Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena nu gal nesiūsiu, man paprasčiau bus dvigubą nusimegzt naują o šitą palikt ne tokiam vėsiam orui..šiaip ir knieti pamėgint tą dvigubą :)

iš vis kepurės buvau nutarus nenešiot bet kad jei užsidedu kapišoną baisiai plaukai įsielektrina o va nuo kepurės ne :)

Atsakyti

įlindau į siltassiulas.lt pasiziurineti situ groziu,bet misija neimano issirinkti sau kamuolaiti po eglute.ir uzdariau :D

Atsakyti

Ligvita,prabangi skara,sudėjus 4 moheros ir tą margių,tai ohoho :hmm:  :wub:​ 

prabangi... na bet tokios norejo, as gal nesirinkciau tokio derinio pati...

Atsakyti

įlindau į siltassiulas.lt pasiziurineti situ groziu,bet misija neimano issirinkti sau kamuolaiti po eglute.ir uzdariau :D

Leiskite jums priminti, kad po jūsų eglute jau knygų kalnas  :D Reik turėt sąžinės ir sotumo jausmą :D

Aš čia vakar ir vaikams aiškinau, kad Kalėdų senis neneša telefonų, kompų, telikų, šaldytuvų, skalbimo mašinų ir pan  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 gruodžio 2017 - 09:02

nu jo,Ligvita, prabangybė. nors gaunas gražiai.

o aš jau prasiėjau per šiltą siūlą, visai ne tuos apžiūrėjau :D

labas rytas

pramiegojau :B  kaip tyčia, nes po darbo turėjau eit pas gydytoją, tai galvojau anksčiau išeisiu (darbo valandos pas mumsi skaičiuojasi nuo atėjimo minučių tikslumu :D )

ir dar kažkokia zaraza kimba, kutena gerklę, kosuliuoju......reik eit ciberžolės kalt :B

Atsakyti

Leiskite jums priminti, kad po jūsų eglute jau knygų kalnas  :D Reik turėt sąžinės ir sotumo jausmą :D

Aš čia vakar ir vaikams aiškinau, kad Kalėdų senis neneša telefonų, kompų, telikų, šaldytuvų, skalbimo mašinų ir pan  :B

nu aCiprašau,knygos man,o va kamuolaitį gal vyrui noriu padovanot,kad man perpadovanotų :D 

Atsakyti

Ligvitos skara prabangi bet ir prabangiai grazi😍😍😍😍

Rasytes dovanynas ziauriai fainas!!!

Atsakyti

nu aCiprašau,knygos man,o va kamuolaitį gal vyrui noriu padovanot,kad man perpadovanotų :D

Va čia teisingas požiūris :bis

Atsakyti

Kaip neužmigti, kaip neužmigti kaip neužmigti :irnesakyk:

Atsakyti

Nuoširduk dieną su naktim sumaišei :)

Atsakyti

Katuk, o kaip tu ciberžolę geri, paprasčiausiai miltelius į vandenį  :hmm: 

Atsakyti

Katuk, o kaip tu ciberžolę geri, paprasčiausiai miltelius į vandenį  :hmm:

taip. biškį tokį ne visai šaltą, ir ne per daug vandens, kokią pusę stiklinės, nes kitaip neįveikčiau vienu ypu :D . išsimaišau ir vsio.

dukrom siūliau prieš kelias dienas, tai jos pasidarė visą gėrimą su medum, citrina ir gal imbieru :hmm:

Atsakyti