Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Faraway, o tu išvis miegojai?!  :blink:

Atsakyti

Niu vaaa. Pakavimo pagrindinė priemonė pagauta!!!

Uf.

O tai jau net stresams atspari aš pradėjau ... link to nežinomo streso judėt.

Atsakyti

Labos

aš didžiausia miegalė :D 

Su dovanų tobulinimais tikrai stresą varot. Aš tai jau nei atlupsiu, nei patobulinsiu  :B O kai bandžiau tobulint, tai išvis nieks nesigavo... Ir vistiek su visais tais stresais verta dalyvaut, nerealus reikalas, labai geros emocijos, pakrauna ilgam  :wub: 

Atsakyti

Taigi.

swaps baigts. Tik dar nepakuots.

Sijons pasiūts.

kugelis iškepts.

biškį ant šluotos paskraidyta.

gal dar ir pamegsiu :rolleyes: 

Abelo, o kas tau su kugeliu nesigauna :hmm:  dar nuo bulvių priklauso. Aš tai dedu kokį 1/4 cukinijų ir porą svogūnų. Viska sutarkuoju, pilu aliejaus ir dedu druskos. Vsio. Kepa apie 1,5 val dudelė skarda. Pakrapštau vis paragaut. Bet būna kartais toks lyg ir guminis. Tai gal bulvės labai krakmolingos spėju.

Bet ay kaip tu kugelį paprastą obuolių pyragą kepiau. 1 kart. Antras kartas gal po 10 metų tik...dabar jau ir Kronštatą galiu išraityt :D​ 

Atsakyti

koks puikus oras šiandien.su kaimynais pusę miško apėjom,kvepia spygliai šlapi.be galo smagu gyventi prie miško savaitgaliais ♡ o po to...karštas vynas puode virė :D

Restar,Lusasita,sode dar nakvojat žiemos sezonu? 

mezgu,ryt kepurę baigsiu.bet va jau ką sugebu,taip pasidėt ant akių daiktus :)) nerandu po laiptais bumbulo,bet ryt rasiu :)

sode jau viduj šventinė nuotaika,pušų šakos apkabinėtos paukštukais ir lemputėm,mmm  :wub: 

Atsakyti

Biedronka??

Nesusiturėjau. Ciprašaaaau.

Ne  :liezuvis:  bet į didžiulį Auchaną užsukom  :B  Nežinau, man atrodo, kad pigus apsipirkimas Lenkijoje yra mitas. Tie produktai, kuriuos aš Lietuvoje perku, panašisi ir čia kainuoja  :huh2:  neprivertė manęs gyvenimas būti praktiška ir taupia   :blush-anim-cl: 

o mezgimo fronte tokią kliurką padariau, net pasakot gėda  :blush-anim-cl:  :oh: turėsiu permegzti kišenėtos gabalą nuo kišenių beveik iki apačios. Sugebėjau žymeklį užsidėti ne toj vietoj ir atitinkamai siaurinimus vienam šone blogai padariau  :oh: 

Atsakyti

Aloha raudonais zandais :blush-anim-cl:  pasikuriau zidini vakarop, alia pasirodo namie nebuvo taip ir salta jau pries tai, tai gavosi pirtis.. dar pasivaisinau baileys, tai visai karsta pasidare :nail: :didis:

Istiko mazosios megztinio rankoves, net ir tokios miniatiurines mezgasi ilgai :mastau: :hihihi:

Laukiam kitos savaites judeio sektoj, kaip smagu kaip smagu. Vyrui parodziau Olaivos dovana, tai maniskio klausimo buvo:"O taviske nebus per prasta?" :mastau:  As taip jau irgi mastau.. alia saukstai po piet :mastau:

Einu guldyt atzalu ir tikiuos ramiai pamegzti :bigsmile:

Atsakyti

Oi, mūsų tik vasarnamis, nei kiek neapšiltintas, sezonas sode seniai baigtaa. Rudenį mėgstu būt namie.

Vakar baigiau sūnui kojinę, šiandien jau vyrui beveik baigiu vieną. Planavau tik budinčią ją turėt, bet negaliu sustot, o ir skaičiuot naują mezginį tingiu...

Prisikepiau vėl duonytės  :wub:​ .

Atsakyti

Faraway, o tu išvis miegojai?!  :blink:

Miegojau :) man patinka savaitgaliais panaktineti :)

Atsakyti

Labanakt ane :B :D

Atsakyti

Labanakt ane :B :D

Dar ne :) Laukiu, kada reikės dukrą iš darželio parsivežt, picos vakarėlis :) Karts nuo karto darželis padaro tėvams laisvą vakarą pasimatymams, poilsiui ir pan. Deja, šįkart nieko malonaus taip ir nenuveikiau, migrena. Bet gal ryt geriau bus. 

Atsakyti

Lietuti - vau kaip smagu, kad darželis tokias akcijas atrakcijas daro. Mes kartai su vyru pagalvojam, kad jei esi žmogus su sąžine ir be pinigų, tai kol augini vaikus - kokių pramogų nesitikėk.... o išėjimas į prekybcentrį kartu gali virsti 2-3 savaiciu ikalinimu namuose. jei nėra senelių kurie pasaugotų retsykiais, o draugų gyvenimą geri arba jie tiesiog tokie, kurie nei pasiūlo nei nori... tai šakės :) 

na o iš vaikų auginimo džiaugsmų tai vakar be jokių raiginimų mano berniukai taip gražiai žaidė  :wub: kad smagu buvo visai šeimai :D mat didysis sugalvojo vaiduokliu pabūti... tai su pledu ant galvos po namus smirinėjo ir mazaji gaude :D 

Atsakyti