Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace dovanėlė kurjerio rankose, gal per rytojų  iki Lace pačččtomato nukeliaus jau  :rolleyes: 

Atsakyti

Ooo, kaip čia taip... pirmiausiai turiu savo mergaitę apdovanoti, o tik po to jau dovanų laukti  :unsure: 

Atsakyti

Rasyte, aš irgi taip kaip Lace parašė (tu taip meistriškai ir organiškai sugebėjai spalvas suderinti, buvau tikra, kad ten kažkoks pereinamų spalvų siūlas) pagalvojau. Šauni esi fėja!!!

Einu, savo dddddžinsinę babinaitę paglostysiu..... My precious....

Atsakyti

Labas vakarėlis,

va kokia graži šilta spalvinga dovana nuo Rasytės :wub:. O ir pačios apdovanotosios Ligvitos skara minkšta ir švelni net per ekraną.

Užmačiau, kad ir man jau laukti. Oi oi... Įdomu ir neramu. Nes aš šiemet dėl savo dovanos nesijaučiu gerai.... O ir pėdų nemėčiau - viskas aišku kaip dieną :)

Sostinė nesvetingai pasitiko. Gal ir gražiai snigo per langą žiūrint. Nuo Panevėžio iki Ukmergės net autostrada liūdnai atrodė. Sunki diena. O pas mus, sakė, saulė švietė.

Atsakyti

Sirdi glostot tokiais atsiliepimais apie mano darbeli :wub:

Atsakyti

Rasyte, tai kad labai graži dovanėlė :wub: :wub: :wub:

Aš dirbu, dirbu, ar kas palaikot kompaniją?

Atsakyti

Labos

aš tai pavėlavus vejuos vejuos... Rasyte, labai gražu  :wub: Ligvitos skara kokia graži  :wub: Kokie ten siūlai? Kanda? Tikiuos mano pusėj neparduoda, nes labai nagai niežti...

Gadget, kokią žilą silkę ten nupešei?!  :unsure: 

O aš dukrai pamatavau nebaigtą dar sarafaną. Kaip akys žibėjo  :wub: Nu tai ir užbaigiau ta proga, liko skalbt ir vėsesnių orų sulaukt.

Ir dar metinio įvertinimo sulaukiau (metinio pokalbio atitikmuo). Ir parašyta, kad kai jau išmoksiu profesionaliai sunkiuos pokalbiuos sudalyvaut, tai būsiu neaplenkiama nepasiekiama nerealybė  :angel2: O dabar tai tik super profė su dideliu potencialu  :angel2: Nu smagu, nebelabai ko ir tikėjaus jau po savo prisikalbėjimų.

Atsakyti

Labas  kvy rytas :)

Atsakyti

Lietuti, smagu, kad gerai įvertino.

Ligvita, man irgi labai graži tavo skara, tokia didelė ir patinka tokie dideli spalvų perėjimai. Vis pamirštu parašyti.

Labas rytas.

Tai kas šiandien į sceną? Laukiam laukiam. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 gruodžio 2017 - 08:13

Labas rytas

skaitau ir laukiu sios dienos.

sostine si ryta vis dar sunkiai pilka, bet cia pas mus jauku ir silta ania😉

Atsakyti

Labas rytas,

Įtariu, kad  be vakaro nebus veiksmo...  :hmm:  O gaila, kada čia tas bumas dovanų jau bus, kai nespėsim gaudytis kas nuo ko ir kaip ? :D

Vakar nusilesiau kaip niekad po dviejų treniruočių, tai sugebėjau tik knygą pabaigt grįžus, nors bandžiau užsimerkus dar ir kišenę pamegzt, bet nesigavo... :D

Šiandien susirinkimas, siaubas, kada ateis laisvi vakarai į mano kiemą????  :oh: 

Atsakyti

pas mus taip kukliai balta lauke,o mašinų langai tai "gražiai" balti :D

Atsakyti