Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

klausimas ne i tema:

gal kokius termosiukus parekomenduotumet,ar zinot,kokiu ne neverta pirkti.vaikams i mokykla maistui reikia,nes sumustiniai,uzkandeles jau pabodo jiems...mokyklinio maisto nevalgo del tam tikru priezasciu :D sake nori sriubos ir kazko kito,bet silto :)

Atsakyti

sveikos,

graži lietučio suknelė  :wub:

Ligvita, ką nustatė gyd?

reiks ir man duoną grūdų išbandyti, atrodo skaniai  :wub:

Olaiva, mes kai daug keliaujam, tai be termosų neapsieinam :) mūsų tokie http://aic.lt/Indai/...istui-0-5L.html dar sakė šitie geri http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&p_id=5196&lang=lt

Atsakyti

rimtai,gi ne tik gerduvoj reik ziuret,bet ir aic ,dekui ;) :4u:​ 

Atsakyti

Taigis normaliai pasidžiaugsiu dovana nuo Kerpenos, kadangi pypavau tai garsiai prašydama veltos kepurės. Jaučiuosi taip pat laimingai - kaip jūs visos per SWAPą :D Nes siūlus jau baigia sumegzti.

Kai nusiunčiau modeliuką, kokio norėčiau ir apsiderinom spalvas, kokių norėčiau- gavau foto TOBULOS kepurės pagal mano norius :)  :clap:

Priedas  msg-73087-0-83650900-1484481346.jpg   128,98KB   0 Parsiųsta kartų

Užsimaukšlinau ant akių. Foto tokia biškutį N-18, o bet tačiau- mano maudymkės ta šviesi dalis žydresnė, o apčai tamsiai ruda. Taip kad tinka idealiai :) :flirt2:

Priedas  16114472_1203804719657274_4828834924003683807_n.jpg   74,72KB   0 Parsiųsta kartų

Ir daaaaar - neturėjau nei vieno žymeklio. Tai įsivaizduokit, kiek laimės man jie suteikė  :yahoo:

Priedas  16326159_1207583735946039_2072946041_o.jpg   115,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rodausi baigtuką. Nerealaus švelnumo ir meilumo rogutinis kašmyras :wub:  Nu bet formos nelaiko zaraza... Visos atnaros pasileidusios :)

Pridėta:

Atsakyti

Zuviuk kokio nr virbalais dviguba niumos alpaka mezgei?

Atsakyti

Labos

ačiū už pagyrimus ir patarimus  :4u: 

Kepurė ir žymekliai  :ploja2: 

Tuo švelnu meilumu norėčiau apsigobt  :bigsmile: 

Tiek dirbu, kad net megzt grįžus nenoriu  :oh: Bet dar jus norisi paskaityt. Tai vadinas dar nėr visai blogai :)

Atsakyti

Liniuka dailus pyniuotis

O ijunge mobilia versija naujoj versijoj...nu idomu kaio veiks

Atsakyti

Labas rytas,

Liniuka, labai dailus MEGZTUKAS toks švarus, kažkodėl man asocijuojasi su kažkokiu filmu, gal net kalėdiniu, kur būna tokių megztukų  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas,  na ta begalybinė tema :4u:

Liniuka, kad pripyniavus :D

Lietučio suknelė daili, aš tik visad nusistebiu kokios ilgos rankos :B  :hmm:

Niumos dovanos :4u:

Žinau, kad Vilniuj ir Kaune šaltukas..Pas mus -2, lyja ir ledina :oh:

Šiandien mano tėvukui 70, o man kažkodėl labai liūdna... Vakar maršelį nuverkiau...Nu dar tas zaraza pms veikia...

Apie mezgimą nepasakysiu nieko naujo. Riešinės ir adijalas... Ir jokių idėjų ko norėčiau sau. Užtat gausinu siūlų kolekciją :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 26 sausio 2017 - 08:36

Labas rytas.

Liniuka, labai gražiai numezgei :wub: Nuotraukoje neatrodo, kad formos nelaikytų.

Aš savo kašmyrinį dabar beveik kasdien nuo nusimezgimo nešioju, labai patinka. Kadangi savęs dažnai nematau, tai  netobulumai akių nebado, o jausmas labai geras. Ir neduria.

Niuma, gal jau turėjai progą pranešiot kepurę? Kaip ten tas dydis? Man vis sąžinę spaudžia, kad nepavėliau daugiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 sausio 2017 - 08:43

Labas rytas

Liniukos pyniuotis labai grazus  :4u: 

As pleduka mezgiau is 12 merino siulu gavosi toks kokio uzsakove norejo pabaigsiu juostele tvarkyti foto ikelsiu :4u: 

Atsakyti