Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

sunkoka

kažkodėl turiu įtarimą tokį kaip nuojautą, kad mano fėja užsienietė :rolleyes: nu vat.

Atsakyti

kaip gražu :wub:

24232391_1192694814163490_48841714603667

Atsakyti

Labas rytas   

sėdžiu prie gydytojos kabineto ir siuntų numerius tikrinu. Tai Ligvitos dovanėlė šiandien į jos paštą atkeliavo jau.  

Žinau dar, kad link Saulėlydžio dovanėlė skrenda  :rolleyes:  

nedaug siuntų numerių turiu, tai nežinau ar dar neišsiųsta, ar tik man numerio fėjos neparašė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 04 gruodžio 2017 - 09:31

Ligvita parašė man žinutę, kad dovanėlę jau turi, po darbo atlėks čia pasirodyt ir pasidžiaugt  :yahoo: 

Atsakyti

o kada jos darbas baigiasi :bigsmile: 

Atsakyti

Lace siunta jau irgi išsiųsta, gal ryt gaus  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 04 gruodžio 2017 - 09:56

Labas rytas

Neseniai atsikėliau  :topsecret: atsimiegojau už dvi praeitas naktis.

Atsakyti

Atsiprašome, šiuo metu serveris yra pernelyg apkrautas. Prašome pabandyti truputėlį vėliau.  :D

Atsakyti

Atsiprašome, šiuo metu serveris yra pernelyg apkrautas. Prašome pabandyti truputėlį vėliau.  :D

Va va šitas pranešimas mane nervuoja

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Nu kaip smagu, kad snd vel bus vaizdu :wub:

O tas uzrasas oops, kazkas nutiko- man irgi nepatikti, ypac kai sektoj sujudimas :D

Einam kavos :4u:

Vakar susiuvau mazosios megztuka, pasirodo per daug tamriai nulaidziau rankoves pabaiga, teko vel ardyt. Snd persiusiu ir teks papirkt sagutes, gal poniai tiks megztukas atostogoms :D

Atsakyti

labas rytas

sunkoka

kažkodėl turiu įtarimą tokį kaip nuojautą, kad mano fėja užsienietė :rolleyes: nu vat.

gal ir pasitvirtins tavo įtarimas :) gausi kokį skanų importinį čiokoladą  :angel_not:​ 

Atsakyti

Mano fėja įtariu vietinė :D 

Atsakyti