Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.kazkokia siaipsau savaites pabaiga.pradedant dukros pamestu telefonu ir kelimusi nakcia nes jai skaudejo galva ir pilva.

man taip norisi dar vienos savaitgalio dienos

Restar, betgi tu greit mezgi.ir nesvarbu kad kojine-as per savaite viena numezgu 

Atsakyti

Labos

Lace uoj..o aš jau laukiau laukiau prezentacijos

Atsakyti

Labos

Lace uoj..o aš jau laukiau laukiau prezentacijos

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prabudau darbingos nuotaikos, isgeriu kava ir eisiu paskraidyt ant sluotos :D

Zuviuk, kazkada fb skaiciau, kad auginant vaikus isvyka i prekybcentri vos ne komandiruote gaunas, o vaziavimas masinoj be vaiku su garsia muzika - vakarelis :D Tikra tiesa :D

Atsakyti

Labas 

Kažkaip jėgų šiandien nėra, sėdžiu su antru kavos puoduku. 

Beeeeet užtat užmačiau, kad dovanėlė pakeliui pas Ligvitą  :yahoo: Greitai vėl bus kvyyyyy. Eeeeeiiiii, Ligvita, parsirask į sektą. 

Atsakyti

Labuka :)

Kvy tai kvy, ale, kad vakar sm man užlužo parašius net kelis kartus ir nė vienos žinukės iš tų lūžimų nėr, tai kas bus per kvy?.... :( 

o rašiau, kad kugelis visai pavyko ir net vyras pagyrė :) nepalyginsi su pirmuoju studentišku, kuris buvo kietas ir sausas. Tai galėsiu kartot kažkada :) o va to Kronstanto obuolinio nesu kepus. Reiks gal kada pabandyt,kad jau eksperimentams nusiteikus :)

Restar, dar tavo marinuotų burokėlių recepčiuko norėčiau :4u: Tų, kur kaip salotas valgai. Sesuo privežė burokų, reik kažkaip suvartot :) p.s. laiškus skaičiau, pakomentuosiu gal net šįvakar ;)

Atsakyti

Labas,

nu va, Olaiva, nesikeisim mudvi šiemet. Labai graži ir subtili tavo dovana. O ar gali būti kitaip? Džiaugiuosi už Abelo :wub:

Man kita savaitė labai užimta, tai turbūt dovaną paskubėsiu išsiųsti. O gal kaip tik - palikti paskutinę? Ryt būsiu Vilniuje. Užuomina Fėjai, jeigu ką :B

qqte - ir nelaimė, ir nelaimė... Tokiais atvejais prisimenu tą pasaką "kaip gerai, kad..."

Mano draugė išaiškino, kodėl nebėra noro megzti. Sako, anksčiau tau mezgimas buvo meditacija, o dabar nebėra poreikio, nes eteriniai aliejai ir eilėraščiai meditacija. Nu su tais eteriniais tai super gėris :wub:

Kas ieško levandos, tai galiu pasiūlyti :4u:

Dukros 18-nioliktas praūžė. Dabar ramu.

Pavydžiu vilnietėm tik vieno - kad arti oro uosto. Visokios savaitgalinės kelionės ne problema.

Ir Lenkija arti. Irgi patogu.

Einu studentui maisto ruošti ;)

Atsakyti

Saulelydi viena mezgeja youtube pasakojo kad kai bloga nuitaika tai ant riesu pasilasina eteriniu ir eina megzt..dviguba meditacija 😀

Atsakyti

Labas 

Kažkaip jėgų šiandien nėra, sėdžiu su antru kavos puoduku. 

Beeeeet užtat užmačiau, kad dovanėlė pakeliui pas Ligvitą  :yahoo: Greitai vėl bus kvyyyyy. Eeeeeiiiii, Ligvita, parsirask į sektą. 

pakeliui tai šiandien ar ryt ? :)

oras  :wub:  4 km nuklampojom,prisirinkom kankorėžių,gudobelės šakelių

Atsakyti

Saulėlydi, o kaip tau tie neuralginiai skausmai? Baigėsi?

Mes šiandien patingėjom iš namų lįst, nors buvo planas iki Kernavės pavažiuot. Vietot to šeimyna išsizyzė saldžių šonkauliukų :wub: Ir duoną kepiau, labai gerai iškilo :wub:  Ačiū, Kerpena :4u: 

Kaži kodėl man skirtingais šriftais rašosi :hmm: 

Atsakyti

Liniuka, nėr už ką. Taip smagu, kai žmogus džiaugiasi, nors aš nieko kaip ir nepadariau.

Paskutiniu metu taip mažai ką gero darau.

Atsakyti

Nu zinokit nezinau kokisvelnias vaiki uzpuole bet jau kokia savaite kasosi galva baisingai

Isknisinejau viska nu ner jokiu gyviu, odyte svari, neparaudus nepleiskanota

Kasosi tik galva daugiau niekur neniezti

Neisbertasniekur...jau ne nezinau ka galvot

Ismozojom dabar aliejuku su arbatmedziu nu gal tas kiek nuramins

Gal cia nerviskai?bet kodel tik galva?

Man jau tokia juokinga mintis sove gal jam patys jo plaukai bado, nes yra stori ir kasosi labiausia ten kur trumpiausiai kirpta-skusta

Nu kaip vyram barzda kai ataugineja

Abelo gal tu kokiu minciu turi?

Atsakyti