Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

šiandien ir aš galėsiu ramiai pasižiūrėti :) Laukiu Ligvitos dovanėlės :)

Dėl vočių tiksliai nežinau, bet vieną kartą pas kaimynus sūnus neatsivežė savo dukrų, nesa sakė jei imuninė sistema silpnesnė galima užsikrėsti. Šiaip dabar kaimynui kraujo užkrėtimas. Tai čia ir gali būti kraujas užsikrėtes. Prisimenu senai kai mažos buvome, puseserei buvo, bet mes neužsikrėtėm su sese.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 04 gruodžio 2017 - 14:11

Miela, mano feja, 

Labai tau, acu, uz dovanas. Jau pranesiojau siltutele, minkstutele, svelnutele ir spalvos mano <3. Kaip tik sianakt darbe apie Ferrero svajojau, ryte atsidarau deze ir OPA :) Ir Mantas saldumynu gaus, ir net kaciundra gavo dovana :) 

Atsakyti

o mes ką ??? pakavai ir fotkinai?

Atsakyti

Labas rytas,

mane, kai ima snigti ir prasideda swapas, užlieja meilė visiems ir viskam.

Vakar supyniau vainiką iš pušų šakų, jas miške patys suskynėm, nepapuošem tik, žvakę pirmą uždegėm.

Vakare iškepiau Doradą ir salotas pagaminau...

nusipirkau vaikystę primenančių Kalėdinių žaisliukų, kitą savaitgalį papuošim eglutę. Man patinka lempučių šviesa žaidžianti žaisliukuose, tai kiek ankščiau kad ilgiau džiugintų.

Swapo, atvirai pasakysiu, jei dar galėčiau pakeist bandyčiau keisti, bet negaliu jau nieko....

Ir nebėr ko aimanuoti, juk visų neperspjausi, o ir tas kad nevienodos jos ir yra jėga.

Labai labai laukiu savo merginos reakcijos, tiesiog cekavą, nes bais tokia rafinuota moterytė.

Ir kaip dažnai čia visoms nutinko, kad gausiu ir pati visai pamiršau, kad kažkas apie mane galvoja ir nervinosi ir stengėsi tik dabar suprantu.

O šiaip labai noriu jaukintis Laimę ir Kalėdas, lėtai, jaukiai, neleisiu niekam jų iš savęs atimti.

Atsakyti

Olaivai Kantrybinino reikia :D 

Atsakyti

ingriduska, aš irgi kai ką dar taisyčiau, bet jau nebepataisysiu. Matyt niekada neišeina padaryti taip, kaip norsi...

Atsakyti

o tas votis ne bakterijos sukelia :hmm:  tai gal pasidalinot vieni su kitais tom bakterijom, o silpnesnio imuniteto ir užsiaugino. stipresni dar ne.

dar papasakosiu naminius nuotykius. po telefono "kelionių'.

turiu nuo seno tokį toršerą. jo vamzdis susisuka iš kelių dalių, tiksliau trijų. iki šiol naudojau prie lovos, tai geriau buvo, kai mažesnis, buvo susuktas iš dviejų dalių. neseniai įsitaisiau krėsliuką. ir kadangi tas toršeras turi tokią papildomą lemputę kaip stalinę žemiau, nusprendžiau, kad reik tos trečios dalies vamzdžio, tada ta lemputė pasikels iki krėslo lygio, bus patogu mezgant. nu va, ieškau ieškau to vamzdžio galo, nerandu ir nepamenu kur nukišusi. a tiek to, galvoju, pamegsiu dabar ir taip. sėdausi į krėslą ir kažkokiu būdu kėliau ranką, kaaaaip trenkiau per to toršero bliūdą, tai visas bliūdas su lempos viduriais nuskrido per pusę kambario. :oh: :oh:  ir toks isteriškas juokas, kad jau jei neradau vamzdžio, tai nereik išvis to toršero :lol: bet šiaip paskui darir nužliumbiau posmą, kad tokia nevyykėlė visais kampais....

čia vis tas super mėnulis :B  kuris vakar švietė turbūt net ryškiau už saulę šiuo metų laiku

Atsakyti

Katuk, eikš priglausiu, būna....

Aš taip praeitą sav.žalojausi, nusiplikiau ranką su garais, skaudžiai, blioviau, tada delną padėjau ant kaitlentės įjungtos, vėl blioviau ir tą patį vakarą nusitarkavau krumplius.

Vyras sako eik pagulėk, ne tavo diena.

Atsisėdau ir sugalvojau su superglue klijais suklijuoti tokį daiktą, suspaudžiau laikiau, atleidau ir klijų lašas į akį...

Nu diena tokia kad bliauni ir dar nori.....

Atsakyti

O man šiandien šąla visi galai, rankos, kojos, nosis...

:santa2: 

Atsakyti

Olaivai Kantrybinino reikia :D

kad labai nuobodu gitaros pamokoj sėdėt :)

Atsakyti

Ingriduskai su Katuku  :4u: 

Baisu nuo kompo nueit, Ligvitos dovaną pražiopsot

Atsakyti

38824514751_a7d15a339b_c.jpg

Atsakyti