelydzio dovana nuo Kerpenos. As taip manau.

Atsakyti

Aš jau pakalbėjau su Fėja. Nu kaip ji gražiai juokiasi :wub: 

Ir kaip viską numačiusi. Papasakos pati  :angel_not:​ 

Atsakyti

Bet tai kaip smagu, kai iš karto neatspėja. :geda:

Atsakyti

Oj mergos.... kadangi aš būsiu Swapinio šurmulio uždarytoja, tai nusišausiu, nuo streso ir abejonių ir nervų, tuoj suknias gausite dovanų jau matau, lagaminai jau prasudėjo... :)

Katuk nu ir ką su tuo smailumu daryti:)) ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 gruodžio 2017 - 14:08

Praeitus du kartus iš pirmų nuotraukų atspėjo, tai net nesupratau kaip. O dabar sėdėjau ir krizenau, kaip kitas įtarinėja.

Man pasisekė, kad saulėlydis siūt nemėgsta ir nemoka, tai brokų nematys. Nes  nepavyko taip, kokia vizija buvo, bet dabar  smagu, kad taip džiaugiasi.

O daiktas buvo sumanytas, kaip mezginių krepšys, bet niekas nedraudžia ir ko kito nešiotis. tas kraštelis iškilęs virš užtrauktuko  buvo sugalvotas, kad siūlas nesikabintų į užtrauktuką mezgant. Dangtį galima iš vis nuimti ir nešiotis be jo.

Idėja kilo dar net burtų neištraukus, o paskui  neatmečiau, gavus kam darysiu. Sekmadienį siunčiau ir tik kai atspausdino paštomato lipduką pamačiau, kad ten pakliuvo mano paštas, kuris išduoda, tik jau nebenorėjau grįžti namo, o užtušuoti neturėjau kuo, bet saulėlydis sakė, kad nepamatė :)

Šeštadienį taip prastai jaučiausi, keistai spaudė galvą ir svaigo, kad užbaigus dovaną nutariau greičiau  siųsti, nes pagalvojau dar numirsiu, ar koks insultas ištiks ir neprisiminsiu, kad swape dalyvauju... Tai pamiršau vieną daiktą įdėti, bet jis nerankdarbinis buvo, tai jau taip ir bus. Paskui išsiuntus perskaičiau, kad saulėlydis į Vilnių atvažiuoja. :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 gruodžio 2017 - 14:15

Ingriduška, juokini tikrai :D su savo tuo liežuvio smailumu... :D 

Kerpena, diddarbis nerealus...  :4u: 

Atsakyti

Nu tik isvaziuok nuo eterio pusvalandziui :B

Kerpena, vajeij - diddarbis :wub: super :wub:

Einu greit valgyt ka sumesiu i puodus ir vel budesiu :lam:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 05 gruodžio 2017 - 14:16

nu bet Kerpena.... aš jau pirty klausiau, kaip taip viską apgalvoji.... vat ir dabar, ir apie kraštą nesikabinantį ir apie nuimamą dangtį...

nu gerbiu. visapusiškai.

Ingriduska, nu. su liežuviu viską gali gauti. viską. jei dovana ne kokia, tai dantis ir akis gali užkalbėt taip, kad net nematys ką išvis dovanojai.....

Ingridžiuk, bene mano fėja būsi :bigsmile:

Atsakyti

NU Katuk reik profilaktiškai dabar užkalbinėt, jei ne šiemet tai kitą met gal būsiu :)))

Atsakyti