Mano feja itariu bus uzsienio
Mano feja itariu bus uzsienio
![]()
Galiu išduoti paslaptį - tikrai iš užsienio
Sveikos,
gražu, balta .
Sorry, aš tai niekada gyvenime nei vienai makaluotojai nesiunčiau siuntos numerio, man į galvą nebuvo atėję. Sugebu ir pati sekti arba gauna greičiau, negu prireikia sekti
. Prisiduodu, kad nesu išsiuntusi, nes todėl kad kadangi pakavimo medžiagoms pasilikau paskutinę dieną, kai, pasirodo, nedirbo tinkama parduotuvė... Eisiu šiandien į medžioklę, o gal dar ir ką padarysiu, kas žino. Išsiųsiu laiku, šią savaitę
.
Atsiėmiau aš tą laimėtą torčiuką iš Tortinės, suvalgėm vakar per anytos gimtadienį, ir ką galiu pasakyt: pati gal ne gražiau, bet tikrai skaniau galiu iškepti, o kaina už 1 kg. - 20-23 eur...
Kacumota . Šį kartą su kojinėm pavariau iki to, kad kairės rankos smilių biškį susižalojau, reikia pertraukėlę padaryt. Ale iš anytos subtilių užuominų, taigi supratau, kad dar vyro broliui reikia kojines kalėdoms numegzti... Gal pora metų jam mezgiau, o šiemet anyta nebedirba, pati primezgus iš storų siūlų, galvojau, kad nebereiks. ir ką - sako, kad gi jos kojinės tai netelpa į batus, o mano plonos, šiltos ir labai tvirtos. Klausė, kur siūlus perku. tai reikės pasistengt... ir anytai gal tinkamų kojininių siūlų užfundyt, nors nežinau, ar ji iš tokių plonų norės megzti.
Laba balta diena Kaip dailiai sninga!
Gavau žinutę, kad pagaminti mano akiniai, reikia perpiet nušuoliuoti į optiką Matysiu pasaulįįįį
O aš tai neturiu jokių įtarimų apie savo fėją - nei kas, nei iš kur... Ir paprastai sunkiai atspėju net gavusi, nebent akivaizdu būna, kaip kad Liniuka su savo paveikslu pati atėjo.
Pritariu Kerpenai, aš irgi be nuojautų, iki paskutinės minutės nieko nežinau, kol kas nors akivaizdžiai neišduoda, kaip pvz gaddet Riešės antspaudas ir nepasakyčiau,kad labai galvoju apie tai, va kai mano dovana bus gauta, gal tada pradėsiu ir pati laukt
Galiu išduoti paslaptį - tikrai iš užsienio
ale būt fainiai, jei viena užsienietė ne LT kitai užsienietei ne LT
apie savo įtarimus, tai kadangi tų užsieniečių ne tiek daug, tai kažkodėl įtariu vieną konkrečią R.
bet dar nelaukiu, jei jau toliau įtarti, tai spėju kokiam penktadienį turėčiau gaut.
o aš nesakysiu išsiunčiau ar ne
ot.
sukūriau FB kambarėly albumą swapo,kad būtų visų dovanėlės,nes ir po viso šurmulio būna įdomu dar pažiūrinėti
kepurė džiūsta,kurio nebaigtuko kažin imtis
kepurė džiūsta,kurio nebaigtuko kažin imtis
grgažus tas raštas kepkos, ale bet sakyk, kur tu tiek kepurių dedi pirty turėjai kiek ten
4? dabar vėl....
man patinka kepures megzt ir jom puoštis ;)
Kai tik negaliu megzt, tai galva pilna idėjų, kiek ko noriu, o kai ateina laikas, tai prasideda majačinimasis, tai ką gi iš visų tų norų pradėt... Tai vakar užbaigus vieną kojinę, pradėjau dukrai kišenėtą, bet tik kad susiskaičiavau akis (siūlo storis visiškai neatitinka originalo) ir 2 kartus pradėjau kaklo atnarą. Nežinau, ar išvis kas išeis, kai ne pagal aprašymą, bet noriu pabandyt, stori siūlai, greit eisis ir bus matyt, ar į temą. Kažkaip kilo noras megzt mergaitėms, kai jos taip smagiai ir noriai mano mezginius nešioja (ir sunešioja), megztinių ir suknelių trūkumas kažkaip išryškėjo . O man tai irgi tas pats poreikis niekada nesibaigiantis. Nes aš sunešioju greičiau, negu nusimezgu naują, arba ne visi prie visko tinka.