Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš rankovinu megztuką, kur mezgiau pirty ir matau, kad pritrūksiu vieno kamuoliuko alpakos :B 

Atsakyti

Mane su mezginiais vyro sesė subalamūtino... Paskambino, širdį medum patepė paklausdama, gaaaal netyčia turiu dar kokių riešinių ar bepirščių, kokias jai esu padovanojusi, nes norėtų dovanoti tokių daigtų Kalėdų proga kai kam - tai va, vienos bepirštės ant virbalų, jau į pabaigą, kitoms siūlai nupirkti...  :B

Atsakyti

Sveikos, mielosios, 

užsuku bet trumpam, noriu pasveikinti sulaukus ir sėkmingai atidarius swapą, labai labai graži pradžia :wub:  Linkiu ir toliau tokio gražaus Kalėdinio laukimo ir ragavimo mažais trupinėliais.

Aš pati užsisukusi kažkokiame užburtame rate, daug visokių permainų, įvykių, kas džiugina, kas neramina, o dar kažkoks bjaurus peršalimas užpuolė, o sirgt kaip ir nėr kada, tai galimai ir pasikomplikavo, dabar skaudą visą galvą ir žandikaulį, na bet kažkaip...užtat vakarais turiu pasiteisinimą anksčiau ant sofkutės nutūpti su mezginiu. tai va pabaigiau mergytės širdukinę kepurę, pradžioje kiek nusivyliau, koją pakišo nepatyrimas (tikriausiai).

pirmą kart rimtai žakardinau ir nenumačiau, kad tie išvedžioti siūlai duos tamprumo, matomai reikėjo tuokart užsidėti kiek daugiau akių. atnara gavosi gera, o pati kepurė kiek siauroka, dabar kai prasinešiojo tai lyg ir Ok, bet aš pati matau, kaip tos širdutės pasideformuoja :unsure: 

į tarpą iš Drops Lace urezgiau paprastutę skarą, nes tikrąja ta žodžio prasme užklupo neturėjimas kuom kaklą pridengti. na kas šilumai, tai turiu, bet va kai ko puošnesnio reikia, tai visai nieko...

tiesa į tarpą dar advento kalendorius konstravom, prie lauko durų eglutę ir vainikėlį pynėm, bet papuošimui pritrūkom įkvėpimo :rolleyes: 

tiek žinių tam kartui :4u: 

dar prisimiiau Lace klausė apie džiovyklę. tai aš savojoje pasigendu tos funkcijos, kai rodo kiek laiko liko iki džiovinimo pabaigos. nes pastebėjau, jei iškart ištrauki, kai tik issisuka ir dailiai sulankstai, lyginimo daugeliui dalyku kaip ir nereikia. 

Atsakyti

Taip įsijuosusi savo mergaitei konstruoju dovanėlę, kad apie sau dovanėlę net ir primiršus, kas fėja nenutuokiu arba nutuokiu keliais procentais.  

Atsakyti

Nu ką, dovanų dar  nėr, reikia pamegzt gal.

Screen_Shot_2017-11-30_at_10.29.08_mediu

A6F7AE90-1CD8-46E2-81B8-37EB62B7617D_med

Screen_Shot_2017-11-23_at_09.52.32_mediu

EB70BC0E-F811-49DB-B4F8-78B12E27D64B_med

CA7C64EE-B6E7-4C88-AC25-5FBCA3F36104_med

2017_17_10__Love_knitting_shot_3_448_med

IMG_7990_medium2.JPG

M24A9064_medium2.jpg

DSC_4014aa_medium2.jpg

ravelry7_medium2.jpg

Atsakyti

Kaip gražiai sninga. Ypač pro langą žiūrint. Lauke gal kiek nemalonus šaltis lenda į visus kaulus.

Šarange, gražiai mezgi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 gruodžio 2017 - 13:01

o kada jos darbas baigiasi :bigsmile: 

Labai daznai viena ryta prasidejusi mano darbo diena baigiasi tik kita ryta :D

Sveikos, 

Seniai pas jus buvau, net skaityt laiko nebuvo, ka jau kalbet apie rasyma.. 

Atsakyti

Labai daznai viena ryta prasidejusi mano darbo diena baigiasi tik kita ryta :D

Sveikos, 

Seniai pas jus buvau, net skaityt laiko nebuvo, ka jau kalbet apie rasyma.. 

tai kaip suprantu, šaindien ne tas variantas :bigsmile:

nes nu mes smalsios :bigsmile: ar vis tik šį kart ir bus "po darbo"=ryt iš ryto :hmm:

Atsakyti

6175.blooming_203.jpg-400x0_medium.jpg

thistle_6_medium.jpg

Breckon_5_medium2.jpg

Bustle4_medium2.jpg

DSC_2929_medium2.jpg

IMG_4776_medium2.jpg

Cadboro_mitts_handful_pretty_color__1_of

A_front_6_medium2.jpg

045.jpg_2.jpg_3_medium2.jpg

let-it-fall-sweater-organic-knitters-k_m

Atsakyti

tai kaip suprantu, šaindien ne tas variantas :bigsmile:

nes nu mes smalsios :bigsmile: ar vis tik šį kart ir bus "po darbo"=ryt iš ryto :hmm:

Siandien ne tas variantas, jau vaziuoju namo

Atsakyti

O tai dovaną jau pasiėmei?

Atsakyti

Jau jau su dovana nuo ryto

Atsakyti