Ramu turbūt jau šiandien bus . O ryt vel lauksim
Turiu įtarimų, kad mane ryt fėja aplankys
savaitę kitą gyvensim laukimu
Taip saldžiai pasnaudžiau, atsibundu, ogi vyras su mažike irgi saldžiai apsikabinę miega kitam kampo gale, pasitvirtino didelis Magrės minkštas kampas
Tai Lace dar negavo?
Kodėl aš nieko nejaučiu, nors šiaip nuojauta skųstis negaliu?
Liniuka su Katuku keisies dovanom?
Na, ką eisim naktinėti
O skara kokia gražuolė Ligvitos, dailūs perėjimai
Mamų namų darbus padariau.
Sau for fun pabuvau. Einu pakuot. Ir mastyt sleptis ar nesislept.
Aš buvau koncerte - mokykliniam, bet labai gražiam.
Rasyte vau vau vau dailuma neišpasakyta spalvos irgi labai mano visa laimė kad jie kanda, o tai dabar jau kurnors link Vilniaus traukčiau
Ligvita, išsiplėsk apie savo skarą, nes spalviniai perėjimai waaaaau kokieeeee. Neturiu šių siūlų. Kodėl? Netvarka.
Šarangės kepurių kolekcija
20171204_211309.jpg 89,54KB 0 Parsiųsta kartų
Žuveliuk, tas silkių plaukų siūlas mezgas mazochistiškai, bet atrodo itin dailiai. Va
Labas vakaras
šiandien gal dar Lace po darbų ir lenkų ką nors parodys......
Lace po darbų ir po lenkų pasirodė bet parodyti tai nieko neturiu
Kažkaip paskaičiau visą smagų spėliojimą ir taip savęs gaila pasidarė Kažin, koks čia Grinčas iš manęs bando Kalėdas vogti? Noriu pilnaverčiai dalyvauti visame tame šurmuly, noriu nekantriai spaudyti "refresh", noriu spėlioti, noriu... et...
Užtai pasidariau sau sielos šventę - šiandien po darbų ramiai nuvažiavau visokių Kalėdinių dekoracijų namams ir dovanų pakavimui nusipirkti, rinkau, vizualizavau Ir tada kažkaip labai natūraliai susidėliojo swapinės dovanėlės galutinė vizija Grįžau ir su dideliu malonumu sudėliojau visus taškus, pasimėgavau procesu ir jau esu pasiruošusi pradžiuginti savo mergaitę. Tik vat užsimiršau ir laiškučio neįdėjau, reiks vėliau palinkėjimus perduoti
Rasytės gaminta dovana labai graži Enterlakas man patinka, o tu taip meistriškai ir organiškai sugebėjai spalvas suderinti, buvau tikra, kad ten kažkoks pereinamų spalvų siūlas. Ir vėl sukilo abejonės dėl mano dovanos Suprantu, kad saviškę gaminau ir dėliojau galvodama apie konkretų žmogų, dovana jai "subalansuota", bet.... Gal per menka, gal reikėjo dar kažko...
Aš buvau koncerte - mokykliniam, bet labai gražiam.aš irgi šiandien koncertinausi Kauno filharmonijoj buvo muzikalkės vaikų koncertas.Luknė su choristais dainavo. gražu ir gera klausyt buvo.pradžia savaitės laaabai muzikali.kitą sav du koncertai ir Kazlo Palata