O aš rankovinu megztuką, kur mezgiau pirty ir matau, kad pritrūksiu vieno kamuoliuko alpakos
Mane su mezginiais vyro sesė subalamūtino... Paskambino, širdį medum patepė paklausdama, gaaaal netyčia turiu dar kokių riešinių ar bepirščių, kokias jai esu padovanojusi, nes norėtų dovanoti tokių daigtų Kalėdų proga kai kam - tai va, vienos bepirštės ant virbalų, jau į pabaigą, kitoms siūlai nupirkti...
Sveikos, mielosios,
užsuku bet trumpam, noriu pasveikinti sulaukus ir sėkmingai atidarius swapą, labai labai graži pradžia Linkiu ir toliau tokio gražaus Kalėdinio laukimo ir ragavimo mažais trupinėliais.
Aš pati užsisukusi kažkokiame užburtame rate, daug visokių permainų, įvykių, kas džiugina, kas neramina, o dar kažkoks bjaurus peršalimas užpuolė, o sirgt kaip ir nėr kada, tai galimai ir pasikomplikavo, dabar skaudą visą galvą ir žandikaulį, na bet kažkaip...užtat vakarais turiu pasiteisinimą anksčiau ant sofkutės nutūpti su mezginiu. tai va pabaigiau mergytės širdukinę kepurę, pradžioje kiek nusivyliau, koją pakišo nepatyrimas (tikriausiai).
pirmą kart rimtai žakardinau ir nenumačiau, kad tie išvedžioti siūlai duos tamprumo, matomai reikėjo tuokart užsidėti kiek daugiau akių. atnara gavosi gera, o pati kepurė kiek siauroka, dabar kai prasinešiojo tai lyg ir Ok, bet aš pati matau, kaip tos širdutės pasideformuoja
į tarpą iš Drops Lace urezgiau paprastutę skarą, nes tikrąja ta žodžio prasme užklupo neturėjimas kuom kaklą pridengti. na kas šilumai, tai turiu, bet va kai ko puošnesnio reikia, tai visai nieko...
tiesa į tarpą dar advento kalendorius konstravom, prie lauko durų eglutę ir vainikėlį pynėm, bet papuošimui pritrūkom įkvėpimo
tiek žinių tam kartui
dar prisimiiau Lace klausė apie džiovyklę. tai aš savojoje pasigendu tos funkcijos, kai rodo kiek laiko liko iki džiovinimo pabaigos. nes pastebėjau, jei iškart ištrauki, kai tik issisuka ir dailiai sulankstai, lyginimo daugeliui dalyku kaip ir nereikia.
Taip įsijuosusi savo mergaitei konstruoju dovanėlę, kad apie sau dovanėlę net ir primiršus, kas fėja nenutuokiu arba nutuokiu keliais procentais.
Nu ką, dovanų dar nėr, reikia pamegzt gal.
Kaip gražiai sninga. Ypač pro langą žiūrint. Lauke gal kiek nemalonus šaltis lenda į visus kaulus.
Šarange, gražiai mezgi.
o kada jos darbas baigiasi
Labai daznai viena ryta prasidejusi mano darbo diena baigiasi tik kita ryta
Sveikos,
Seniai pas jus buvau, net skaityt laiko nebuvo, ka jau kalbet apie rasyma..
Labai daznai viena ryta prasidejusi mano darbo diena baigiasi tik kita ryta
Sveikos,
Seniai pas jus buvau, net skaityt laiko nebuvo, ka jau kalbet apie rasyma..
tai kaip suprantu, šaindien ne tas variantas
nes nu mes smalsios ar vis tik šį kart ir bus "po darbo"=ryt iš ryto
tai kaip suprantu, šaindien ne tas variantas
nes nu mes smalsios ar vis tik šį kart ir bus "po darbo"=ryt iš ryto
Siandien ne tas variantas, jau vaziuoju namo
O tai dovaną jau pasiėmei?
Jau jau su dovana nuo ryto