Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramu turbūt jau šiandien bus  :hmm: . O ryt vel lauksim  :D 

Atsakyti

Turiu įtarimų, kad mane ryt fėja aplankys :rolleyes: 

Atsakyti

savaitę kitą gyvensim laukimu :D

Atsakyti

Taip saldžiai pasnaudžiau, atsibundu, ogi vyras su mažike irgi saldžiai apsikabinę miega kitam kampo gale, pasitvirtino didelis Magrės minkštas kampas :D

Tai Lace dar negavo?

Kodėl aš nieko nejaučiu, nors šiaip nuojauta skųstis negaliu?

Liniuka su Katuku keisies dovanom?

Na, ką eisim naktinėti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 04 gruodžio 2017 - 19:34

O skara kokia gražuolė Ligvitos, dailūs perėjimai :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Mamų namų darbus padariau. 

Sau for fun pabuvau. Einu pakuot. Ir mastyt sleptis ar nesislept.

Atsakyti

Aš buvau koncerte - mokykliniam, bet labai gražiam.

Atsakyti

Rasyte vau vau vau :wub:  :wub:  :wub:  dailuma neišpasakyta spalvos irgi labai mano :) visa laimė kad jie kanda, o tai dabar jau kurnors link Vilniaus traukčiau  :angel_not:​ 

Atsakyti

Ligvita, išsiplėsk apie savo skarą, nes spalviniai perėjimai waaaaau kokieeeee. Neturiu šių siūlų. Kodėl? Netvarka.

Šarangės kepurių kolekcija :lietuva: 

Atsakyti

Priedas  20171204_211309.jpg   89,54KB   0 Parsiųsta kartų

Žuveliuk, tas silkių plaukų siūlas mezgas mazochistiškai, bet atrodo itin dailiai. Va

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

šiandien gal dar Lace po darbų ir lenkų ką nors parodys......

Lace po darbų ir po lenkų pasirodė  :rolleyes: bet parodyti tai nieko neturiu  :B 

Kažkaip paskaičiau visą smagų spėliojimą ir taip savęs gaila pasidarė  :(  Kažin, koks čia Grinčas iš manęs bando Kalėdas vogti? Noriu pilnaverčiai dalyvauti visame tame šurmuly, noriu nekantriai spaudyti "refresh", noriu spėlioti, noriu... et...

Užtai pasidariau sau sielos šventę - šiandien po darbų ramiai nuvažiavau visokių Kalėdinių dekoracijų namams ir dovanų pakavimui nusipirkti, rinkau, vizualizavau  :wub: Ir tada kažkaip labai natūraliai susidėliojo swapinės dovanėlės galutinė vizija  :wub: Grįžau ir su dideliu malonumu sudėliojau visus taškus, pasimėgavau procesu ir jau esu pasiruošusi pradžiuginti savo mergaitę.  :rolleyes: Tik vat užsimiršau ir laiškučio neįdėjau, reiks vėliau palinkėjimus perduoti  :unsure: 

Rasytės gaminta dovana labai graži  :wub:  :wub: Enterlakas man patinka, o tu taip meistriškai ir organiškai sugebėjai spalvas suderinti, buvau tikra, kad ten kažkoks pereinamų spalvų siūlas. Ir vėl sukilo abejonės dėl mano dovanos  :oh: Suprantu, kad saviškę gaminau ir dėliojau galvodama apie konkretų žmogų, dovana jai "subalansuota", bet.... Gal per menka, gal reikėjo dar kažko...  :oh: 

Atsakyti

Aš buvau koncerte - mokykliniam, bet labai gražiam.
aš irgi šiandien koncertinausi :) Kauno filharmonijoj buvo muzikalkės vaikų koncertas.Luknė su choristais dainavo. gražu ir gera klausyt buvo.pradžia savaitės laaabai muzikali.kitą sav du koncertai ir Kazlo Palata :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 gruodžio 2017 - 22:10