Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

NUoširdi, tu kaip sadomazo, muškit mane muškit mane ... :D O kokio dalyko tu pedagogė, kažkaip neužfiksavus aš...  :hmm: 

Atsakyti

Aš žinok net suabejojau, ar tikrai dovana man, nes gatvė tai Katuko :D 

Atsakyti

tai mano tas trydaliojimas irgi labiau toks nusivylimas savim. nes tikrai galiu geriau. o gal negaliu :hmm:  o tik taip galvoju :D

bet man norėtųsi turėti daugiau laiko, tiksliau surasti jo, kad galima būtų kelis variantus idėjos pasigamyt. nes dabar kažkas nesigauna, o laiko perdarymui nėr, o dar kartais ir materiolo neįmanoma surast tokio, kokį įsivaizduoji.....

tai vat.

bet šiaip iš tikro mano mergaitė yra tokia faina, kad ta mano dovana jos nenuvils :D

Saulėlydi, kada bus pasirodymas :bigsmile:

Atsakyti

joopštvai rogės :hmm:  tai pasisavinai ??????

Atsakyti

Tai dabar laukiam Saulėlydžio  :bigsmile:  

Atsakyti

Na as busiu ta feja niekadeja, kuri dovanu gavimo dziaugsma ilgins. Nes kai vakar rasiau apie viena ryta prasidedancia, o kita ryta pasibaigiancia darbo diena, beveik nejuokavau ir sia savaite tokiu duenu bus daug :(  tai tik savaites pabaigoj iki pasto nueisiu

Atsakyti

Na as busiu ta feja niekadeja, kuri dovanu gavimo dziaugsma ilgins. Nes kai vakar rasiau apie viena ryta prasidedancia, o kita ryta pasibaigiancia darbo diena, beveik nejuokavau ir sia savaite tokiu duenu bus daug :(  tai tik savaites pabaigoj iki pasto nueisiu

nei tu pergyvenk nei ką. maniškė dar irgi namuose :B

bet po Nuoširduko tai negali niekuo būt tikras :D

Atsakyti

Nu ką, ko sportavau, dovanų neatsirado... Bet tai kaip sunku sportuot  su skaudančia pažastimi :wacko:

Laukiam toliau. :ax:

Saulėlydis iš pranešimo fėją atspėjo :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 gruodžio 2017 - 13:27

Gavau!!!!

Bet tai koooooookio didumo !!

Žviegiu  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

NUoširdi, tu kaip sadomazo, muškit mane muškit mane ... :D O kokio dalyko tu pedagogė, kažkaip neužfiksavus aš...  :hmm:

Lietuvių ir informacijos centro viršininkė vat :bisČia prabangus siūlas mane išgelbėjo :B

Galiu paaiškinti...chm chm, sakau, pasiskambinau, liepė internetu užpildyti formą, sakau ar nesimatys kas siuntėjas, sako matysis, na aš sugalvojau pati atspausdinti lipduką, korektoriumi užtušavau reikiamas vietas, atšviečiau, užklijavau :B O kadangi gavėjo gatvę reikėjo įrašyti, o tavo duotame adrese gatvės nebuvo, nukulniavau į Katuko lentelę, ten radau gatvę, pagalvojau gi kaimynės, nu žodžiu, vis tiek sakau kurjeris pasiskambins ir pristatys į darbą, nes ėmiau nuo durų iki durų.

Smagus žaidimas gavosi, bet nu reikėjo tau mane išrišt anksčiau laiko :frusty:

Atsakyti

Jei didelė tai Frekės :D Ji bijojo dėl viršsvorio :D

Nuoširdi, su lietuviu viskas aišku, o kas tas informacijos centras mokykloj, ar čia ne mokykloj? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 gruodžio 2017 - 13:33

Saulėlydis sulįs į dovaną ir iššoks iš jos kaip iš torto..

greičiau nekamuok mūsų :bis  :bis  :bis  :bis​ 

Atsakyti