Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vat kašmyrui ir aš smarkiai neabejinga, savo tampau tampau jau gaila, alkūnės tuoj sudils, reik dar vieno :) tvirtesnėm alkūnėm :)

ir dar vieno užvelkamo per galvą, oversaizinio...nu ir kaip dabar nepradėt megzt grįžus da vieno?reik įsivaizduot kad kašmyro pakankamai neturiu :)

Atsakyti

labas rytas,

Liniuka, nu dailiai dailiai, ypač priekis kažkaip fainai guli. būt koks nors raudonas ar mėlynas, ateičiau į svečius :D su tikslu :rolleyes:

blyn, nu nežinau, jau kažkaip neviltin varo tas pastovus nuovargis ir liūdesys, ką daryt :hmm:

beje, prisiminiau, kad gi savaitgalį buvau teatre. Koršunovo Meistrą ir Margaritą žiūrėjau. man patiko. nors įspūdžiai labai tokie prieštaringi, nes pats kūrinys ne iš lengvųjų, o dar su tokiom sakyčiau biškį beprotiškom interpretacijom. jei nebūčiau skaičius ar mačius filmo, tai kažin ar iki galo suvokčiau, kame ten  idėja. bet aktoriai superiniai, vaidyba profesionali, tai kažkaip labai maloniai viskas nuteikė. net nepastebėjau, kad spektaklis 3 valandas truko.

Atsakyti

Ker[pena, aš GALIU kasdien į baseiną eit su pirtim... Ale kol mašina remonte, tai tingiu :D Nors piškom ėjimo man čia gal 10-15 min...... Bet noooriu išbandyt :) 

Atsakyti

labas rytas,

aš pyniuoju nuo pat ryto  :wub: 

DSC_2407_medium2.JPG

DSC_2409_medium2.JPG

Atsakyti

Labas :4u:

Liniuka, koks dailus tavo pyniuotis :wub:

Katuk, aš irgi su tokiom nuotaikom, atrodo pastoviai pavargusi, nieko nenoriu, dainuot nenoriu, megzt vėl neprieinu, pasirenku ankstyvą miegą, jau ir pačiai pabodo ta savijauta. Vakar prisiverčiau kūno akis nuimti, nu ir tik iš 3 karto tai padariau, vis per tampriai nuimdavau, kad per klubus nesueidavo.

Dabar toks klausimas vakar iškilo, rankovių akis užsidėjau ant virbalo ir ką jūs darot, su ten ta maža skylute pažastyje kur gaunasi, ar surenkate ten kokias 4/5 akis prie rankovių akių, ar paliekate tą skylutę ir vėliau susiuvate? Va iškilo man esminis klausimas, nes nežinau kaip teisingai reikia?

Atsakyti

aš nuoširduk užsiuvu  tą skylutę

ar tu čia kalbi apie tą po pažastim kur kūnui pririnkta papildomai akių? ar nerinkai?

nes jei kūnui prirenku tada ir rankovėm prirenku akių, o jei tiesiog atskiriu kūną nuo rankovių tai ten ikur pažasty susiformuoja skylute aš ją užsiuvu

o šiaip aš neapvaliai rankoves mezgu tai visą rankovę susiuvu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 sausio 2017 - 09:28

Liniuka, pataikei numegzti megztinį man :wub: jau kas fainumas, o dar kai žinau siūlo meilumą...labai gražu, jau matau save pasidabinusią, prie kokių šviesių džinsiukų, et svajoti niekas neuždraus...

ir Lietutis dailiai nusukneliavo, nors ant savęs ir nepuolu matuotis (kažkoks ne itin moteriškas pas mane periodas), bet tave labai puošia :4u:

Niuma, smaguolė tu, ir kepurė tau labai tinka, puikūs mainai, abi laimėtojos  :victory2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 26 sausio 2017 - 09:34
  • o aš surenku
Atsakyti

Aš apie tą skylutę, kuri susidaro atskyrus rankoves, kišenėtoje ir visur kitur aš ją užsiūdavau, vakar beveik miegodama sugalvojau kitaip, surinkau iš tos esamos skylutės 5 akis ir pamezgiau pora eilučių prie rankovių, o paskui sumezgiau iš 3 akių išmezgiau 1, ir sustojau, galvoju, gal kokią nesąmonę padariau ir geriau išardyti?

Atsakyti

Nuoširduk tai jei gerai atrodo kam ardyt :) gi tu matai vaizdą kaip ten atrodo, mes nematom

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar gerai megztelėjau vėlyvą vakarą su serialu, maniškiai visi miegojo jau  :) Gerą gabalą suknelės numezgiau, matau jau šviesą tunelio gale artėjančią pabaigą  :rolleyes:

Rodausi baigtuką. Nerealaus švelnumo ir meilumo rogutinis kašmyras :wub:  

Labas gražu  :)  O kas tas rogutinis kašmyras?

labas rytas,

aš pyniuoju nuo pat ryto  :wub:

Net silpna nuo tvido  :wub:​ 

Atsakyti

jo olaivos pynės tai viliojančiai atrodo.... bet tik paveiksliuke :D nes realiai tai megzčiau metus, net ne pusę.

Donstop, kašmyras yra rogutinis, nes jis yre vežamas ir tokio taško dideliais kiekiais, žiemą su rogutėmis :D. na, bent jau pirmą kartą taip buvo. jei ką, kreiptis į Olaivą :rolleyes: 

Atsakyti