Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As uzkaiciau agurkine perliniu kruopus sriuba, turim barbeque sonines nuo vakar, tai daugiau nieko ir nedarysiu. Vaikai zirzia sausainiu, alia sviesto neturiu, o sekmadieniais no pardes nedirba :B

Beeeeet užtat užmačiau, kad dovanėlė pakeliui pas Ligvitą  :yahoo: Greitai vėl bus kvyyyyy. Eeeeeiiiii, Ligvita, parsirask į sektą. 

O Ligvita dalyvauja swape :hmm: Taip senai besirode, galvojau, kad nedalyvauja :unsure:  Einu dar sarasiuke paieskot pradingeliu .

Atsakyti

O as savo rauga eilini karta sugadinau

Eisiu nauja uzraugsiu

Atsakyti

Egloshke dar senai rodes :hmm:

Atsakyti

Biški pafotkinau. Einu dar kai ka padarysiu. Ryt "razinkas" supakuoju ir bus finito. Tada kitas etapas.... 

Atsakyti

Ta proga, kad beveik valgyt nieko daryt nereik, tai sumasciau, kad noriu zagareliu :blink: :D Einu uzsiminkyt tesla, patys paciausi zagareliai pagal aguoneles recepta :rolleyes:

Atsakyti

Tai nuoroda zagareliu i studija!!!!

Atsakyti

O Ligvita dalyvauja swape :hmm: Taip senai besirode, galvojau, kad nedalyvauja :unsure:  Einu dar sarasiuke paieskot pradingeliu .

Vienos per swapa atsiranda, o kitos pradingsta Ligvita, Jurgite03, Egloshke :hmm:

Atsakyti

Tai nuoroda zagareliu i studija!!!!

Prasom, tikrai skanuliai gaunas , tik as didinu cukraus kieki. http://aguonele.blog...reliai-nr2.html

Mano tesla tarnas jau susuko, saugiai saldytuve pupsos kokias pora valandu.

Vienos per swapa atsiranda, o kitos pradingsta Ligvita, Jurgite03, Egloshke :hmm:

Nu taip :rolleyes: Alia cia jei buvo akmeniuks i mano darza, tai as nuolat su jumis, tik banguotai reiskiuosi :geda: :blush-anim-cl:

Atsakyti

As irgi.😊 Net ir dabar yra noras nerasyt. Bet rasau. Ypac kai nebemezgu. Nors siulus tai kilnoju.😊 Tiek visai plonus tiek storesnius. Vis mastau kada issitraukt mezgmasine. Bet ja reik kapitaliai issivalyt ir persirinkt. Adatas naujas susidet. Ir t.t. o tam kazkaip tinginys labai priestarauja 😂🤣

Atsakyti

pakeliui tai šiandien ar ryt ? :)

oras  :wub:  4 km nuklampojom,prisirinkom kankorėžių,gudobelės šakelių

Nuo vakar jau Vilniaus siuntų skirtymo centre 

Atsakyti

Alia cia jei buvo akmeniuks i mano darza, ...

As bendrai :D  dabar pakabuku nesimato, tai kas su mumis pasimato tik kai parasot :4u:

Atsakyti

Aha, visai įdomu būdavo matyt, kas "kabo" :)

Atsakyti