Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, rankom tai tikrai gavos brūkšnys. Kažkada prieš 4,5 metų megztas megztini.

DSC_1688_medium2.JPG

Bet aš mezgiau iš 4 siūlų ir mezgiau 4 vienos spalvos, paskui 2+2 skirtingų, tada vėl 4 kitos... Jei būčiau vis po vieną pakeitus spalvą gal tolygiau pereitų, o mašina, gal dar turi kitokių spcifikų. Ristina gi pasakojo, kaip ten siūlus visokiais būdais tarp lentynų vynioja.

Atsakyti

vakar issitraukiau megztini is spintos . ziuriu skyle  per lenkimo linija  mazdaug  tarpupapy...rrrrrr, pasiziuriu, kita skyle  per lenkimo linija ties bamba. kazi cia kandis kokia, ar jau peles uzpuole. :hmm:  kadangi buvo reglaninta nuo virsaus, tai iki pazastu visa kuna ir isardziau ( atsibodo ardyt)   kad neguletu numestas, ir nesiprasytu visai isardomas, tai  susiveriau ant  virbalu ir virbaluoju zemyn, gal biski  kitaip apacioj reiks  daryt. tai va dar vienas mezginys ant virbalu . TRECIAS :unsure:

o siandien, besiknisant  tarp paloviniu siulu, radau   visiskai prapuolusi trecia kamuoli  misisipes   keliolikos pilku atspalviu . zinojau, kad turi but 3. radau tik du ir sunaus kaklaskare.  galvojau , kad jau cia ir viskas. numezgiau dryziuka, trukuma uzpildziau nusiirktu  kitu pilku atspalviu. liko sagas susiut... o dabar radau ta trecia kamuoli ... ir man norisi bent jau rankoves visas tais dryziais uzbaigt... dar vienas nebaigtukas atsiras...

Atsakyti

A1_medium2.jpgDSC_4610_medium2.jpgDSC06758_medium2.JPGIMG_0296_medium2.JPGDSC_5953_medium2.jpg

Atsakyti

Kerpena, tavo daug kontrastingesnės spalvos.

Atsakyti

Sveikos, vakar renginys, anksti lūžau, šiandien renginys iš pat ryto, visokie kiti reikalai, tik neseniai prie kompo prisėdau. Vakar tik su suktuku pažaidžiau - dundagas iš kamuoliukų į keksiukus persivyniojau, pasigrožėjau ir vėl padėjau :). Šiaip iš vienos spalvos, tai noriu entrelakinti suknelę, kaip Qqutė yra mezgus, bet taip bijau, kaip ten viską susiskaičiuot teisingai, o ir šiaip gyvenime entrelako dar nesu mezgus, tai ir delsiu vis. Naujovėms  turi būt ypatingas įkvėpimas ir geras nusiteikimas ardymo atžvilgiu :).

Patiko Kauno dovana :). Šaunuoliai kauniečiai. Aš, beje, ir atvažiuoju šeštadienį, bet kažin ar bus nemokamų vietų autobuse, o traukiniai man labai patinka. jeigu kas nors daugiau pasirašytų, tai gal ir pasiryžčiau anksti atvažiuoti bei ilgėliau užtrukti artėjančio ne Vilniaus gimtadienio proga :).

Lietučio suknelė puiki!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 sausio 2017 - 16:45

Sveikos,

ta grūdinė duona tai taip skaniai atrodo  :bigsmile:

Dryžiukai palaipsniui besikeičiantys laaabai gražu, bet nesu bandžius. Pagal Lusi aprašymą kaip ir aišku, tik kažin kaip gautųsi  :hmm:​ 

Lietučio suknelė patiko  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 25 sausio 2017 - 17:13

Mašina tikrai nesigauna tokio "plaukiančio" perėjimo :rolleyes: arba nemoku :D nereik atmest ir tokios galimybės.

Lietučio suknelė :super:

Atsakyti

sektos suviliota, ir as rugines duonos rauga  gaminuosi. pradejau sekmadieni. siandien , kaip kasdien , pamaitinus, man pilnas stiklainis   prikilo. tai jau kaip ir gatavas tas raugas, ane??? seniai bekepus, nebepamenu visai kaip darydavau ... geda peleda.

priminkit , kurios kepa duonele namie.  Ne recepta, o kildinimo ipatumus .

kazkodel atrodo, kad is vakaro dedavau rauga, miltu dali ir vandenuka. palikdavau per nakti. o ryte dedavau visus likusius  ir kildindavau jau formelese iki kepimo. kad i salta orkaite ( tada dar dujine) kisdavau  ir kepdavau pusantros valandos , tai pamenu . tai vat koki trys metai reiskias duona nekepta .  nors kelis sykius tai bandziausi su pirktiniu raugu zaist, bet ne visai tas pats .

Atsakyti

Masina kanapetumas gaunas jei numezgi masina. Ir isardai i kamuoli sususkus. Tada ne dryziai o taskeliai gaunas

Atsakyti

Lusasita jo as taip darydavau arba uzmaisau pradzia eidama i darba, grizus dadedu miltu, cukraus, druskos, kildau kol pakyla ir kepu saltoj orkaitej. O dabar biski kitaip, visus produktus sudedu ir kildau 3- 6 val, tada kepu 

Ir taip ir anaip gerai bet pagal sita kerpenos recepta tik savaitgaliais galiu nes perkyla isejus darban o vakare jau tiek laiko ner 6 val laukt jei silpniau kiltu

Atsakyti

As tikrai priimciau i svecius, jei sugalvotumet aplankyt Kauna ir mane :)

Alpaku dar siek tiek turiu. Nors per dvi dienas gal 8 kg issiunciau :) 

Primenu KAUNIETEMS, kad rytoj nuo 11 geriam kava su Ramintu ir vaikais. Kas norit, prasom jungtis.

Atsakyti

aciu qqte :4u:  tai va pirma kart noreciau matyt  , kiek ten valandu ir kaip kyla.

Atsakyti