Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Liniuka grazia dovana gavai!

Atsakyti

tai iš telefono nr. ir išrišo :D

Atsakyti

Lusasita - perfekcionistė esate :D

na va gyde gyde, ale vistiek  neisgyde ...

Atsakyti

Ką naktim veikiau? Ogi VĖLIAU :B

Istorija nutyli, kad tai turėjo būti LAPUTĖ :wub: Gavosi mano akimis šuniukas, tai mano pirmas veltas žaisliukas, jis netobulas, bet įdėjau daug meilės, tai maža dovanėlė Miglei :wub:

Pridėta:

• Priedas  SM.jpg   181KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Lusasitai  :4u: 

Kaip šita pilnatis mane veikia  :oh: 

Atsakyti

tai iš telefono nr. ir išrišo :D

aš ir apie tai pagalvojau, todėl šiandien iš ryto jį iš klausimyno pašalinau :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 gruodžio 2017 - 11:33

Nuoširduk, ale žinok iš pirmo žvilgsnio kažkodėl ir galvojau, kad lyg ir laputė turi būti

nu bet vistiek faina. aš niekaip nepasiryžtu vėlimui.....

Atsakyti

labai grazus suniukas geltono suns metams :)

Atsakyti

Nuoširduk, ale žinok iš pirmo žvilgsnio kažkodėl ir galvojau, kad lyg ir laputė turi būti

nu bet vistiek faina. aš niekaip nepasiryžtu vėlimui.....

Aš ilgam būsiu atsivėlusi, nes mano saulei taip patiko tas raktų pakabukas, kad kitas 2 naktis vėliau jai kačiuką

:karsta:

Atsakyti

Man tai labiau gal į tigriuką panašu :)  Labai jauki ir šilta dovanėlė, o dar žinant Nuoširduko pergyvenimus :D​ 

Atsakyti

Eina sau, aš tai nesugebėčiau taip nuvelti, nesiryžčiau net, tu šaunuolė, kažką naujo išbandei :4u: .

Atsakyti

Dabar apie siūlus... Sunkiai fotografuojamas, pažiūrėsiu ką aš turiu planšetėje, įmesiu.

Siunčiau kelis spalvinius variantus ir parinkau būtent šiuos. Siūlai Atelier Zitron Triologie/Sambia (75%merino vilna, 15% natūralus šilkas, 10% linas). Siūlai iš Margos gijos, rankomis dažyti. Bent siūlo prabangesnio ieškojau, gal išsiardys Linutė ir kažką gražesnio nusimegs :P

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 gruodžio 2017 - 11:43