Kepu kugeli
Mezgu.
Pakilnojau 1 kg džinso, pagėriau kavos
Ta proga buvo ŽIAURIAIIII saulėta.
Kaip paslapčia iš 1 kg babinytėssssss numegzt mėginiuką???
Kur čia geras oras? Tamsu visą dieną, vėjai ūžauja
Kur čia geras oras? Tamsu visą dieną, vėjai ūžauja
pas mus visą dieną saulė žeme ridinėjos,taip lengvai pašalę,labai fotogeniška gamta ♡
Pas mus irgi buvo gražus oras.
Abelo, gelbėk.
Atsikėliau su skaudančia ausim. Ne peršalimas tikrai. Ryjant neskauda. O prisiliest negaliu. Skauda, lyg ištinę būtų, nors vizualiai tinimo nesimato. Kurį laiką vis buvo jausmas, kad ten vis kažką pavalyt, iškrapštyt iš vidaus reikia. Tai maigiau ir rakinėjau. Tas jausmas lyg ir dingo. Bet va ėmė skaudėt. Ir skauda taip, kad ant tos pusės miegot negalėčiau. Bet skauda tik liečiant. Ar gali būti, kad tiesiog bandydama giliau pasiekti paspaudžiau ir paprasčiausiai taumavau? Nekaršta, nepulsuoja. Nesuprantu, kas per biesas. O ryt į kelionę išskristi turiu. Kąąąą daryyyt?
o swapas parsidejo smagu bus skaityt dziugesius
olaiva, mes jau si savaitgali nenakvojom sode. per savaite labai isala namukas. tai atvaziavus pusdieni kurent reik peciu, kad persiltu viskas. tada jau perkarsta man buna nenutaikau, atrodo dar biski, dar, o paskui atlapais langais reik vakarot . namukas apsiltintas kaip reikiant jau dabar . ilgai issilaiko, bet savaites tai vistiek neistempia
mezgu mezgu alpakele labai apsipukavo po skalbimo, toks kailis ( drops alpaka) gavosi dabar vernito pusalpake i megztini baigia pavirst. jau sivakar rankoves su kunu sujungsiu ir ratu aukstym tuoj ir pabaiga bus
tiesa. noriu paklaust rogutiniu kacmyreliu savininkiu. kaip jusu megztukai, sukneles is to siulo elgiasi ? as jau pora metu gal nesioju kacmyriukinius ( turiu tris juos : susagstoma kandziu spalvos, balta tunika, ir tipo ombre balltai kandini) . ir dziaugiausi belenkaip ju siltumu. o siemet pakeitem skalbianke, senuke iskeliavo i amzina poilsi su savo visom 800 apsuku. o atsirado su 1200 apsuku. ot dziaugiausi, , kad dabar tai visus jusu aptariamus pukus pamatysiu. kolkas joje prasisuko pora kartu tik ombre. bet dabar visai jau nebesidziaugiu . buse skalbiniu irgi pukuoti. apsivilkau su juodais dzinsais megztuka, tai visos slaunys pukais aplipo. prie tecio prisiglaudziau, visas svarkas pukuotas. ar visos spalvos kazi taip elgiasi ir kaip sulaikyt ta pukavimasi toki nebent su silkinem kelnem vilktis ir prie nieko nesiglaustyt kiti du su 1200 neskalbti, tai matyt jau ir neskalbsiu su tiek. bet ka su siluo siltuku mylimuku daryt HELP
Kas žagarėlius o kas spurgas varškines keps
po to kai kaną skalbinių išlygins
mažasisi parpia - reiks kelt didysis pas drauga didžiausias sportuoja... siek tik ramybes skia
Rasyte... prekybcentris tikrai kaip komandiruotė, tik su mano mažium dar ir labai atkinga.... nes nu tik sekundei nusisuk - jis jau kazka veikia arba deda fuga ir tada sakes... paieskos skelbimas garantuotas
taip kartą MB pametė vaiką ir po paieškos rado betavažiuojantį su iš ekspozicijos nufirintu paspirtuku man buvo juokinga nes manes nebuvo tada.... jei būčiau busus... istoriaj atrodytų kitaip ;)
Sveikos,
Kas ką, mes čeburėkus kepėm
Pas mus buvo saulėta
O su gadget apturėjom MMM kavagėrį degalinėj, galėjom ir dovanom keistis, bet ji nesikeitė, aš irgi
Turėjau intensyviai mezgiminį šeštadienį ir gastrolinį sekmadieni, beveik tradiciškai.
Beveik nieko naujo, bet toks visai mielas duo komplektukas sesėms-ilgakasėms, dukterėčioms
Lusasita, o tai tu negali nustatyt mažiau nei 1200 apsukų. Maniškė irgi sena mašina ir tik 800 turi max, bet galima nustatyti ir mažiau. Aš turiu vieną kašmyrinį, tai kol kas niekas nesipūkuoja, bet gal tik pora kartų skalbtas po numezgimo.
Žuviuko pasakojimas priminė, kaip mūsų vaikai buvo maži. Tada kaip tik pradėjo steigtis didieji prekybos centrai. Mes tada studentų bendrabuty dar gyvenom, tai ten parduotuvė buvo minimali, tai būdavo šeštadienį išsiruošiam su vaikais, dar kaimynę pasiimam kartais. Savaitės įvykis būdavo. Su savo pirmuoju tai pavykdavo susitart, taip laikais labai atsakingas buvo. Kai atsirado Mindaugo maxima, joje buvo pirmas žaidimų kampelis. Tada dar niekas ten vaikų neprižiūrėjo, tik vaikai žaist galėjo. Tai aptardavom, ką daryti, jei kas atsitiktų, visada gerai elgdavos. Bet kartą palikom su kaimynės vaiku, kuris jam tuo metu buvo tarsi jaunesnis brolis. Ateinam apsipirkę - vaikų nėra. Aišku panika apėmė, bet paskui pasikalbėjom su kaimyne, nuėjom palei lentynas iš eilės ir radom beeinančius už rankyčių susikibusius. Pasirodo kaimynės vaikas pradėjo eiti tėvų ieškoti, o mūsiškis jautė pareigą jį saugoti. Paskui jau atsirado prižiūrimi vaikų kambariai, važiuodavom į Maxima bazę ir vaikams būdavo didelis įvykis tas žaidimų kambarys.
Šarange, puikūs komplektai, labai gražus raštas.
Aš savo mašinos dar nebandžiau, bet gal nesupyksit, kad durnai paklausiu - norint apvaliai numegzt be siūlės, reikia dviejų adatinių?
Kerpena, aha, reik dviejų, bet aš nors ir turiu dvi, dar nemezgiau apvaliai
kerpena, nu tai aisku , kad galima ir maziau ( dar visu funkciju tai net nebandzius ) bet as gi LABAI NOREJAU issukt su DAUG, kad pamatyt tuos pukus, apie kuriuos visos svaigo vat prisinorejau. manau su situo tai jau nieko nebeadarysiu, o kitus tai aisku suksiu su maziau , lai nebuna tu puku ant megztinio ir ant kitu rubu. del to ir smalsu, kaip toms, kurios su 1200 suko ir dziaugesi, kaip ten su kitu rubu nupukavimu