Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Įtariu, kad  be vakaro nebus veiksmo...  :hmm:  O gaila, kada čia tas bumas dovanų jau bus, kai nespėsim gaudytis kas nuo ko ir kaip ? :D

Vakar nusilesiau kaip niekad po dviejų treniruočių, tai sugebėjau tik knygą pabaigt grįžus, nors bandžiau užsimerkus dar ir kišenę pamegzt, bet nesigavo... :D

Šiandien susirinkimas, siaubas, kada ateis laisvi vakarai į mano kiemą????  :oh:

sausio mėnesį bus ramesni vakarai.paguodžiau? turbūt ne...

vakar Luknės kl susirinkimas buvo,tai vyras ėjo.grįžo užriesta nosim,sako apie visus vaikus kalbėjo bendrai,o apie Luknę atskirai :D geriausia klasėj mokinė,aktyvistė,visiems pagelbės,visus darbelius padarys,žodžiu grįžo visas medum išmozotas :D kai bus pas Nojų kokioj 8 klasėj,galės jis eiti :D va tada pasikalbėsim :D

Atsakyti

O mūsų kaime balta balta, tik tamsoj nelabai matosi :D 

Man irgi Ligvitos skara labai graži. O čia vienas siūlas? Nedėjai moheros šalia?

Atsakyti

Labas rytas :) 

Rasyte, labai gražus šalis ir gražiai derančios spalvos. Puiki dovana :) Olaiviška dovana taip pat sužavėjo :wub: 

Aš tai kampe, bet jau tiesiog paėmiau save už čiuprynos ir atitempiau.

Atsakyti

labas rytas

Šarange man vis klausimas kodėl tu po dvi treniruotes per vieną vakarą lankai? 

uf aš jau mini treniruotę namai-mokykla-darbas apturėjau :D eisiu kavytės lauksiu dovanų

reik man kepurės megztos, košia per swapines, eisiu dvigubą kokią regzt, tik siūlus susieškot be dantų reik ir spalvas prie raudonos striukės atitaikyt

Ligvitos skara  :wub:  iš vaizdo atrodo kad moheriuko ten dar pūkas slepiasi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 gruodžio 2017 - 08:31

Labas rytas :4u:

Sunkiai atsikėliau, nebe studentiški laikai, kad naktinėčiau, na nieko griūsiu vėl pietukų :4u:

O, Egloshkė pasirodė, sveika prapuolene :wub:

Na, laukiam pasirodymų, įdomu tik Lacė šiandien gauna?

Atsakyti

qqte, jei košia, įsisiūk pamušalą, pats geriausias būdas. Bent juostelę trikotažo apačioje, tiek kiek ausis dengia.

Atsakyti

Sveikos, 

Ligvitos skaros derinį Šiltas siūlas seniai reklamuoja. Ten ta medvilnė su akrilu +mohera. Tobuli perėjimai dar pūko sušvelninti. Tik brangokai išeina, nesugalvoju kam čia tokios reikėtų - anyta nenešioja, jau esu dovanojus, vyro sesė, brolio žmona irgi turi, mokytojoms per brangu man, net sau brangiausiai gal nereikia, tik pasikabint ir žiūrėt bei glostyt♡.

Sunkiai miegojau šiandien, drebėjau dėl dovanos....

Atsakyti

Egloshke,. ką veiki kampe? Seniai laikas išlįst :D 

qqte, taip gaunasi, pirmadienį sutampa sausumos ir vandens aerobika, su valandos pertrauka džiakudzėj paguliu atsigaunu :D Bet jau darysiu švenčių pertrauką vandens aerobikai, truputį pavargau... :)

Atsakyti

Labas, sausumos ir vandens mezgėjos,

Atsinešu kavos muzikytės (keturias kuklias valandas) https://www.youtube....h?v=K2Q6YO3Ez44

Kavos (žr. žemiau) ir ką, laukiu džiaugsmo.

PS Advento kalendorius toookio pasisekimo sulaukė... Ko aš jo anksčiau nedariau? Geriau vėliau negu niekad.

pexels-photo-302899.jpeg

Atsakyti

Šarange, o ką veikia žmonės kampe? Tupi ir bando rast harmoniją, gyvenimo džiaugsmą ir kitus panašius dalykus.. Nieko, praeis. 

Atsakyti

Man irgi Ligvitos skara labai graži. O čia vienas siūlas? Nedėjai moheros šalia?

Taip, dejau moheros siula, nes norejo siltos

O siulas Scheepjes Whirl  60% Cotton,40% Manufactured Fibers - Acrylic Tikrai nekanda :)

va cia panasiausiai spalvas i realias mano komptas rodo

IMG_4986_medium2.jpg

mohera dejau Scheepjes Mohair Rhythm sviesia ameline

Sumezgiau 4 kamuoliukus moheros, margio tamsioj daly pora gabaliuku iskirpau, nes mano akim jau per didele butu, dabar gavosi 230*110cm dydzio skara. Mezgiau 3.5 virbalais.

Atsakyti

Ligvita,prabangi skara,sudėjus 4 moheros ir tą margių,tai ohoho :hmm:  :wub:​ 

Atsakyti