Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O tai kašmyras, angora, šilkalpakė, viskozė, šilkmoheris kanda?

Pagal šaliko spalvas galvojau, kad čia drops delight :unsure:

visi turi savų minusų :mirksiukas:  pradedant kaina, baigiant susivėlimu ir tysimu, arba storiu

Atsakyti

Ligvita, o tokio sudėjimo ar panašaus bet ne pereinančių spalvų gal jie turi? b

bet spėju, kad bus kitų minusų :D

Atsakyti

Apie siulu spalvu derinimus yra kita istorija :D

Kai jau sugalvojau ka gaminsiu, gi reikejo tuoj pat ir vaziuot.. Nuvaziavau su mazaja, paleist ant zemes negaliu, nes butu praretinus visas lentynas :rolleyes: :D  Siulai buvo paciose apatinese lentynose :B tai vienoj rankoj mazoji, atsitupus kita ranka deliojau spalvu derini, koki pusvalandi deliojau, keiciau.   Sekancias dvi dienas skaudejo koju raumenis nuo pritupimu su mazaja :D

Labai grazios spalvos Ligvitos skaros :wub:

Atsakyti

Rasyte uuoooj kai kilo noras kažką panašaus ir spalvų tokių numegzti

nu gerai kad ir man ta alpaka kanda

o čia viengubas siulas?

Atsakyti

Ligvita, o tokio sudėjimo ar panašaus bet ne pereinančių spalvų gal jie turi? b

bet spėju, kad bus kitų minusų :D

turi, bet spalvu vos kelios

Atsakyti

Qqte, aha viengubas, nors bandziau ir dvigubu, bet toks jau per masyvus sulenkus gavosi :)

Sarange, pameni ta zalsvai marga babina kur gavau is taves :D Kai pradejau megzti enterlaca, pagalvojau, kad is tu siulu turetu  graziai spalvos deliotis, dingtu tas susibruksniavimas :rolleyes:

Atsakyti

Tiesa, aciu Ligvita uz grazias foto :wub: issisaugojau :wub: Nes as per skubejima nenufotkinau nieko :B nors ir nebuciau tikrai taip graziai nufotkinus :)

Atsakyti

Tik dabar pamačiau, kad jis dar ir dvigubas tas šalikas.

Begalybinis dvigubas šalikas. :)

Ai dar apie šokoladų tėvynes. Pvz. aš visą laiką galvojau, kad Karlfazer yra vokiški šokoladai, kol prieš metus ar du mano fokloristai neišvažiavo į Suomiją ir neparvežė lauktuvių.  Gal dar iri iš lauktuvių nebūčiau susipratus, bet parodė nuotraukas, kaip Kalfazer fabrike buvo. :rolleyes:

Ligvitai pasisekė, kad dienos šviesoj galėjo fotografuoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 gruodžio 2017 - 16:55

rasyte,gražiai pasidarbavai  :wub:  įdomu,kaip Ligvitai,ar dera ta spalva,reiktų įrodymų :D

Atsakyti

Lugvitos skara sita grazi ie man. Spalvos kokios😤😤😇😇

Atsakyti

Tiesa, aciu Ligvita uz grazias foto :wub: issisaugojau :wub: Nes as per skubejima nenufotkinau nieko :B nors ir nebuciau tikrai taip graziai nufotkinus :)

paziurek, cia gal dar ka rasi tinkamo

https://www.flickr.com/photos/mezgeja/

Atsakyti

Niu tai ar bus snd dar kokiu vaizdu ar jau galima ramiai eit megzt :D

Atsakyti