oooooooo, pataikiau i dovanu apziuras.
labai grazus rasytes salikas . laaaaaaaaaaaabai
ligvitos skara kokia milziniska ir graziai pukuota
liniukos dovana nuo nuosirdelio mmmm dar daugiau pafotkink
visokias painiavas sianakt sapnavau, tai pavargau miegot. anksciau atsibudau ...
ir teisingai sako , rytas uz vakara protingesnis o buvo taip... vakar mezgu mezgu, jau sujungiau rankoves su kunu, pamezgiau nemaza gabala viska kartu ties placiausiu peciu tarpu, o gi pasiziuriu, ir matau , kad eina dryzis, juosta kokiu 5 cm tamsesne .. vyrui sakau, ziurek... tas nemate, kol neparodziau, o paskui sako , nu bet matosi.... jauciu, kad silta pasidare. apziuriu pries sviesa visa mezgini, nu akurat. viena rankove vos vos tamselesne, paskui eina nuo kitos rankoves likutis geros spalvos, o tada prijungtas tos tamselesnes rankoves siulas, ir gavosi dryzius. siaip ne mezgeja ir nepastebetu. nu bet taciau... mezgu toliau ir galvoju sunesiosiu kur po striuke ir toki. o siryt atsibudus suprantu, kad as net neapsivilksiu tokio ne tobulo. ... nuardziau rankove, nuardziau virsu. susiradau likusius siulus. pirkau is vernito pusalpake, atsiunte man 8 kamuoliukus, tai vat vienas ir buvo ciut tamselesnis, ko nepastebejau pakuoteje pikta, kai reik isardyt vos ne puse megztinio jau atrodo kai pati perku visada susiziuriu spalvos kodus ir partijos numeriukus, o vat cia gavosi kaip gavosi. ir tai jau trecias mezginys per mano kokiu 30 metu mezgimine patirti. pirmas buvo is klientes siulu. vat taip irgi puse megztinio isardyt reikejo ir tokiu plonybiniu siuliuku. tai gerai, kad kliente rado dar pirkt, nupirko teisingu. paskui buvo dukros megztiinukui, bebruzinant pasimate skirtumas. vel teko deliot taip kad nesimatytu ... o dabar vel
ai... turesiu ka megzt dar savaite ... o jau taip svajojau, kaip susiuvus rankoves skalbsiu ir ziuresiu kas po skalbimo gaunasi ...
O jei rimtai , aš apakus, kaip Liniuka mane išrišo, aš taip stengiausi... Net vardą pavardę pakeičiau siunčiau DPD kurjeriu, atsispausdinau lipduką, nutryniau savo duomenis, palikau tik vardą, pavardę ir telefoną... O vardas mano - SNIEGUOLĖ, pavardė - VIRBALIENĖ.
Dar mokykloje vakar toks bajeris, išsikviečiau internetu kurjerį, sumokėjau, susitvarkiau lipduką be užuominos apie mane ir pas direktorę nuėjau trumpam, telefoną palikusi, nusileidžiu laiptais ir girdžiu budinčioji sako kažkokios SNIEGUOLĖS ieškojo, bet pasakiau, kad čia tokia nedirba. SAKAU, RIMTAI? ČIA AŠ Buvo juoko ...