Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširduk :wub:  Dovana puiki, tikrai labai labai pradžiugino :wub:  Siūlo spalva superinė ir pats kakluošalo dydis labai pataikytas prie striukės. O kojines iš tokių siūlų nuodėmė megzt :blink:  Dėl pakabuko tai tikrai galvohau, kad pirktinis :blink:  Jau toks tobulas ŠUNIUKAS :D  Ačiū :wub:  :wub:  :wub: 

O išrišt buvo nesunku, nes gi siunta tai iš Tauragės keliavo :D  Jau vakar žinojau :P 

Atsakyti

kokia saulėta šiandien diena dovanėlių fotografavimui,ar ne ? :)

nusipirkau stintų.mašinoj kvepia,vaikams bus džiaugsmo keptas valgyt  :wub:​ 

Atsakyti

Nuoširduk :wub:  Dovana puiki, tikrai labai labai pradžiugino :wub:  Siūlo spalva superinė ir pats kakluošalo dydis labai pataikytas prie striukės. O kojines iš tokių siūlų nuodėmė megzt :blink:  Dėl pakabuko tai tikrai galvohau, kad pirktinis :blink:  Jau toks tobulas ŠUNIUKAS :D  Ačiū :wub:  :wub:  :wub:

O išrišt buvo nesunku, nes gi siunta tai iš Tauragės keliavo :D  Jau vakar žinojau :P

Džiaugiuosi, jei kalbi nuoširdžiai :wub:

Bet tai kaip tai galėjo būti? Aš skambinau, tariausi, kad tai slaptas siuntinys, o čia kaip tu gavai pranešimą, sistema vis tiek pranešė?

Buvau sugalvojusi paprastą būdą dukrai įduoti ir iš Kauno atsiųsti, bet gi su Pinta sprendėm dilemą, kad tau sudėtinga iš pašto pasiimti, nenorėjau varginti, tai teko galvoti kitą variantą :)

Atsakyti

Oj merginos, aš iš tų nekantrių, man patinka rast jau atspėtą, skaitau spėjumus, už kadro spėlioju, o paskutiniam lape jau ir atsakymas.

Pritariu kad Nuoširdukas yra labai tryzniukas

Dovana tikrai graži

Solidarizuojuosi su Katuku ir visom kitom tryzniojančiom.

Saulėlydi su malonumu būčiau tau gaminus, bet nekrito burtai, tai rodyk ką ten turi.

Atsakyti

Aš vakar gavau žinutę iš dpd, kad ryt gausiu siuntą labai keistu adresu :)  Tai prisijungiau, kad pakeisčiau adresą, o tada jau pamačiau ir iš kur :D 

Atsakyti

Liniukai, šnipų mergaitė :)))

Atsakyti

Tokia profesija :D 

Atsakyti

O aš tą žaisliuką nurašiau išvis pirktiniam priedui  :bigsmile:  Nu aš galiu tik ne komplimentų, o bizūno gero Nuoširdukei išrašyt, gal poveikis bus geresnis nei komplimentų, kad šitaip netrydaliot ir kiek dar pastangų įdėta, mėtant pėdas, trūksta žodžių :D

Oj, kaip turiningai pietus praleidau... apėjau pusė miesto lankytinų vietų: biblioteka (2 laimikiai), siūlinė (1 laimikis), maxima (n laimikių), humana (4laimikiai) , valgykla (1laimikis) ir batų pardė( 0laimikių)  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 gruodžio 2017 - 13:01

Šarange bet tas tryzniojamas man asmeniškai labai labai suprantamas.

Nu aš irgi dabar apsi....., atrodo nesąmonę pagaminau, baisiai supakavau, nieko naujo nepadariau, šilumos per mažai įdėjau,  vėlavau su išsiuntimu ir bla bla bla.... ir dar žinau kad gal spalva bus neitin ta ir kad švelnumas netiks...ai...kai imu galvot net širdis ima stot.

Ir čia visai ne paguodos ieškant, tai yra aš netrokštu kad kas sakytų viskas ok, man realiai baisu

Atsakyti

Ingriduška, viskas supranta ir normalu, bet viskam yra ribos, o kai tas vyksta pastoviai, lygioj vietoj, tai jau per daug :D

Aš irgi nesu tikra ar pataikiau, ar patiks, dėl spalvos tai net gi žinau, kad nepataikiau, bet ar trydalioju? NE,  ir netrydaliosiu, nes nieko nepakeisiu, o jei būčiau galėjus pakeist tai būčiau ir pakeitus :D 

Atsakyti

Aš labai smagiai priimu visus bizūnus, krėskit jų man daugiau, stengiausi, va bedarydama swapą išmokau 2 dalykus: kojinių priekį kitaip nuleidinėt ir velti, na kiaušinį apvelti bandžiau per kalėdas, bet ten daug paprasčiau, o išgauti kažkokį daigtą - kita daina, dukros gali paliudyti kokie keisti gyviai gavosi iš pat pradžių, buvau jau ir rankas nuleidusi, bet vis tiek sugrįžau bandyti, galvoju jei nepavyks, ką nors nupirksiu, bet AŠ NUGALĖJAU kažkas gavosi. :D Tik va vietoj laputės gavosi šunytė, na ateinantiems šuniuko metams pats tas. :wub: Raktų pakabukui grandinėlę dukra Kaune nupirko, pas mus net tokių smulkmenų nėra :)

O kiek siūlų iš Margų gijų prisisiunčiau, kol radau mano manymu tinkamą spalvą - istorija nutyli...

Nu Linute, reikėjo gatvę įrašyti, privalomas laukelis, o ką įrašyti, jei jos nėra? Ą? :D

Atsakyti

Liniuka, ach... gražią dovaną gavai :wub: Siūlai prabangybiniai :wub:

O aš, o aš....  Sėdžiu ir nervuojuosi... :oh: Gavau ryte pranešimą, kad paštomate manęs laukia dovanėlė :wub: O jau ta darbo diena tokia ilga... Iki vakaro niekaip o niekaip iki dovanėlės nenusigausiu :unsure:

Žodžiu, ruoškit man sceną vakarui :) Žiūrovus prašau susirinkti maždaug 7 val. :mirksiukas: Tikiuosi tokiu metu jau būsiu pargrįžusi su dovanėle namo :victory2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 05 gruodžio 2017 - 13:12