Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezza,kur turistausi?  :rolleyes:​ 

Meksika, Gvatemala, Belizas, Hondūras, Nikaragva ir Costa Rica.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Qqte, nu jei nieko visai nesimato,nei bėrimų, nei įkandimų, gali būt kad trumpi plaukai dirgina. O kai ilgesni būna,nesikaso? Dar paskaityk pašalinius vaistų poveikius. Kartais visokių keistenybių ten būna ;)

Atsakyti

Abelo jis anksciau is vis nesikasydavo..nu be priezasties niekada..nei kai ilgesni nei trumpesni plaukai.jau isigandau kad uteles uzpuole nu bet nerandu nieko nei as, nei mb...

Vaistu pasalini pagalvojau bet tai kodel tada tik galva ir kodel tik dabar..vaistus tai jau beveik puse metu geria...

Nu lauksim gal praeis...

Atsakyti

Kaip jums J u r g i t a Ge l moherinių suknelių kolekcija ant "podiumo" be pasuknelių? apatiniai bile kokie šviečia.....

Atsakyti

Qqte, šampūno nepakeitei? Kepurės?

Labas dienas

durnas dienas..... nepasaint visokių smulkmenų nervinančių, sugebėjau kavinėj palikt telefoną..apsižiūrėjau tik namie. Padavėja rado, dar tiek gerai. O kavinė tai prie oro uosto,  durna galva vargas.... ir km kiek ir laikas sugaištas. Tai va, naktinėsiu daba, nes dar visokių reikalų

Lusasita, mano vienas Olaivos mašina megztas kašmyrinis irgi pūkuojasi. Bet jis man pūkavosi iškart, jau gautas ir dar neskalbtas. O pati jau sukau kelis kart, tai net sakyčiau mažiau pūkuojasi. Sukau standartiškai skalbyklėj-1200, nieko nereguliavau

Atsakyti

Katuk nea, nieko nepakeitem Pamezgejau..baigiau pukuotuko kuna, rankoves beliko Dar moliugiska pyraga iskepiau..riesutu graikinih neturejau siemku pridejau Ryt ragausim

Gal man vaikis i mohera mezgama reaguoja

Biski seriasi  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 gruodžio 2017 - 22:03

Labas rytas. Tai kas šiandien gaus dovanų - Ligvita? Ar vis dėlto pagal eilę Olaiva. :D

Šiandien noriu miego. Vakar atsiguliau laiku, bet dar paskaičiau ir po to jau sąmoningai padėjau knygą, bet niekaip neėmė miegas, nes skaudėjo pažastį.

Gal kas žinot, ar votys gali būti užkrečiamos? Prieš kažkiek laiko votys atsirado sesers vyrui. Tuo metu buvo pas seserį atvažiavus  mano mama ir neužilgo  jai irgi pradėjo keltis votys - galvoje, ant veido. Ir sesers vaikui po kiek laiko pradėjo - jam įvairiose kūno vietose, tai ant veido, tai ant rankos, tai ant kojos.  O dabar man pradėjo keltis pažastyje, viena baigiasi, praeina keik laiko, vėl keliasi šiek tiek kitoje vietoje, bet vis toje pažastyje. Sesuo sako, kad jai gydytoja sakė, kad neužkrečiama, bet tai man mistika, kad taip vienam po kito keliasi.  Nors seseriai nieko, ir mano tėvui nieko. Jei būtų užkrečiama, tai jie artimesnį kontaktą turi.

Atsakyti

manau,kad ne pagal eilę :D aš prieš 8 gaunu iš paštomato sms,jei siuntą įdėta.šiandien ramu  :nail:​ 

Labas rytas. Tai kas šiandien gaus dovanų - Ligvita? Ar vis dėlto pagal eilę Olaiva. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 gruodžio 2017 - 08:22

Labas rytas, naktinėjau, naktinėjau ir prisinaktinėjau...

Nu nieko, dar naktų yra...

Vakar kažkokia perdėtai nervinga buvau, tiesiog diena, kai viskas nervina, dukrai sutriko mmm, ta jautruolė tiek dėl senelio pergyveno, dabar dar egzaminų sesija, kažin, jau labai sunerimti reikėtų...

Kur Ligvita su visa dovanėle dingo?

Šarangės kepurės tai tobulybių tobulybės, toks nepriekaištingas grožis :wub: :wub: :wub:

Jei supuls kelios dovanėlės tą pačią dieną, reikės pačioms kažkaip sudėlioti, neskubėti rodytis, kad galima būtų paspėlioti, pasidžiaugti. Bet matyt, ne aš viena čia vėluojanti būsiu, tai gal savaime susidėlios :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 04 gruodžio 2017 - 08:43

Labas rytas,

Kerpena, mano kepurės apvalios, bet su siūle, megzta su viena adatine, bet su rašto korta.

Dėl vočių nenutuokiu, bet užjaučiu, man vaikystėj buvo, dar ir dabar prisimenu, kaip siaubą, rankos nuleist negalėjau...

Na, ką, laukiam swapinių naujienų, kaip suprantu, šiandien turėtų būt  :bigsmile: 

Atsakyti

manau,kad ne pagal eilę :D aš prieš 8 gaunu iš paštomato sms,jei siuntą įdėta.šiandien ramu  :nail:​ 

O gal tave fėja aplankys? :ax:

Ligvita gal dar negavo, juk vakar dar tik paskirstymo  punkte buvo, o šiandien paštas dar kažin ar dirba.

Atsakyti

O gal tave fėja aplankys? :ax:

Ligvita gal dar negavo, juk vakar dar tik paskirstymo  punkte buvo, o šiandien paštas dar kažin ar dirba.

gal,kas čia žino.gyvai įteikinėt dovanas kur kas smagiau  :wub:  gal ir gaut?  :hmm:​ 

Atsakyti