NUoširdi, tu kaip sadomazo, muškit mane muškit mane ... O kokio dalyko tu pedagogė, kažkaip neužfiksavus aš...
Aš žinok net suabejojau, ar tikrai dovana man, nes gatvė tai Katuko
tai mano tas trydaliojimas irgi labiau toks nusivylimas savim. nes tikrai galiu geriau. o gal negaliu o tik taip galvoju
bet man norėtųsi turėti daugiau laiko, tiksliau surasti jo, kad galima būtų kelis variantus idėjos pasigamyt. nes dabar kažkas nesigauna, o laiko perdarymui nėr, o dar kartais ir materiolo neįmanoma surast tokio, kokį įsivaizduoji.....
tai vat.
bet šiaip iš tikro mano mergaitė yra tokia faina, kad ta mano dovana jos nenuvils
Saulėlydi, kada bus pasirodymas
joopštvai rogės tai pasisavinai ??????
Tai dabar laukiam Saulėlydžio
Na as busiu ta feja niekadeja, kuri dovanu gavimo dziaugsma ilgins. Nes kai vakar rasiau apie viena ryta prasidedancia, o kita ryta pasibaigiancia darbo diena, beveik nejuokavau ir sia savaite tokiu duenu bus daug tai tik savaites pabaigoj iki pasto nueisiu
Na as busiu ta feja niekadeja, kuri dovanu gavimo dziaugsma ilgins. Nes kai vakar rasiau apie viena ryta prasidedancia, o kita ryta pasibaigiancia darbo diena, beveik nejuokavau ir sia savaite tokiu duenu bus daug tai tik savaites pabaigoj iki pasto nueisiu
nei tu pergyvenk nei ką. maniškė dar irgi namuose
bet po Nuoširduko tai negali niekuo būt tikras
Nu ką, ko sportavau, dovanų neatsirado... Bet tai kaip sunku sportuot su skaudančia pažastimi
Laukiam toliau.
Saulėlydis iš pranešimo fėją atspėjo
Gavau!!!!
Bet tai koooooookio didumo !!
Žviegiu
NUoširdi, tu kaip sadomazo, muškit mane muškit mane ... O kokio dalyko tu pedagogė, kažkaip neužfiksavus aš...
Lietuvių ir informacijos centro viršininkė vat Čia prabangus siūlas mane išgelbėjo
Galiu paaiškinti...chm chm, sakau, pasiskambinau, liepė internetu užpildyti formą, sakau ar nesimatys kas siuntėjas, sako matysis, na aš sugalvojau pati atspausdinti lipduką, korektoriumi užtušavau reikiamas vietas, atšviečiau, užklijavau O kadangi gavėjo gatvę reikėjo įrašyti, o tavo duotame adrese gatvės nebuvo, nukulniavau į Katuko lentelę, ten radau gatvę, pagalvojau gi kaimynės, nu žodžiu, vis tiek sakau kurjeris pasiskambins ir pristatys į darbą, nes ėmiau nuo durų iki durų.
Smagus žaidimas gavosi, bet nu reikėjo tau mane išrišt anksčiau laiko
Jei didelė tai Frekės Ji bijojo dėl viršsvorio
Nuoširdi, su lietuviu viskas aišku, o kas tas informacijos centras mokykloj, ar čia ne mokykloj?
Saulėlydis sulįs į dovaną ir iššoks iš jos kaip iš torto..
greičiau nekamuok mūsų