As suku su 800 pas man daugiau ner..pukutis yra..biski gal ir seriasi bet netrukdo..suknutei beveik 3 m. Olaivos megztai.pretenziju neturiu.mano megztukui is dvigubo 2 m. Vienas mylimiausiu.bet nesioju prie dzinsu.nepastebejau nieko blogo
Kerpena, aha, reik dviejų, bet aš nors ir turiu dvi, dar nemezgiau apvaliai
O tai tavo kepurės neapvalios?
na lauksiu pasisakymu kas su 1000 ir daugiau prasuka darysiu tolimesnes isvadas
tai as irgi su 800 sukau ne viena karta ir problemu nebuvo. kandini gi vedinau prie juros gal jau uzpraeita vasara . dziaugiausi iki negaliu del ju siltumo.
Terezza, sveikatos
Sarange kaip visada... lb dailu
Atnesu vakariene 71F08239-3DF2-4A97-8674-10D901D0D9DF.jpeg 132,13KB 0 Parsiųsta kartų
Abelo, gelbėk.
Atsikėliau su skaudančia ausim. Ne peršalimas tikrai. Ryjant neskauda. O prisiliest negaliu. Skauda, lyg ištinę būtų, nors vizualiai tinimo nesimato. Kurį laiką vis buvo jausmas, kad ten vis kažką pavalyt, iškrapštyt iš vidaus reikia. Tai maigiau ir rakinėjau. Tas jausmas lyg ir dingo. Bet va ėmė skaudėt. Ir skauda taip, kad ant tos pusės miegot negalėčiau. Bet skauda tik liečiant. Ar gali būti, kad tiesiog bandydama giliau pasiekti paspaudžiau ir paprasčiausiai taumavau? Nekaršta, nepulsuoja. Nesuprantu, kas per biesas. O ryt į kelionę išskristi turiu. Kąąąą daryyyt?
Labas. Gal kartais koks inkštiras/spuogas formuojas? Ten kai ausy mažai vietos, tai atrodo,dar nieko nėra,o jau skauda belenkaip. Galėjai ir patraumuot, bet būtum pajautus,manau. Deja,nepažiūrėjęs vidun nelabai ką gali pasakyt,kas ten daros
dar gali bandyt pabaladot su pirštu į kaulą už ausies kaišelio. Jei beldžiant skauda, tai gali būt to kaulo infekcija. Deja irgi be tyrimų nelabai ką pamatyt išeina nuo skausmo tinka ibuprofenas. Jei atsiras patinimas,paraudimas ar sukarščiuosi, būtinai pas daktarus pasižiūrėt iš vidaus kur bebūtum, tiesiog į priomniką.
Abelo o del vaikio kasymosi minciu neturi?
Labas. Gal kartais koks inkštiras/spuogas formuojas? Ten kai ausy mažai vietos, tai atrodo,dar nieko nėra,o jau skauda belenkaip. Galėjai ir patraumuot, bet būtum pajautus,manau. Deja,nepažiūrėjęs vidun nelabai ką gali pasakyt,kas ten daros
dar gali bandyt pabaladot su pirštu į kaulą už ausies kaišelio. Jei beldžiant skauda, tai gali būt to kaulo infekcija. Deja irgi be tyrimų nelabai ką pamatyt išeina nuo skausmo tinka ibuprofenas. Jei atsiras patinimas,paraudimas ar sukarščiuosi, būtinai pas daktarus pasižiūrėt iš vidaus kur bebūtum, tiesiog į priomniką.
Ne, pabeldus neskauda. Sopa tik tada, kai kremzlę judinu. Pagal pojūčius man panašiausia į kylantį spuogą. Būtent toks jausmas, kad ten vietos mažai.
Ryt ryte pypinsiu pas GP kaip ekstrinė. Nes vakare išskrendu 5-ioms savaitėms, tai nesinori rizikuot.
Šarange,gražios paukštuotos kepurės ;)
pasirodau su be 5 minučių baigta kepure
namie ir sode taip pat molinukai nutūpė.man taip minimalistiška ir gražu
Olaiva, kaip gražiai pasipuošus.
o swapas parsidejo smagu bus skaityt dziugesius
olaiva, mes jau si savaitgali nenakvojom sode. per savaite labai isala namukas. tai atvaziavus pusdieni kurent reik peciu, kad persiltu viskas. tada jau perkarsta man buna nenutaikau, atrodo dar biski, dar, o paskui atlapais langais reik vakarot . namukas apsiltintas kaip reikiant jau dabar . ilgai issilaiko, bet savaites tai vistiek neistempia
pas mus anksčiau irgi per penktadienio vakarą apšildavo tik patalpa,ką ten apšildavo,pirtis būdavo,vėdindavom.Bet dabar pasidarėm grindinį šildymą ir ketvirtadienį vakare arba penktadienį per pietus nuvažiuoja ir pečių užkuria,tuomet penktadienį vakare nuvažiavę jau tik saikingai pasikuriam
Terezza,kur turistausi?
Sveikos,
taip as dingusi, karts nuo karto uzbegu, paskaitau, parasyti nebebuna jau ir noro ir jegu
Sunkus tas lapkritis, gal bus lengvesnis gruodis... Kai dirbi per tris darbus, griztu pavargusi nieko nesinori, o jei dar koks patikrinimas uzpuola, kas ir buvo lapkriti.
Dar gimtadieniu maratonas prasidejo
Smagu swapas prasidejo, bet kazkaip siemet nera to dziaugsmo tokio Gailiuosi, kad uzsirasiau, negalvojau, kad taip gausis su tuo laiku...
LABAI ATSIPRASAU SAVO MERGAITES, NES TIKRIAUSIAI GAUS PAVELUOTAI, BET KO IR BET KAIP NESINORI DOVANOTI. NORIU PADARYTI GERAI, TIKIUOSI NENUVILSIU
Abelo, grazia dovana gavo, Olaiva pasistenge, ir dar net gyvai padovanojo
qqte -
Begu vel swapinti, swapinti...