Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Nu ir naktibaldos jūs, kitos rytibaldos :D

Mus tai šiandien prikėlė pačtininkė, sako atsiprašau, mūsų toks darbas, galvojau gal man dovana, nes nieko nelaukiam, o pasirodo vyras gavo prizą kurį laimėjo gal prieš 3men, net pamiršęs buvo jau :D 

Atsakyti

Labas rytas,

nemiegu, dirbu nors mieliau miegočiau :D

Abelo džiaugiuosi kad tinka ir patinka

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

ateinu ir suprantu, kad praleidau swapo pradžią  :unsure:  net nuliūdau kažkaip truputį  :( 

Dovanėlė tai labai labai  :wub:  :wub:  ech... eisiu ir aš dar padirbėti prie saviškės  :B 

Atsakyti

Sveikos,

Atėjau pažiūrėt, gal kartais dar kokia dovana atėjo. :)

Dar pagalvojau - kas dar neišsiuntė, galėtų savo dovaną savaitgalį nufotografuot, kad paskui nuotraukų būtų įžiūrimų. Nes gausim daugelis, kai tik vakare turim kaip fotografuot.. Čia aišku labiausiai apie save galvoju, kad mano fėja galėtų nufotografuot, nes man būna didelis iššūkis tamsoj nufotografuot. Pirty kaip tik prisiminėm, kaip pernai Lace buvo tikrą, kad ją tai iš karto atpažins, bet buvo tokios nuotraukos, kad niekas neatpažino. :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ne, ne dabar atsikėliau, bet pamiegojau :yahoo:

Svarbiausia, kad naktinis darbas visai pasiteisino, nors iš pradžių taip neatrodė :B

Tai va, bet dar ne pabaiga :rolleyes:

Einu ir aš kuoptis, pietus ruošti, pasistiprinti, kad vėl naktinėti galėčiau prie :newyear:

Atsakyti

Pameciau megiamus akinius....

Cia kad ramiau swapinciau, ar kaip, jeigu jau LACE nutrepsejo kazko papildyti...

Atsakyti

Aš va supakavau, išfotkinau viska, net per daug 😁

Nusipirkau trikotazine chaki kiseneta, tai tos gal nevemegzt 😁

Gadget,tavo dzinsai pas mane, akiniu nemaciau, namie tupesi? 😁

Atsakyti

Aš tai Lenkijoje, sugalvojom vakar su vyru taip ant greitųjų po darbų grįžę, vaikų palikimą tik suderinom ir išvažiavom.  :rolleyes: Pernakvojom tokiam jaukiam viešbutėlyje Augustove, šiandien iki Bialystoko davažiavom, vaikštinėjam, vietines įžymybes apžiūrinėjam  :) 

Atsakyti

Šarangut,

Derinu ryt lėkt pro tave. Kokia džinsų kaina?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 gruodžio 2017 - 13:50

Aš tai Lenkijoje, sugalvojom vakar su vyru taip ant greitųjų po darbų grįžę, vaikų palikimą tik suderinom ir išvažiavom.  :rolleyes: Pernakvojom tokiam jaukiam viešbutėlyje Augustove, šiandien iki Bialystoko davažiavom, vaikštinėjam, vietines įžymybes apžiūrinėjam  :) 

Biedronka??

Nesusiturėjau. Ciprašaaaau.

Atsakyti

Antras gyvenime savarankiškas kugelis pašautas, laukiam :) gal bus geresnis nei pirmas prieš beveik 10m.... :D anas buvo toks "geras", kad daugiau savarankiškai nekepiau :D galim pauostyt dovaną ir minutę savo paswapint ;)

Atsakyti

Lace, kaip smagu taip galėt paekspromtint kartu su vyru  :wub: nu gal kažkada ir mums bus proga :)

Atsakyti